Prince of Persia 3 - PS2
-
Pixi #35 Nem értek egyet abban hogy hosszú lett! Épp hogy nem lett hosszú!!! A hangulata az tényleg jó de csak jó, szerintem az ellenfeleket nehezebb megölni, több benne a találd ki hogy merre kell menni rész mint a csapdás és a forgópengés rész!!! A WW ben minden jó volt annak volt valami különleges hangulata amit nem tudok megmagyarázni de volt!!! A WW ben jobb volt az ellenfelek gyilkolása!!! Tökéletes csapda részek és még azonkívül sokkal hosszabb volt! Ez A TTT is nagyon ottvan a speedkill miatt meg szerintem a Bossok is nagyon el lettek találva! De én nem érzek benne kihívást! A WW volt szerintem a legjobb a 3 közül!!! Annak a hangulata (lehet azért mert az darkosabb volt) eszméletlen jó volt!!! A történetről: A T SoT ezeregyéjszakás beütéses kezdésnek nagyon jól bejött- aztán a WW meg teljesen elvontakozott az T SoT hoz képest, kicsi sötétebb volt és vittek bele egy kis misztikumot is... Ott volt az a sok sorsos duma amiről a vak öregember beszélt, aztán a The Dahaka, A félisten hercegnő ezek mind mind kellettek a hangulat eléréséhez- aztán jött a TTT ami ismét az első rész történetéhez tért vissza ezzel is látszik hogy történet központúvá vált aez a rész!!! Semmi elgondolkoztató dolog nem volt benne!!! Szerintem (legalábbis remélem) a következő Prince of Persia rész (egy teljesen más történetű) nagyban fog hasonlítani a WW hez! Addigis toljátok 1000 el!!!!!!