DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• DHOPW42
    Sziasztok! Egy problémával állnék elétek, ami az Epsiode Two kapcsán merült fel nálam; remélem, találok megoldást.

Most először játszom a játékkal, és most jutottam ki a bányából, ahol a Vortigauntok gyógyították Alyxot, meg ugye ott voltak az Antlionok járatai is, na mindegy. Szóval most jutottam ki innen tudjátok; ez az a hely, ahol a nem is olyan távolban látszódik egy híd, amin éppen haladnak át a Combine-osok. Volt itt egy-két földet dobbantó gépezet, támadtak az Antlionok, és egyszercsak a bányajáratokból kiszabadult egy Antlion Guard és egy Antlion Guardian. Miután legyőztem őket (hosszú harc árán), a Vortigaunt, aki velem tartott azt mondta, hogy mindjárt elvezet egy járműhöz, kövessem csak. Egy bibi van azonban: meg sem moccan. Sem ő, sem Alyx, csak állnak egyhelyben:

Ez azért nagyon gáz, mert pár méterrel arrébb van egy lift, ami körül van egy kerítés és egy lezárt kapu. Ahhoz a lifthez kéne bejutnunk, de ahhoz ki kéne nyitni a kaput. Ez az a hely:

A kaput a sárga generátor nyitja, ám nem működik, és valószínűleg (mint a játék során eddig is) a Vortigauntnak kéne megjavítania, de ő és Alyx továbbra is csak a dobbantógép mellett áll:

Ez így elég gáz, mert nem tudok sehova sem menni:-(( Perceken át rohangáltam fel-alá, hátha egyszer elindulnak, körülbelül háromszor körbenéztem a területen, de nem találtam semmit és senkit. Ez az egyetlen út, mármint az ajtó kinyitása, de a Vortigaunt meg sem moccan. Persze, pislog, meg néha el-elejti, hogy "Lead us!", vagy hogy "Follow!", de nem jön utánam. Kérlek, ha más is tapasztalt ilyet, és tudja a megoldás, az mindenképp mondja el, hogy mit csináljak, mert így nem tudok továbbmenni a játékban:-((

Köszi előre is!