153
Prince of Persia 3 - PS2
-
Sliderx #73
Lassítsd már be az időt! -
#72 ez a SZERENCSE egy pöttyet eltévedt,nem?
(#66) -
jani12121 #71 valaki tudja,hogy a kékruhás nönek van e gyenge pontja?köszi.
-
#70 Köszi szépen! -
Papesz #69 A forgó törmelékeket kikerülve fuss fel a háta mögötti falon, ugorj rá, majd ugrás közben be fog villanni a 'speed kill'. Asszem háromszor kell ezt megcsinálni és aztán még feljebb repül. -
#68 Hali.
Elakadtam az egyik főgonosznál, vki segitsen megölni pliz.Egy ilyen erősen aranyló bazinagy nemtommi van a hátán, vagyis ez a teste másik része, vmi mutáns,olykor lő és repül is.Elkezdem csapkodni, persze ugyesen ki kell taktikázni, és amikor egy bizonyos szintig lecsökken az életereje, felrepül egy magasabb szintre, és nehezítés képpen bazinagy sziklák forognak körbe körbe körülöttem.Ekkor mit tudok csinálni?Túl magasan van h belécsapjak, a sziklákat se tudtam szétverni, csak ha neki megyek, de az sok életvesztéssel jár.Ilyenkor már csak lő, és egy idő után meghalok.Szóval mit kéne csinálni? -
SZERENCSE #67 légyszives irjatok a [email protected] cimre akinek meg van.köszi! -
SZERENCSE #66 valakinek meg van a need for speed most wanted teljes pc-változata? -
jani12121 #65 valaki megtudná nekem mondani,hogy az öt kutya után,hogy lehet felugrani a zászlorudra ha ugrok kicsi ha futok a falon kevés.
-
jani12121 #64 köszi szépen -
imei1 #63 Az ellenfél megközelitésekor egy"fehér keret"jelenik meg ilyenkor kell a háromszöget nyomni majd amikor villan a herceg kése akkor a négyzetet.Vigyázz a küzdelem közben többször villan . -
jani12121 #62 én még most kezdtem el a játokot még nem nagyon megy melyik gombokat kell nyomkodni Speed Kill-hez?köszi
-
imei1 #61 Van két perem ahonnan elugorva alkalmazható a Speed Kill.Utánna csak a lábát kell csapkodni! -
jani12121 #60 hali.valaki meg tudná mondani,hogy kell megölni az elsö szörnyet.köszi
-
foxglove #59 Hali!Nekem megy a játék mégis elakadtam!Valahol a második főcsaj után bejutok egy terembe ahol van egy kis medence meg egy kút is, nameg egy faállvány amit el kellene tolni hogy arrol a falra tudjak ugrani de nem tudom tollni mert elötte van egy kis fal ami nem engedi!Mit kell itt csinálni!?Segítsen már valaki! -
Sliderx #58 Köcce!
Ezt délután ki is próbálom! -
#57 Amíg védekezel (nyomod az R1-et), addig kell L1-et nyomni. -
Sliderx #56 NOFENE!
SPOILER:
Kivégeztem a 3-ik főköcsögpárost is. Mennyit szaroztam vele pedig tök egyszerű volt, csak a taktikára kellett rájönni.
Még hátravan gondolom a Visior elleni küzdelem. Ez lesz a 4-ik dög, szal nem 5 van mint ahogy valaki mondta, esetleg úgy van öt hogy az ikrek ketten vannak, no de lehet lesz valami meglepi a végén.
A Winds of Sand Attack -et hogy a rákba lehet aktiválni. L1-et írt de nem megy más csak a lassítás meg a visszatöltés. -
Sliderx #55 wazzeg mekkora vagy! -
#54 Nincs más mód. Veszett gyorsan kell nyomkodni a négyzetet. Segíthet, ha a kontrollert lerakod a lábadra és mutatóujjal nyomkodod a gombot. Így gyorsabb mint a hüvelykujjad. -
cocobanana #53 Hiába nyomom a négyzetet mindig belémrúg és meghalok holott alig van neki már élete.Esetleg vmi más módszer? -
Sliderx #52 A négyzetet kell nyomkodnod, de nem értem, hogy erre hogy nem lehet rájönni. -
#51 asszem a 4zetet kell nyomkodni őrűlt módjára, de nem biztos. -
cocobanana #50 Hali! Egy kis segítség kénne. A 2. főellenséget (Marah vagy mi a neve az a lila ruhájú gádzsi) nem birom leölni. Amikor már van van élete akkor a kardokat összeérintjük és akkor folyton belémrúg amitöl átrepülök a másik oldalra és folyton meghalok. Mit nyomjak ilyenkor hogy ne én repüljek el hanem ö? Vki segítsen nekem plz mert majd megörülök.... -
Sliderx #49 Tegnap este eljuttottam a második fődöghöz. Hmm, az elsőt nehezebb volt kinyiffantani. Azt vettem észre, hogy így a felétől már sokkal sűrűbben van kút.
