Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #4946 Na akkor
-Én nem tudok többet leírni a FAQ-ba a parancsikonos dologgal kapcsolatban, MERT EREDETIM VAN, de ha valaki szépen leírja, belerakom.
-Ez a topic nem arra van, hogy kizárólag a parancsikonos hülyeségről szóljon, az elmúlt 1 oldalon csak minden 4. hozzászólás nem arról szólt, úgyhogy a hasznos információt nem tartalmazó parancsikonos hozzászólásokat töröltem, és törölni is fogom ezentúl. Nem igaz, hogy egy ilyen apró problémát nem tudtok önállóan megoldani. Bezzeg torrentezni, meg smsweb oldalakról letölteni tudtok. Akkor a Windows egyik legalapvetőbb funkcióját is megtanulhatnátok normálisan használni.
Sajnálom, de akik azért jönnek ide, hogy a játékról tudjanak meg dolgokat, illetve a játékról beszélgessenek, azoknak marhára útban vannak a parancsikonos hozzászólásaitok.
Tudom, hogy kicsit bekeményítettem, de kénytelen voltam. A legelején megmondtam, hogy nyugodtan lehet warezolni, de csak mértékkel. De egyesek ezt a mértéket pofátlanul átlépték. Próbáltam finoman szólni, de egyesek ugyanúgy folytatták.
Értsétek meg, hogy NAGYON ZAVARÓAK azok a hozzászólások, amikben olyan problémákra kértek segítséget, amik AMATŐR hibák miatt történtek, és utána ha nem kaptok választ/törlik a hozzászólásotokat, akkor még ti vagytok felháborodva, pedig az illegális softwarehasználat minősül BŰNCSELEKMÉNYnek, nem pedig a hozzászólás felett átugrás, vagy annak törlése. Persze megértem én a magyar helyzetet, mint mondtam, nekem sem volt egyszerű összeszedni rá a pénzt, de én ha warezolok, akkor nem várom el senkitől, hogy segítsen működésre bírni a cuccot.