10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7259 óafenébe
elnézést mindenkitől -
#7258 spoiler rulz. köszi
épp most kezdtem el. -
#7257 miii ezt honnan veszed ? :'(
gordon az örök tulélö... :) -
#7255 bazzz...akkor már tudom mi lesz a vége :( -
#7254 spoiler powaa
amugy nekem nem tetszett ez a befejezés.
hl1-nek meg a 2, ep1nek is jobban bejött. -
#7252 hát vmi studios segitséget is kaptak azé...
hl2hun -
xido #7251 jaa...hogy ez fan-made és nem hivatalos kiadói?:)..akkor oké,házi keveréssel még jó is lehet,mert a fan odafigyel legalább a hasonló hangázsra,ha nem is áll rendelkezésre magasan képzett színész hangja -
#7250 igaz, nade gondolom nagy fanok csin a szinkront, és remélhetöleg jo lesz, mivel mindent beleadnak, asszem januárban jön bemutato hogy milyen is lecc... -
xido #7249 mazohista:)..el nem akarom képzelni,milyen hangot adnának pl.hl2 elején,mikor megérkezel a pályaudvarra és olyan klasszul beszélnek a maszkos rendfenntartók:) -
#7248 ^^ hát nemtom... nekem minden jöhet ami hl... -
xido #7247 na pont egy ezer éve hl fan fogja elkerülni a szinkront jó messzire,pláne hogy jól sikerült fan-felirat is van minden részhez -
#7246 kötelező elkerülni ^^ -
#7245 rem jövöre tényleg kijön, ill olvastam hiv oldalon h coop is lecc benne.. na ez lecc ám a jo, 2-3 freeman-nel végigtolom haverokkal :P csak jönne már... ill a hl2 szinkronosan jövö nyár körül jön, az is kötelezö minden hl fannak -
#7244 gs sux -
#7243 Na húzzál innét demostaztánnyomban te GS-hater legalja
Személy szerint ha látom hogy youtube logó ott van a videón,akkor rákattintok a videóra és megnyitja a youtube-ot,szóval ott nézem inkább én is. -
#7242 Nekem igazából mindegy, de abban egyetértek, hogy szar GS. :D -
#7241 de inkább a youtube nélzettségét növelném, mint a szar GS-ét (ráadásul youtubon lehet választani szebb minőség között mint valami szar embedesnél (jójó, ott is meg lehet oldani hogy a szebbik minőséget teszik be de itt nem az van)
megfelelő érv vagy húzzak a píbe?:) -
#7240 Jah. -
#7239 tökugyanaz -
#7238 nézzétek meg inkább ezt!:D -
#7237 Baszki, ez kurva jó! -
#7236 Állati, alig várom -
chooselee #7235 Ezt szívesen végigtolom majd megint!Micsoda feeling áááá,felelevenítem majd amikor haveromnál annó(mivel nem volt gépem még) az elejét vagy 5* végigjátszottam! :) Mindig előről,mentést nem ismertük! :P
HL2:BLACK MESA -
#7234 ez mekkora csalás. hardon viszem Hl2-őt és a nova peospektes pályán mikor bemegyek elkezd lőni egy dropship. és akkor jön még egy, enyhén cigánymod.- semmi fedezék vagy élet... cigányság ... -
#7233 az vagy azt jelenti h a merevlemezen a swap fál területein van hiba, vagy a memóriád egyik cellája hibás. esetleg csak simán bekrapált szoftveresen a source. nekem is egy-kétszer kiírja HL2 (csak a sima vmi okból...), de mikor memtestet ráuszítottam a modulokra nem volt hiba.
ui: számold át decimálisba az értéket. ha az érték nagyobb mint a memóriád mérete akkor a merevlemez virtuális memója a hibás! -
#7232 ITT vagy?
Nézd meg a videót hátha segít -
DHOPW42 #7231 Na most miért lett feleakkora a hsz-em, és miért nem jelennek meg a képek? Ez így szuper, mert kábé nem derül ki, hogy mi a problémám... -
DHOPW42 #7230 Sziasztok! Egy problémával állnék elétek, ami az Epsiode Two kapcsán merült fel nálam; remélem, találok megoldást.