Még hátra van a fele. -
#48 papesz..ugy vagyok vele, h. POP multiplatform; vegülis ugyanaz a version PC-PS2+amire még kijött, ha jol tudom sok valtoztatas nincs... (max,. graf részletesseg) Egyik gépemen sem indulna el a gém (se pc-men, se ps1-emen...nincs vkinek ps1-es verzijo? :-) pl. kisablakban? LOL! :-D) -
Papesz #47 Én aszittem ez itt a konzolos fórum. -
Simi 18 #46 Hella toljátok csak szorgosan a gamet komoly a vége szóval hajrá -
#45 papesz..nem allok neki,nem indulna el pc-men... :-) -
Papesz #44 Egy kis ismertető, hogy tudd, mibe kezdesz bele. -
#43 jah,anno ynomtam a WW+Sand of time mobile-verziojat, egesz aranyos gémek voltak (jah, még az is 2D! :-)), de a mobilos verzio is hü volt a PoP-szellemisegehez, az is nehezre sikerült.. A forgokéses, csapdas részek eleg szopatosak...Anno a WW-böl lattam vmit in-motion; én nem probaltam, de lattam havernal... :-) aranyos gééém! -
Sliderx #42 Na ez attól már igencsak messze van.
Most nagyon bejön a játék, de egy valami nem tetszik benne. Az pedig az, hogy fel van osztva részekre a játék. Egy idejig mész ugrálsz jobbra-balra, meg ilyenek, utána jön egy kis harc, ezt követően jönnek a csapdák és ez így ismétlődik. Azért ez egy kicsit túlzás is mert vannak benne jó dolgok pl: fogatos rész, de nekem egy kicsit monotonnak tűnik. -
#41 nem ösmerem a gémet, a screen-ek alapjan széééép, de elözö részek is azok voltak(értékeleseket-kepeket lattam...) :-D
Anno az AMIGA-s verzijot nyomtam sokat! :-D Jo öreg 2d... -
Sliderx #40 No túl vagyok már az első főellenségen, így hogy írom hozzá a végigjátszást elég lassan megy, no de egyszer csak vége lesz. Most megyek majd a Templomba, nagyon sok van még a játékból ez kb olyan 37% eddig. -
#39 Hali! Tudja valaki azt,hogy a TTT végén,amikor a Vezírt gyepáljuk merre kell felugrálni a köveken? A 2.még megy aztán mindig leesem.Tök gáz. -
Pixi #38 A játék végén mikor kivégeztük a Vezírt mindenképpen harcolunk a sötét énünkel? (dark prince?) Vagy ahoz külön befejezés kell??? -
Pixi #37 5
-
Sliderx #36 Hány főeelenség van a játékban? -
Pixi #35 Nem értek egyet abban hogy hosszú lett! Épp hogy nem lett hosszú!!! A hangulata az tényleg jó de csak jó, szerintem az ellenfeleket nehezebb megölni, több benne a találd ki hogy merre kell menni rész mint a csapdás és a forgópengés rész!!! A WW ben minden jó volt annak volt valami különleges hangulata amit nem tudok megmagyarázni de volt!!! A WW ben jobb volt az ellenfelek gyilkolása!!! Tökéletes csapda részek és még azonkívül sokkal hosszabb volt! Ez A TTT is nagyon ottvan a speedkill miatt meg szerintem a Bossok is nagyon el lettek találva! De én nem érzek benne kihívást! A WW volt szerintem a legjobb a 3 közül!!! Annak a hangulata (lehet azért mert az darkosabb volt) eszméletlen jó volt!!! A történetről: A T SoT ezeregyéjszakás beütéses kezdésnek nagyon jól bejött- aztán a WW meg teljesen elvontakozott az T SoT hoz képest, kicsi sötétebb volt és vittek bele egy kis misztikumot is... Ott volt az a sok sorsos duma amiről a vak öregember beszélt, aztán a The Dahaka, A félisten hercegnő ezek mind mind kellettek a hangulat eléréséhez- aztán jött a TTT ami ismét az első rész történetéhez tért vissza ezzel is látszik hogy történet központúvá vált aez a rész!!! Semmi elgondolkoztató dolog nem volt benne!!! Szerintem (legalábbis remélem) a következő Prince of Persia rész (egy teljesen más történetű) nagyban fog hasonlítani a WW hez! Addigis toljátok 1000 el!!!!!! -
Sliderx #34 Elkezdtem végigjátszani ezt a játékot. Anno az 1-el játszottam PC-n kb 75%-ig elvittem,de elég is volt. A 2-vel elkezdtem de fél óra után meguntam, viszont ez a 3-ik rész most bejön! Most kb 17% körül vagyok mikor először átváltozik a herceg az után járok, most már visszaváltozott.
Valaki végigvitte már a játékot?
Szerintem nagyon hosszú lett.