Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fu..én ma fejeztem be de nem vágom hitrelen ez meik map😄

Seth
nem a vízbe, hanem ahol beérkeztél ebbe a terembe, fennt, ott kell az utat keresni
Egyébként annó, mikor kijött a game, a játékosok 50%-ka elakadt itt , ebbõl 49% megpróbált a hordókból utat építeni a csõhöz(köztük én is 😄), ami aztán totál felesleges volt

PSN ID.: Beegabor

heló! igen bemegyek ott balra a piros lámpánál, és ott van asszem 2 "emelet" amit egy létra köt össze, és az alatt is víz van! Ott hova essek le, és mit csináljak ott? Én leestem a vízbe is meg minden hova, de nem bírok rájnni mit kellene csinálnom 😞. Írj

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Seth
Ott ahol beestél ebbe a terembe, a korlátról felugrassz a csõre és végigmész rajta és a túloldalon fennt pedig leesel

heló! Én most a sima HL2-vel játszok, de elakadtam a 2.,vagy 3. pályán. Már a piros kaszás röpködõ kis valamik támadnak rendesen..! ott vagyok a hogy bementem 1 terembe , rengeteg ilyen "robot" van ott, és egy csomó hordót fel kell robbantanom, hogy felrobbantsam õket! Ez megtörtén, és nem tudom h mit csináljak. Alattam víz, (egy rácson állok) van lefele 1 létra, de ott nem tudok semmit csinálni. Valaki legyenszives egy végigjátszást belinkelni, vagy segíteni. Köszönöm elõre is!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Rip
Hihi! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Depridol
háháááháááwww lényeg a commodore feeling

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

RelakS
Nem maradt le, mert a program van szarul megírva, és felb@ssza a rencer chipjeit 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rip
Nem jó, mert ha ez a vége, akkor lemaradt a ?LOAD ERROR 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Depridol
tetszik az avatarod<#eljen><#worship>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Eredetileg a sima HL2-ben is benne lett volna, az Alpha vagy Beta leakben van is egy Borealis-os pálya, ahol Stalkerek ellen kell menni.
berczely
Mért ez legendás?

RelakS
Borealis

grebber
Na végigtoltam 2x-ra immáron magyar nyelven.
Várom már a 3. epizodot.
Kiváncsi leszek erre a "legendás" Boralis-re (nemtom igy kell-e irni).

Next PC upgrade: 2022

Crazyn
Hali!
Elakadtam a This Vortal Coil résznél:
"You're not done yet, this tunnel leads nowhere. You have to come back out and
run to the left until you hop down, then immediately go right to find another
tunnel. Follow this one to its end.

Have either the GG or the SMG in hand. When you emerge, sprint to the left
until you reach some boards against a hole in the wall. Bust them quickly and
hop in. He will be on your tail and take some shots at you while you're in
here. So look quickly look down and bust some boards on the ground to get to
safety...."

Namost ahogy követném a sineket, pár méter után egyszerûen kidob a játék.

Mi a gond?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

bigfoot
Portal ból kiderül?az vmi game vagy mi?(levok maradva)
egyebként az a Dr Magnuson vagy ki is ott volt black mesaba?mert full nem emlékszem itt meg vmi mikros esetet szövegel,mikor HL1 ben felrobbantjuk a mikrot?😄

89
Igen, de ahogy Seth is írta, a Borealison lévõ teleport rendszer még a kezükbe kerülhet...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bigfoot
most akkor úgy néz ki hogy a rakéta fellövésével megszünt az éppen létrejövõ teleport ,amivel combine erõk jöttek volna a földre, és most már csak a földön maradt erõk ellen kell harcolni?szal teleport nincs nyitva ugye?és a combine ok vezérét még nem lehetett látni ?

Ok köszi, tudtam hogy valamelyikben van csak nem derengett, mert rég játszottam már Half Life-al

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Kori
az alap HL-ben van ott pálya de a HL2-ben nincs

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Valaki nem tudja, hogy a sima Half Life 2-ben járunk-e az idegenek bolygóján, visz-e oda küldetés, mert én már nem emlékszem?

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

89
Köszi az infókat
De remélem nem ér véget a sorozat azzal, hogy megsemmisíti a teleportos cuccot...inkább használja fel ellenük és akkor tovább folytatódhat a Combine-ok elleni harc akár más bolygókon is. Sok dolgot nem értettem míg a HL történetét el nem olvastam...asszem újra el kell majd kezdenem az Episode3 után a HL1-tõl magyarítással 😊
Amúgy jó volna végre egy HL film...vagy akár egy trilógia 😊

Még egy kérdés: GMAN-rõl tud valaki valami bõvebbet? 😊 (annyit tudok, hogy egy intergalaktikus ügynök, aki még a Black Mesan felfigyelt Freeman képességeire és õt használja fel a Combine-ok elleni küzdelemre.)

Seth
Nem, abban valószínûsíthetõen az Aperture Science által továbbfejlesztett teleport rendszer van,ami ha a combine kezére kerülne,abból aprócska gondok lennének, így jobb megsemmisíteni. A Portal-ból kiderült azért,hogy kicsit fejlettebb eszközeik vannak mint annó Black Mesa-nal,habár még az sem lehet vmi tökéletes, ha a hajó és az egész kikötõ elteleportálódott "véletlen" vhova a messzi északra ^^

89
Én csak azt nem értem, hogy miért mondja a végén az Eli hogy pusztítsa el Freeman a Borealis-t...pedig abban lehet az a szuperfegyver, amivel megsemmisíthetnék a Combine fõbolygót.
Ha vki tudja, pls írja le...érdekelne 😊

bigfoot
nah végre volt idõm végigjátszani az Episodes 2 -t is!
nekem nagyon bejött mint az eddigi összes Half Life is!már nagyon várom az Ep 3at...

