Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a Cinematic mod-ot hogyan lehet használni???
Köszi!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
A CS(1.6) 10 dollár, a CS:Source 20 dollár (+20% ÁFA ezekhez).
Boltban amúgy 7000 körül van a CSS, de ahhoz jár DOD:S és HL2😄M is, Steamen ha a 20 dollárosat veszed, akkor nem. De van 30 vagy 40 dollárért Steamen olyan, hogy Source Multiplayer Pack, abban az van, ami a bolti dobozos 7000 forintos CSS-ben.
Mert csak azért venném meg hogy lehessenneten játszani. Másra ugye tudnék jelenleg költeni (bár elõször munka kéne<#eplus2>#eplus2>de már jelentkeztem diákmelora)
Csak elõtte azért megnézem letöltve elindul e egyáltalán ...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy annyiban különböznek, hogy a dobozos 12000(Steamen a mostani dollár árfolyammal 9500-10000 körül van), és kapsz hozzá egy mûanyag narancssárga dvd tokot 😄
De ha csak EP2 kell, akkor Steamen külön is megveheted olyan 6000 körül.
De ha kell hozzá HL2, EP1, Portal, vagy TF2, akkor külön megvenni õket pénzkidobás, mert 50 dollár az Orange Box, amiben mind az 5 játék benne van, külön meg 20-30 dollár egy játék az 5 közûl. Talán egyedül az EP1 10 vagy 15.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ati
Lenne egy kis problémám. Amikor indítani akarom az EP2-t, TF2, vagy Portalt jön egy olyan, hogy validating, aztán nem történik semmi. Nem indul egyik játék sem. Pedig eredeti Balck Boxom van. Mi a baj???
Ati
Ezt a Cinematic mod-ot hogyan lehet használni???
Köszi!!
no fate
Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
attol h nem eredeti a jatek meg nem kellene a csakanyokrol meg az utbarrikadokrol hianyozzon a textura.egyebkent mi ez,vmi bug? van ra javitas?
no fate
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Vettem egy laptopot, foltettem ra a Half Life 2-t, szepen mukodik, de amikor az ep 1-et akarom telepiteni azt irja, h nincs eleg hely a steam telepitesere?(!) A steam termeszetesen fent van, es hely is boven van.
Vista van a gepen, es tudtommal font van az osszes frissites. Mi lehet?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
szval City_7 Toronto Conflict elinditása, HL2 GameConfig.txt-jét bemásolod a City_7 mappába, majd hl2.exe-rõl parancsikon csinálsz =>"hl2.exe" -console -steam -game city_7 ennyi!
Cinematic mod
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Innen látszik, hogy eredeti.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
keresd meg magad.keresõ rulz. -.-
2. Nem Garry's Mod topic, van annak sajátja
3. Ha nem kell Steam hozzá, akkor warez. 2000 forintos nagyon jó játékot, amivel 2 évig elvagyunk nem warezolunk. Csak 12000 forintos EA divatjátékot warezolunk, amit 2 nap után megununk. Mondjuk neked legalább nem 4 magos procid, meg 2 darab 8800Ultrad van, mint sokaknak, szóval azt mondom OK, lehet az a 2000 is sok lenne most neked. Bevallom most én se biztos, hogy elõ tudnék annyit kapni hirtelen, ha kéne valami nem életfontosságú dologra.
De akkor sem tudunk segíteni, nagyon sok féle warez verzió létezik, és a Steam hiánya sok féle hibát tud okozni, amire max akkor tudnék megoldást talán, ha a géped elõtt ülnék.
Nah mindegy, feltettem a Garry's mod 10-es verzióját amihez nem kell steam. És elég szép rózsaszínes-lilás textúrahibákat produkált, mit tegyek hogy normális legyen?
Na akkor is belinkelem:
A képfeltöltés pont hu után ezt másoljátok be:
/view/071103/gm_construct0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!