10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7137 Sziasztok!
Egy kis off:
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy hol lehet beállítani,hogy a steam-on belül,a letöltött játékokat hová installálja fel?
Nagyon fontos lenne,mert a steam progi a C-meghajtón van,de én nem oda szeretném felinstallálni a gamekat,amit azon keresztül töltök le,viszont a program autómatikusan oda akarja felrakni...:S!
Vagy egyszerüen csak másik meghajtóra installáljam?
Zan -
#7136 első részbe rengetegszer volt. oszt mindig idegesitett, meg mezért megutáltam:) aztn 2. részre meg az volt a dúrva, hogy suliba egy tablón ugyanazt láttam, csak szemüvegbe:DDD
le is van tán vhol fényképezve.
első epizódba meg nem is volt:( -
#7135 A G-man már csak ilyen :) -
#7134 Én láttam játék közben többször is. Már nem emlékszem hol, de sétálgatott, aztán eltűnt. -
#7133 érdekes, amikor először játszottam ep2-vel, nem vettem észre, csak most ahogy kommentátorral játszok, látom hogya hidom ott megy át g-man:D aztán monjda is a kommentátorba:D lehet még látni vhol? -
#7132 Kis épületbe bementél? Ott a dugót beraktad a konnektorba? A vonatokig eljutottál? -
#7131 sztem ott van ahol a házból felhivja a fehlr erdőt -
#7130 lökj pikcsört lécci :) -
TomDantes #7129 Remélem tud valaki segíteni. Tiszta őrület..Episode 2 legelején vagyok.
Azzal a csajjal be mentünk valami alagútba, ahol volt pár zombi, ezeket le is lőtte.
És ennnyi!
Merre tovább?
Ott az alagút, vagy barlang vége, kinn a szabadban van egy kis épület, amibe be lehet ugyan menni...de ott sincs semmi.
Ja, és csaj álldogál ott egy helybe ahol a zombikat le lőttem. Nem jön utánnam. Ha vissza felé megyek követ meg reagál, szóval nem az van ,hogy nem mozdul egyáltalán...csak nem jön ki ebből a hülye alagútból.
Igaz, felesleges is, mert kint is zsák utca van.
Tiszta agyrén, ennyire hülye legyek, hogy 5 perc! után elakadtam. -
#7128 nincs probléma;) -
Hydroceph #7127 igazad van, tulregaltam, kicsit zuros most az eletem, neharagudj -
#7126 most neked mi bajod? -
Hydroceph #7125 hát lol, farcry mar vagy 4 éves, az nem mai =/ hl is ottkorul van ha nem tévedek, de sztem még tobb is, és jah sztem egy 4 éves gamma már régi, de orulok h segitokeszseged ill ertelmes valaszod helyett beugattal, faszkalap
fasztérdekli koronad futas modiknak sirni h az a csunya hydroceph mar megint oda nem illoen irogat egy topikba
faszterdekli =/ -
#7124 Mármint, ha sikerült valamikor eldobniuk egy gránátot. :D -
#7123 A börtönös részt én úgy oldottam meg, hogy Gravgun-nal "megfogtam" egy tornyot és magam előtt tartva mindig odamentem, ahol kezdtek jönni. Gránátozni nem volt esélyük, mert hamar leszedte őket a torony :D A gránátok elől futni kellett :)
Nem tudom, hogy van-e rá mód, de nekem annyira nem okozott ez fennakadást, sőt baromi sokat elszórakoztam, hogy ládákat összetéve, meg egy hullát oda téve nyomtam egy gránátot, és vártam az eredményt :D
Mondjuk Half-Life 2 régi? Ez tényleg vicces, bár minden relatív. :) -
#7122 ez régi? lol. frycray régi? méglolabb:D játszál az első résszel, vagy monjduk sof első részével, nah, azok régiek, de nem a hl2:D -
Hydroceph #7121 csáó
untam amgam, gondoltam eloveszek par regi gammát, szal far cry utan ezzel szerettem vna jatszani...
de akadt gy kis gondom, mint régen is, a hulye hullak atesnek a ladakon/hordokon etc
nincs erre vmi mod v vmi? elkepesztoen gaz, foleg fc utan ahol ilyesminek nyoma sem volt -
#7120 Hát nem. -
#7119 Én hagytam a francba a fegyvereket,nem érte meg kifutkorásznom a biztos helyről -
#7118 1 éve.
Majd egyszer megjelenik, ez a "egymás után kis időeltolással" nem nagyon jött össze nekik :D -
#7117 Az Episode 3-ról nincs semmi információ?
Nem az volt, hogy ezek egymás után kis időeltolással de jönnek majd.
