Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem bannolnak ip cimeket..

HUUUUUUUUUUHHHHHHHHH akkor megnyugodtam! Attól féltem, hogy bannolták az ip címem, de ezek szerint nem. Huuh
Minden ki van kapcsolva. Tegnap este még jó volt.
signs
Sorry, most nézem, nekem se megy. Akkor globális probléma ;)

www.sabian.com

edios
Kapcsolj ki minden tûzfalat, vagy olyan progit, ami beleturkál a netbe.
Én pl egyszer majdnem megõrültem, mert sehogy sem akart csatlakozni a sztím, és kiderült, hogy netlimiter miatt nem mûködik...<#duma>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

nem
signs
Te nem használod véletlenül azt a bizonyos PeerGuardin programot?<#kacsint>

www.sabian.com

Nektek mûködik a Steam? Mert nekem egyszerûen nem csinál semmit indítás után, kiírja, hogy connecting steam account, de aztán semmi, 1-2 perc után bejön a login ablak, utána beírom a login információkat, utána 1-2 percig semmi, majd kiírja, hogy nem tud csatlakozni a steam szerverekhez.
Max leszeded a 300 mb körüli update-et és azt szintén kicsomagolod winrar-al és belemásolod (felülirod) a fájlokat/könyvtárakat és kész

Csak siman kicsomagolog winrar-al és utána a start.bat -el elinditod.. ennyi
nem kell installálni semmi..

KranaZoli
Hi!

Nem értem ezt a FAQ-ot :(
Ismerõsöm letöltötte mind2 verziót, de nem sikerül neki elindítani :(
Gondoltam megnézem itt a FAQ-ot, hát nem sokkal lettem okosabb :(((

Eddig 2 játékot vettem meg. A Nexus-t és a HL2!!!
De nagyot szívtam vele, mert kellett volna Internet a Steam miatt ami Nekem otthon ticcsen, így az original game azóta sem volt használva.

Mégegyszer nem akarom ezt megszívni, mégha 5 ezer pénz lenne, akkor sem...

Esetleg magánba, vagy mail-be... Nem tudna v.ki segíteni, hogy mi a rák rossebbet kellene csinálni?!

Köszi: KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

sziasztok nemtudna valaki segiteni? elakadtam egy attllaco hid elejen elvettek a 1 ettlen fegyveremet ami volt es a csaj csak bamul ram amint elore megyek leesem elore is koszi
DJ Skyline
aminek kilógott a fél agya? szörnyû volt!<#ijedt>

Régen a System Shock 2 volt még ilyen, mikor meghallod a a génkezelt majom hangját :DD
armageddon666
nem grafika mániás vagyok csak sajna az már... mondjuk ki.. randa szegény... és igy nemtom átérezni a feelingjét a sok zombiszerû prof között...

@

bigfoot
sztem mindegyik rész ugyanannyira jó!
játszatok a hl1 el is!attól hogy nem annyira jó grafikája van még lehet vele játszani,ne legyetek már ilyen grafika mániások...<#ejnye1>

Most játszottam kicsit Opposing Force-al, de régen játszottam már vele, és elfelejtettem merre kell menni az elején, azt tudom, hogy van valahol valami szar fegyver, és a pcv, csak én meg mentem, és láttam ahogy egy zombi megtámad egy védõruhés embert, erre emlékszem is, csak azt felejtettem el, hogy utána kitöri az üveget a zombi és kijön. Én meg ott álltam fegyver nélkül XD

Meg emlékszem, hogy ki van fektetve 3 hulla, a zombivá válás folyamatának 3 fázisa. Az hol van? Meg hol van a fegyver(asszem csavarkulcs) és a pcv(páncél)?
Rage47
1 a lényeg, a HL2 a jobb mindegyiknél:))
DJ Skyline
én a Q4-ben azt utáltam,mikor a szellõzõbõl a 3 méteres barom elémugrik,majd elkezd hadonászni!<#wilting>

armageddon666
azért mert a doom3-t ugy adták elevee elõ hogy az parás legyen. már beléd van ültetve hogy félelmetes (én csak nagyhangszoron mertem játszani XD fülhallgatót már nem mertem felvenni :D) Q4 meg hentjáték (bár nem játszottam vele mert a régi kvékeket nem ismerem és történet miatt azokkal is kéne jáccanom...)

@

Ha féltek a hl-tõl, akkor a Doom 3-al vigyázzatok :D
Régen kicsit én is féltem a hl-tõl, mostmár csak a stalkerektõl :D:D:D

Azért mondtam a doom 3-at, mert van 1 barátom, aki még 1 játéktól se félt, és átvittem neki a doom 3 demot, felraktuk, õ meg behúzta a függönyt, hogy még félelemtesebb legyen, mert nem számított arra, hogy a doom 3-tól függöny nélkül is félni fog :D

Szóval megy benne, és odaér, amikor megtalálja azt kínai vagy japán professzort. Erre elkezdenek repkedni a szellemkoponyák, barátom kezd félni. Erre hirtelen zombi lesz a professzorból, a barátom halálra rémül, és rájön, hogy nem kellett volna a függönyt behúzni...
10 percig bírta ezután, akkor megilyedt valamitõl, és rácsapott az ALT-F4-re.