Yoda001
...télleg van gm topic,de fél éve senki sem ír oda..azért kösz a felvilágosítást<#nemtudom>

http://9gag.com/gag/5135249

Rip
"meg azért mert kell hozzá 3 játék"
Ezt honnan szedted?

Hivatalos honlapról idézet:

" What games do I need to play GMod?

You need at least one Valve Source Engine game, there's a list of them here. Steam won't let you buy Garry's Mod on its own if you're unable to play it. "

Rip
"figyelj, azt jelenti,hogy counter strike:source"

Aham, tehát a te értelmezésedben a Source = CS:S?
Segítek: ez nem azt jelenti... <#sniffles>

Csak ismételni tudom magam, próbáld meg mégegyszer értelmezni:
A Source a grafikus motornak a neve, nem egy játék. Szokd a gondolatot.

De elég az offból, és amúgy is van garry's mod topic.

Yoda001
figyelj, azt jelenti,hogy counter strike:source... csak ismered.. és nem baj, egyébként meg azért mert kell hozzá 3 játék, ezek közül nekem az alap hl2 hiányzik...<#banplz>

Rip
Mi az, hogy a Source megvan??
A Source a grafikus motornak a neve, nem egy játék.

"ha több van akkor baj?" Szerinted? -.-

Amúgy ha van eredeti játékod, miért érdekel a steam nélküli?

Yoda001
csak 1 db? ha több van akkor baj? 😮 mi mondtam,source és dod megvan,Te letudnád nekem írni hogy hogyan lehet steam nélkül,és mi kell hozzá? akár privibe? légyszíves 😄

Aquir
csak kell 1 darab valamilyen Source-os játék hozzá (HL2, CS:Source, stb) (ha jól emlékszem írták hogy valahogy mehet a gmod steam nélkül, de csak a korábbi verzió)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Yoda001
egyébként a garry's modhoz mik kellenek? hl2,source,és dod? (+ csak eredetivel müxik?, mert nekem source és dod mind megvan eredetiben, de hl2bõl csak dm-et adtak...)

hi
valki segitsen!! a
mikor el inditom elkezd tölteni és kész ujra indul a gépem help!!!!!
TSL16b
Rá van írva arra a narancssárga dobozra, hogy Detonation? ...mert arról a változatról egyre többször lehet ilyen problémát hallani. Egyelõre biztosan mûködõ megoldásról nincs hír.

Rip
<#eljen>

helló
felraktam az orange box-ról a 3hl játékot, a hl2 és az ep1 simán ment magyaritva, azonban az ep2-nél már magyaritva nincsenek párpeszédhangok és az elsõ fejezetben ahol beszélünk alyx apjával és a dokival állandóan memória hibával leáll a játék
valaki tudna segiteni?
thx
ha volt már a kérdés akkor sorry

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mûködik! thx!
Rip
Command line:

-width -height

hi!
Nekem olyan problémám lenne, hogy LCD-TV-m van, ami ugyebár nem tud minden felbontást és ilyenkor azt írja nincs jel. A lényeg az hogy elindítom a hl2ep2-õt és olyan felbontásban nyomja alapból ami az lcdtv nem tud. A kérdésem meg az hogy-hogy lehet alapból 1024x768-as felbontásban indítani a játékot? Vagy "window" módba rakni?
Remélem vlalaki tud segíteni! THX
Noninnyó
Ha még esetleg érdekel valakit:
The.Orange.Box-DETONATiON 2xDVD5-re alakítása, tesztelve, mûködik!

Leírás

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

RelakS
Akkor meg Steam Supportnak email, mert meg kéne lennie az accountodban!

a válasz mindkettõre igen.

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

RelakS
1: ugyan azt a felhasználó nevet adtad meg, mint amikor regisztráltad az ajándék EP-2-t?
2: egyáltalán regisztráltad az EP-2 cd-kulcsot? Vagy nem is az volt, hanem ep-1, esetleg HL2 kulcs?

Tudom, hogy nem szabadna ide írni ilyet, de hogy kell exe filet csinálni az unleashed versio-hoz? Please help me!

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

aham, és ezt pontosan honnan is lehet letölteni? mert store fülecskénél megkerestem az ep2-t,de ott ki kellett választani mastercard,stb... ha meg activate product on steam,akkor meg kér kulcsot

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

RelakS
Minek a cd kulcs? Steam felmegy, bejelentkezel az acc-odba, és letöltöd...

Ha meg már nem emlékszel a felhasználónevedre és jelszavadra, akkor sajnos...

Nem kell cd kulcs, bejelentkezel a steambe az accoddal, és kész.

Amúgy még ha meg van eredetiben is, linket akkor sem kapsz itt, ha adnék engem vágnának ki innen rendesen.
üdv!
az a helyzet, hogy a vga-hoz kaptam a játékot, de azóta eltûnt a "cd"-kulcs, és nem tudom újra letölteni a steamrõl (mert újraraktam a windowst. szóval megvan a tört verzió is, és ahhoz kéne a crackfix. honnan tudom letölteni? a sztorit azért vázoltam fel, hogy lássátok, nincs más megoldásom 😊

TSL16b
Ez elvileg nem függ össze a magyarítással, de próbáld a GCF-bõl kibontani a hiányzó hangokat (a számítógép beszéde szokott hiányozni), és odatenni neki, ahol megtalálja.