DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Jó, akkor plz nyiss egy warez témájú topicot, kíváncsi vagyok, hogy 3, vagy 4 büntipontot kapsz majd érte...

Amúgy 1000x elmondtam azt is, hogy nem a warezzal van a bajom, hanem azzal, ahogy egyesek művelik. Gricsenko mondjuk nem a legrosszabb eset, de ez a hibaüzenet meg lett nagyon sokszor beszélve, és ráadásul a Portalnak van külön topicja.

Ja, és elárulom neked, hogy a megjelenés előtti 1-2 hónapban szinte semmit nem vettem magamnak, ami nem életszükséglet, mert tudtam, hogy szarul állunk kicsit, de szerettem volna, hogy ez a 10k mindenképp összejöjjön, mert már tavasszal elhatároztam, hogy az Orange Boxot meg fogom venni eredetibe.

Tehát megértem én a Magyar helyzetet nagyon is, de akárhogy nézzük az illegális softwarehasználat bűncselekménynek minősül, és ha valaki nyilvánosan csinálja, azzal csak a többi, csendesen warezolóra hozhatja rá a bajt. Csak ennyit értsetek meg, hogy hiába elfogadott társadalmilag a warez, jogilag nem az, ezért nem kéne vele feltűnősködni...

És persze mivel nem vagyok milliomos, ezért természetesen én sem tehetem meg magamnak, hogy ...
    De nem hírdetem olyan helyen, ahol nem kéne.