Aztán 1 érdekes dolog: a Quake 4. Az ellenségek grafikailag félelmetesebbek mint a Doom 3-ban a zombik az elején, és nagyon hirtelen bukkanak fel, mégis egyátalán nem féltem a Q4-ben, csak mentem és lõttem. Semmi félelmem nem volt, pedig nagyon ilyesztõen jöttek elõ. Volt hogy megilyedtem, de nem érdekelt, annál jobban mentem tovább, nem féltem.
zsakosfrodo2
Hogy õszinte legyek, nekem az elsõ HL játékom a HL2 volt, de már elõtte egy magazinban (G*** S*** :D) olvastam a végigjátszását az 1-nek. aztán kijátszottam most a HL2 Ep.1-et, meg "kijátszottam" a Lost Coast-ot is. Mindegyik nagyon-nagyon teccet. Aztán most megnéztem az 1-et kiváncsi voltam rá. Nem is a grafja nálam a baj :D inkább nem szeretem a félelmetes játékokat, és ez köztudott, nem egy ovis játék (pl.: Ravenholm). Nálam inkább a szûk tér, a leomló falak, a bármelyik pillanatban rádtörõ ellenfél az ijesztõ... És ezért nem tudom, hogy végigviszem-e az 1-et. De attól még érdekel, és igyekezni fogok :D . Na ezt jól leírtam. :D

Azert a hl2 is volt ugy 55 dollar amikor megjelent, es 15 ora jatek. most van 3 epizod, 15-20 ora jatekot igernek osszesen, 60 dollarert. Ehhez jar 2 multiplayer jatek (hl2dm, hl:source dm) es a lost coast, a tobbihez ki tudja majd mit adnak. Ertekben nagyjabol egy szinten van a hl2-vel, ha nem jobb, es nem kell 6 evet se varni, csak 1.5-ot.

armageddon666
HL: mikor elõször láttam kb. 5-6 évesen naon paráztam elején a zombiktól (tovább nemnagyon vittem a gémet). kb. 10 éves koromig játszottam vele de sosem vittem végig csak cheattel ugráltam pályákon. mai fejjel már végigvinném csak sajna grafikai igényeim megakadályoznak ebben... (De majd BMS!)
HL2: a várva várt folytatás. mikor meghallottam hogy készül egybõl elkezdtem sporolgatni. egyik karácsonyra meg is kaptam. másnapra végigtoltam :) nagyon teccet és GF FX 5200-zal elég szépen futott (ajánlottnál feljebb állitottam a grafot). Mostmár történetet is megértettem (HL1ben csak találgattam meg utánaolvastam mi lehett a story mert még nem tudtam angolul). Végigvittem felirattal is.
HL2-EP1: nagyon jó hangulata van! nekem jobban teccik mint sima HL2. szebb is, AI is jobb, de nem ezért jön be jobban. hanem mert sokkal jobban látni az érzelmeket az NPCken! (hát a fõszereplõkön...) és olyan filmes feelingje volt. királyul beleéltem magam :)
***Esetleges spoiler következik. csak saját felelõsségre (bár trailerben minden benne van)***
HL2-EP2: vajon mi lesz Alyxszal? :S reméljük megmenekül... meg kiváncsi vagyok a 3lábú izékre :D

sorry ha netán tul hosszu lett. még igy sem irtam le teljesen a véleményem. ezt az élményt nem nagyon lehet szavakba önteni...

@

DJ Skyline
szerintem azért mondják sokan jobbnak a HL2-t,mert lehet mindenki új környezetre vágyott,annak ellenére,hogy lehetett tudni,hogy hol fog játszódni...erre jön megint egy kis citadella eksön,majd mászkálás a városban,ami már megtörtént a HL2-ben...ugyanaz volt...jussunk be a citadellába,lõjjünk le pár kombájnt,majd csináljunk meg a feladatot...nem baj,az Ep2 már máshol fog játszódni!:)

Rage47
az biztos:))
JaSoN HuNTeR
De elvagyok wowval is mert megvan de nem tom Guild Wars jobban tetszik.Mind1 ez nem mmorpg fórum:))<#vigyor>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The FlashBack
én csak reggelig tudnám:)

