DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Ryder62
    Azért azt állítani hogy a hl2 grafja nem korszerűtlen hát...

Majd 10 éves játékról beszélünk. Nem azt mondom hogy ronda, de azért látszik hogy már elég öreg. Főleg a low poly textúrák szúrnak szemet, meg a papír fák.

Viszont a source motor bitang jó. Egy mai átlagos játékgép lazán viszi maxon a Cinematic Modot.(4gb ram, 1gb vga) Ráadásul a motor sem szarja össze magát a nagyobb textúráktól, meg több objektumtól.
    Ez ugye a legtöbb motornál úgy néz ki hogy ha modolják hogy akad a játék mint a bűn. Hiába bírja a gép egyszerűen a játék mororja összeroskad ha nagyobb felbontású textúrákat meg részletesebben kidolgozott pályákat kell egyszerre lekezelnie. Hiszen nem erre tervezték.

Jó példa erre a Fallout játékok. Föltettem a textúra pakkot, no problem. Föltettem még mellé egy olyan modot ami komplett, kidolgozott, részletes városokat tett bele. Instant CTD ha közelébe értem. Ha nem vágott ki azonnal az asztalra kb 2 percig 5-10 fps körül laggolt.

Persze fut a kettő is együtt csak ahhoz már erőmű kell tényleg. Kb 8-10 giga rammal már élvezhető ami azért vicc.

Szerencsére a source megbírkózik ezekkel lazán, úgyhogy a brutál látványvilág ellenére csak minimálisan növekszik a hardver igény.