Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Mikor 2.-jára toltam végig az alap hl2-t akkor egyszer használtam a god módot. A börtönben, mikor 3 ágyút lehet felállítani és 4 felől jönnek a kombínók, akik felrúgják még a 2 egymást fedező ágyút is, de nincs sok időd védeni az egyedül maradtat se, mert jönnek a röpkdö nyesők is. Annak első végigjátszáskor nekifutottam párszor mire meglett, de másodjára nem volt kedvem kinlódni, mert emlékeztem hogy az a játék legnehezebb része...
Az Ep1 se volt nehéz, de a steames adathalászat nyomán könnyítettek is rajta, az ep2-t meg ennek szellemében eleve könnyűre csinálták. (mikor először játszottam nehéznek tűnt a hangyászos rész mikor az alagutat kell védeni, másodjára lusta voltam, de nem godoztam, hanem hogytam hogy a többiek lőjenek, én meg csakpárat szedtem le aki engem nézett ki vagy a fekvő Alexit akarta bántani, és így kurva könnyen túljutottam azon a részen)
Amúgy mindíg mindent mediumon tolok, és godozni sose szoktam első végigjátszáskor.
Ami nehéz volt az kinyírni az alap HL1 főellenségét. Na ott nem emlékszem mit csináltam, de szerintem easyben toltam meg csaltam is, még viszonylag kis gyerek voltam akkoriban...