Most először játszom a játékkal, és most jutottam ki a bányából, ahol a Vortigauntok gyógyították Alyxot, meg ugye ott voltak az Antlionok járatai is, na mindegy. Szóval most jutottam ki innen tudjátok; ez az a hely, ahol a nem is olyan távolban látszódik egy híd, amin éppen haladnak át a Combine-osok. Volt itt egy-két földet dobbantó gépezet, támadtak az Antlionok, és egyszercsak a bányajáratokból kiszabadult egy Antlion Guard és egy Antlion Guardian. Miután legyőztem őket (hosszú harc árán), a Vortigaunt, aki velem tartott azt mondta, hogy mindjárt elvezet egy járműhöz, kövessem csak. Egy bibi van azonban: meg sem moccan. Sem ő, sem Alyx, csak állnak egyhelyben:
Ez azért nagyon gáz, mert pár méterrel arrébb van egy lift, ami körül van egy kerítés és egy lezárt kapu. Ahhoz a lifthez kéne bejutnunk, de ahhoz ki kéne nyitni a kaput. Ez az a hely:
A kaput a sárga generátor nyitja, ám nem működik, és valószínűleg (mint a játék során eddig is) a Vortigauntnak kéne megjavítania, de ő és Alyx továbbra is csak a dobbantógép mellett áll:
Ez így elég gáz, mert nem tudok sehova sem menni:-(( Perceken át rohangáltam fel-alá, hátha egyszer elindulnak, körülbelül háromszor körbenéztem a területen, de nem találtam semmit és senkit. Ez az egyetlen út, mármint az ajtó kinyitása, de a Vortigaunt meg sem moccan. Persze, pislog, meg néha el-elejti, hogy "Lead us!", vagy hogy "Follow!", de nem jön utánam. Kérlek, ha más is tapasztalt ilyet, és tudja a megoldás, az mindenképp mondja el, hogy mit csináljak, mert így nem tudok továbbmenni a játékban:-((
Köszi előre is! -
#7229 Én "következő művelet"-re emlékszem. -
#7228 " memória területen nem végezhető el a következő fájl : read"
Ki volt az az észkombájn, aki ezt a hibaüzit ferdítette? -.- -
#7227 vááááááááá nagyon szépen köszönöm végre folytathatom ezt a korszakalkotó játékot nagyon thx!!!! -
#7226 ja a steamet? sry megnézem most úgy thx. -
#7225 Sziasztok megnéztem a faq-t és az volt erre a válasz hogy töröljem a magyarosítást amit én nem raktam fel -.-' valaki esetleg tudna segíteni? -
#7224 nem kellett volna magyarra állítani a steamet -
#7223 A képet nem tudtam beszurni de irok egy ilyet:
" memória területen nem végezhető el a következő fájl : read" -
#7222 Sziasztok lenne egy kérdésem:
Megvettem az orange boxot ami tartalmazza a half life 2 -t + a 1,2 episodest. eddig működött a hl2 de most elöször azt írja ki hogy:
"Platform error:module failed to initalize." leókézom és utána már egy hosszabb szöveg jön be:
(képet szúrok be) -
#7221 Akad 1-2 játék,aminek olyan varázsa van,hogy évente 1× vagy 2× minimum végigtolom.Na a hl ,de főleg a hl2 is ezek közé tartozik.Mondjuk a sin-t is rendesen letudták az első episode-al
Remélem nem leszek nyugdíjas,mire kijön az ep3
De így látatlanba is egyértelmű,hogy a lef 4 dead teljesen más atmoszféra.Persze ettől még lehet majd nagy sikere... -
#7220 Már ne haragudj, de ez hülyeség, különben honnan a fenéből tudná, hogy ki Gordon Freeman, mik azok az idegenek, amik az arcodra akarnak ugrani, honnan jöttek? Persze G-Man kiléte azóta is homály :)
Azért elképzelem a bejelentést. Left 4 Dead befutott, mindenki örül.
Valve egyik fejese kiáll és azt mondja: Hölgyeim és Uraim, lesz Episode 3! Köszönöm a figyelmüket. Remélhetőleg valami sejtelmes trailer is kíséri a dolgot, amiben persze, hogy legyen benne: G-Man, Alyx, pajszer :P -
Forcee #7219 azért nem hallunk az ep3 rol mert megvárják h a lef 4 dead befuson és utána mondanak akár mit is az ep3 rol :D -
#7218 A Valve egyik munkatársa volt olyan kedves, és nyilatkozott a Half Life sorozat legújabb részének fejlesztési problémáiról. Következzen egy részlet a vele készített interjúból:
Mikor hallhatunk majd a harmadik epizódról legközelebb? A fejlesztési idő elég hosszúnak tűnik az első két részhez képest.
"Igen, mikor legközelebb Gordon bőrébe bújhattok, az egy kicsit odébb lesz mint, a Half-Life 2 vagy az utóbbi kettő rész kiadása."
Nem jelentitek be, vagy mutattok belőle valamit?
"Lehet, hogy az év végén teszünk egy bejelentést."
Mit gondolsz a részek közti időkülönbségről? Van előnye a hosszabb várakozási időnek?
"Azt hiszem a mi filozófiánk az volt, hogy közel hat évig fejlesztettük a Half-Life 2-t és több mint 40 millió dollárt fektettünk bele, arról nem is beszélve hogy a cég 80 százaléka egy jó darabig azon a játékon dolgozott. És az egyszerűen túl sok volt,s enki sem szeretné ezt megismételni. A Half-Life 1 kevesebbe került, és vagy két évig tartott az elkészítése. A második rész hat évünkbe és sok pénzünkbe került, ha azt az ösvényt követnénk, a további fejlesztések még drágábbak és hosszabbak lennének. Amit mi szerettünk volna, az egy másik megoldás. Gyorsabban szerettük volna kiadni a játékokat, és nem szerettünk volna 40 vagy 50 millió dollárt kockáztatni, mert annál a pontnál már olyanok vagyunk hogy: Jézusom el kell adnunk 2 millió példányt vagy nekünk annyi..."