DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Amúgy rájöttem miért csak ősszel jelenik meg a játék, amikor már teljesen készen van: a b*zi konzolok miatt.
    Ugyanis azt akarja a Valve, hogy egy időben jelenjen meg PC-re, Xbox360-ra, meg PS3-ra.
    Nem tudom, hogy mi a f*sznak kell megcsinálni konzolra is, amikor azon nem is lehet normálisan FPS-t játszani.
    Szerintem ebben az EA keze van, sosem szerettem őket...

Remélem, hogy a PS3 óriásit bukik végre nemsokára, és a Sony leállítja a gyártását, mert csak vesztesége van belőle(hivatalosan is elismerték, hogy drágábban gyártják őket, mint amennyiért eladják őket).
    Akkor elvileg semmi akadálya nem lesz, hogy a Valve végre kiadja az EP2-t.

Az Xbox360-al nincs semmi gond, azt a Microsoft csinálta, szerintem 1 nap alatt átportolta rá a Valve az egész EP2-t.

A PlayStation 3 azonban a programozók legnagyobb rémálma. Teljesen logikátlanul kell programozni, van 7 darab eltérő teljesítményű logikai processzora, eddig minden programozó csak szidta.

Nyilvánvalóan az áll a dolog mögött, hogy a Valve programozói nem ilyen torzult agyúak, mint a PS3 készítői, és nehezükre esik parodoxonálisan gondolkodniuk, ezért időbe telik nekik portolni PS3-ra az EP2-t.

Egyébként nem tudom miért csak most jöttem erre rá(valószínüleg mert tudat alatt nem számoltam a konzolokkal), de mostmár MINDEN VILÁGOS: azért kell várnunk 1 évet, hogy az amerikai milliomos vérpistik, akik PC-t még életükben nem láttak is tudjanak játszani az EP2-vel, hogy ezáltal az EA tulajdonosai vehessenek maguknak még 1 szigetet.