DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Csak azt nem fogom fel, hogy miért várjátok el, hogy segítsek a warezosoknak, amikor életemben nem láttam még a warez verziót.
    Vagy azért, mert házigazda vagyok le kéne töltenem, és megpróbálnom reprodukálni mindenféle hibát, amik nagyrészt a felhasználó figyelmetlenségéből adódnak?

Meg nézettek be egy másik játék topicjába. 10-ből 6-ban teljesen tiltva van a warez, sőt pár helyre még a moderátorok is járnak rendszeresen, és osztják a legapróbb kérdésért is a büntetőpontot. Ott vannak azok az úgynevezett off/warez/spam topicok, amiket a sajátba szoktak nyitni, és ott a linkjük a fő topic fejlécében. Sokszor felvetették ezt itt többen. Én mondtam, hogy nyugodtan, nyissa meg valaki, én meg berakom fentre a linket. Sokan egyetértettek, de senki nem vette a fáradtságot... Én meg nem fogom. Máshol sem a házigazda nyitotta azokat a topicokat.

Az meg a másik dolog, hogy a játék megjelenésekor itt lévő fórumozók egyikének sem volt baja azzal, ahogy csináltam a dolgokat. Persze akkor durvább volt a helyzet, 80 hozzászólásból 50 warez volt, és ráadásul ugyanazt kérdezték, volt aki megkérdezte azt újra, amit előtte 1 hozzászólással válaszoltak meg... És ugye akkor mindenki a játékról szeretett volna beszélni, nem arról, hogy valaki szarul tömörítette ki a cuccot, és mindenféle hülye hibát ír neki, úgyhogy elvárták, hogy a játékról szóljon a topic, ne a warez verzió bugjairól.

Persze azóta változott a helyzet, nem pörög annyira a topic, de nem is töröltem már hozzászólást hónapok óta.
    És ha arra, hogy
    "-Mi a megoldás?
    -$30"
    ez a reakciótok, akkor nincs humorérzéketek, sry.

Végül annyit, hogy ne higyjétek, hogy warezellenes vagyok, mert nem vagyok az. Tisztában vagyok a magyar viszonyokkal, és tapasztalom is sajnos rendesen. De megfelelő odafigyeléssel gond nélkül futtatható ennek a játéknak a warez verziója. Én mindig is úgy voltam, hogy a warez magánügy, nem nyilvánosan kell csinálni. Ez a warez érdeke is. És úgy gondolom, hogy ha már ingyen hozzájuthatunk a dolgokhoz, akkor az elvárható, hogy mindenki próbálja megtanulni azt a pár dolgot, ami egy warez verzió önálló telepítéséhez és elindításához szükséges.