DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• laci19760817
    Szegasztok!

Ezekhez a hozzászólásokhoz nekem is válaszolni kell!

Kezdem az elején. Egy kicsit hosszú lesz,de összeszedem magam:)
    Letöltöttem a The Orange Box-ot amiből az hl2, hl2 episode one verziót végig is játszottam, elkezdtem játszani az ep.two-val, de sajnos valamiért annál a résznél amikor kergetett a "nagy védelmező hangya" és odaértem ahoz a részhez ahol egy bedeszkázottrész volt , amit shotunggal le is löttem ezek után leestem egy kiásott részhez na itt kellett volna tovább folytatnom a pályafutásomat de itt mindig valamiért mindig kilépett a játékból valami memóriazavarra hivatkozott és inenntől itt mindig kilépett:(! Próbáltam a beállításoknál valmit állítani mert fullon volt, de a minimumon is ez a hiba ugyanúgy felmerült:( Végső elkeseredésemben bekapcsoltam azt a funkciót, hogy futtatás az ablakban bár ne tettem volna:(, mert innentől telepítettem újból, letöltöttem máshonnan a játékot, és utolsó probálkozásomkor letöltöttem a hl2 episode two Unlehased verziót, de ennél is mint a többinél úgyanúgy amióta futtatás az ablakban variációt bekapcsoltam a The Orange Box-nál mindegyiknél úgyanígy jön be a nyitókép nem a full képet adja be hanem csak futtatás az ablakban variációt és ráadásul többi játéknál mindenütt van valami állítási lehetőség, de ennél nem találtam és ezért írtam ide hátha tud valaki segíteni??!!:(Ha valakit még érdekel milyen problémával fordultam ide az visszaolvashatja a 6696 részt