JaSoN HuNTeR
De szerintem a Half-life2 jobb,sokkal izgalmasab és még a jó tulajdonságokat sorolhatnám holnap estig<#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

edios
A Guild Wars tényleg egy nagyon "magyarbarát" kezdeményezés, én még anno a megjelenés napján meg is vettem, de aztán elég uncsivá vált és eladtam... <#pardon1>

Wow 60napos kártya 6750 forint asszem! Amivel ha játszol napi 1 órát, már "enyhén" kisebb lesz az "órabér" mint ep1nél..<#integet2>

JaSoN HuNTeR
Én csak azokat a játékokat utálom ami kér havidijt!Pl:wow,lineage2...
Ne mondjátok azt hogy ezt azért csinálják mert hogy szervereket fizetni kell... mert a Guild Wars is ugyan olyan online játék mégse kérnek érte a készitõk havidijat.Ennyi.Meg a wow card is 9ezer forint,60nap game.Guild Wars havidij talan és szerintem jobb is<#nevetes2><#wave>

edios
Nah mind1, én csak az elvvel vitázok, miszerint az ep1 olyan alkotás, ami miatt érdemes támogatni a fejlesztõket. És nem a minõségével van bajom, hanem a hosszával.. Jó hogy a lászt kosztot nem akarják pénzért árulni

edios
off
Ez már egy kicsit elvakult dolog, hogy azért vegyük meg ep1et, mert a hl2 is megérte.. Tipikusan az az eset, amikor nem a játék miatt veszed meg a játékot, hanem a fejlesztõk miatt.
on

The FlashBack
ezvan...
Egyik fejlesztõ sem azért dolgozik, hogy letöltésk a játéakikat, de mindegy, ez már offtopic:|

edios
HL2vel támogattam (sajnos inkább a kiadót...), de ep 1 esetén nekem spec az volt a legnagyobb trükk, h unrarolni kellett, és utána duplakatt a startra. és uolyan jól ment mint hl2.. Gondoljatok arra h a fejlesztõk azért nem a magyarokból élnek, ti meg ha mindenáron jótékonykodni akartok ajánljátok fel vmi gyermekotthonnak a pénzt, vagy egyéb olyan helynek ami rászorul

JaSoN HuNTeR
Megérdemli a Valve és a Sierra hogy megvegyük a játékát,hiszen történelmet irnak ezzel a csodálatos játékal.Nem tom nekem amikor megjelent az elsõ rész tudtam hogy ez lesz a kedvec játékom.Hihetetlen milyen ügyesek a készitõk.Szerintem ez az egyik legjobb akció játék!

Jason Top 5 Akció játék:
-Half-life2
-Half-life2 Episode One
-Halo2
-Halo1
-Battlefield2

<#szeret>

edios
díszmeccs, és kondérsztrájkra gondoltam, de végülis lászt kószt is játék<#idiota>

bigfoot
milyen 2 másik játékot?

The FlashBack
De eredeti dobozolással, eredeti tokkal, és borítóval kapod, és nem kell semmi trükköt bevetned hogy elinduljon, sõt még a fejlesztõket is EZZEL támogatod:/

edios
Ja és a HL2-t én megvettem, mert úgy gondoltam, h megérdemlik a készítõk, hiszen a 15-20órás játékmenet mellé még adtak 2 másik játékot is. De itt? pff

edios
Azoknak akik mindenkinek,aki segítséget szeretne kérni azt mondják, hogy vegye meg, hiszen olcsó, üzenem, hogy egyáltalán nem olcsó, sõt, elég drága!
4 óra játék 5ezer forint. Ezt összehasonlíthatjátok bármelyik játékkal, több mint 1000forintos "órabér" nagyon kevésnél van, sõt sztem egynél se!
(most ami hirtelen eszembe jut pl oblivion, elsõ végigjátszás 40-50óra, és úgy kerül <10Kba)

The FlashBack
igen:)

Rage47
gondolod nekem origi?:p
DJ Skyline
aki meg csúnya volt és leszedte a warez verziót (mint én),az meg megtalálja a Half-Life 2 Episode One\episodic\media mappában a muvit!:)

Rage47
#1911-nek:)
Rage47
kis ismertetö
amúgy aki végigjátszotta a game-t, annak elérhetö a New Game-nél az EP2 trailere, mint "utolsó pálya"
DJ Skyline
tök jó,hogy van FAQ a hl2,és az ep1 topikban is,aminek a felére választ kapnál!:)

JaSoN HuNTeR
Mit akar bemutatni az embereknek eza játék?De hány episode lesz?Mikor lesz vége a hlnek?Mi lesz a vége az egész HLnek?Ki az a GMAN?Sok a kérdés kik ezek aki nagy HL fan az irja már le mert kiváncsi lennék pár dologra.<#help><#integet2><#nemtudom>

djatb
Trailer,de nembaj<#wilting>

The FlashBack
itt már mindenki látta, híradó helyett:D