Az EP2 meg mikor is jelent meg? 1 vagy 2 éve? -
#7116 És mit kezdesz akkor, mikor két irányból jön az áldás? :D Én folyton állítgattam a fegyvereket, mert felrúgták, felrobbantották, stb -
#7115 azokat én visszaütöm grav gunnal. vagy egyszerűen visszalépek. -
#7114 Nemtom, engem folyton megkínáltak gránáttal... -
#7113 én a hl2 től kezdve minden részt a shotival meg a gravipuskával nyomtam végig... -
#7112 hát pedig feszítővasnál nincs jobb fegyver -
#7111 igen, énis bemászok a kis kabinokba é shozival osztom az észt, előttem 3 ágyú, 1-n gravgun/shoti így 1x-re max 2 nekifutásra sikerül. a másikszobából meg hoztam dobozokal: derékmagasságba barikád, combine lelassul tornyok meg csak fejre lőhetnek.
a kulcsszó itt a brikád meg a kabin. amúgy HL2-be a shoti nagyon jó fegyó, eddig semelyik gémben nem láttam olyan hasznosnak, mint itt. -
#7110 én legutóbb az azt megelőző helyről magammal vittem 1 ágyút-4 volt:D, no problem -
#7109 Dettó ugyanígy szoktam :) -
#7108 Én úgy szoktam csinálni azt a részt, hogy amikor a 3 ágyút elhelyeztem oldalra, egyszerűen csak beállok oda, ahol az ágyúk álltak a lézerfal mögött, és így pont szembe vannak a falon az élettöltők is, én meg védve vagyok oldalról. A katonák odajönnek maguktól, elő a shotgun-t, majd jöhet a céllövölde :)). Pár perc, és kész. -
#7107 mikor istentudja hanyadszára jártam végig Nova Prospect-et, akkor kipróbáltam egy godmentes csalást.
Építettem egy tornyot, majd felrámoltam a három ágyút az egyik erkélyre. Amíg nincs mindhárom talpon, úgysem jön az áldás.
Felmásztam, ágyúk talpra, majd utána csak az ágyúkat kellett talpra állítgatni, meg a gránátokat visszalőni, combine-t csak néha láttam -
#7106 jaja úgy a jó, én is közepesen nyomom. -
#7105 először énis mindent medium/normalon tolok, hogy ne menjen el tőle a kedvem, de azért kihívás legyen és ne 2 óráig tarson. aztán ha máskor végigviszem kötelességemnek érzem hardon -
#7104 Mikor 2.-jára toltam végig az alap hl2-t akkor egyszer használtam a god módot. A börtönben, mikor 3 ágyút lehet felállítani és 4 felől jönnek a kombínók, akik felrúgják még a 2 egymást fedező ágyút is, de nincs sok időd védeni az egyedül maradtat se, mert jönnek a röpkdö nyesők is. Annak első végigjátszáskor nekifutottam párszor mire meglett, de másodjára nem volt kedvem kinlódni, mert emlékeztem hogy az a játék legnehezebb része...
Az Ep1 se volt nehéz, de a steames adathalászat nyomán könnyítettek is rajta, az ep2-t meg ennek szellemében eleve könnyűre csinálták. (mikor először játszottam nehéznek tűnt a hangyászos rész mikor az alagutat kell védeni, másodjára lusta voltam, de nem godoztam, hanem hogytam hogy a többiek lőjenek, én meg csakpárat szedtem le aki engem nézett ki vagy a fekvő Alexit akarta bántani, és így kurva könnyen túljutottam azon a részen)
Amúgy mindíg mindent mediumon tolok, és godozni sose szoktam első végigjátszáskor.
Ami nehéz volt az kinyírni az alap HL1 főellenségét. Na ott nem emlékszem mit csináltam, de szerintem easyben toltam meg csaltam is, még viszonylag kis gyerek voltam akkoriban... -
#7103 Emlékeim szerint a kommentárt távolról is el lehet indítani, csak mutasson rá a célkereszt. Egyébként szerintem sincs godmode-ot igénylő rész az egész játékban... :D -
#7102 ne hülyülj, én kommentárral mediumon végitoltam egyszerre. nagyon jók voltak amúgy. -
#7101 jah de mikor megjelent akkor már egyszer végigvittem, asszem normálod, de lehet akkor is könnyűn, nem emlékszem:)
de azt tudom, hogy volt benne egy nehéz rész, hát majd kommentárokat keresek egyszer végighalgatom, aztán ujra elinditva harcolok:D -
#7100 lál :Dddd -
#7099 leveszed easy-re aztán kész, azt ne mond hogy bármelyik része a játéknak így gondot okozna. Amúgy meg elég sűrűn vannak ilyen kommentátor-pontok, elindítod,aztán elszaladsz a másikhoz. :D -
#7098 hey, ez igy nemjó:( csak akkor vagyok sérthetetlen ha éppen dumál a készítő...
azt hittem végig az leszek