10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Code92 #3578 jaja sry kicsit félreérthető voltam nem a stalkerek kivitelezésére vok kiváncsi hanem az erdős részekére, egyértelmű h. nem leszenek stalkerek. -
#3577 Szerintem nem lesznek benne. Hogyan tudnának járni a botlábukkal a terepen? -
Code92 #3576 jók voltak azaok a stalkerek nem volt velük semmmi baj, bár én csak 6-al találkoztam az ep1-ben demind1 az ep2 meg erdőkben fog játszódni kiváncsi leszek hogy vitelezik ki. -
Dodo55 #3575 :D-t lehagytam véletlenül. Természetesen nem gondoltam komolyan, hogy az én hozzászólásom miatt majd előrehozzák a megjelenést, mert olyan meggyőző lenne. -
FLeK0 #3574 lol? -
Dodo55 #3573 Na, akkor lehet elolvasta a valve, amit írtam a steampowered.com-on, és megegyezett az EA-vel, hogy had ne kelljen megvárniuk a PC-s megjelenéssel, amíg PS3-ra is összeszenvedik az 5 játékot(HL2, EP1, EP2, Portal, TF2)? -
#3572 Csak jelenjen már meg!!!
Akkor ez most nem így lesz?:"Megjelenés: 2007 tél"
-
#3571 "célegyenesbe ért a Half-Life 2: Episode Two fejlesztése, a játék belátható időn belül megjelenhet."
Gamekapocs
-
#3570 ne aggódj, lesz helyettük valami hasonló nehézségi fokozatú ellenség, csaknem hagynak minket unatkozni -
Dodo55 #3569 Van egy jó hírem magam számára :D
Nem lesznek stalkerek az ep2-ben :D
Ezt az ep2 reslist fájljaiból veszem.
A 2 nagy reslist fájl közűl abban nincs semmi féle stalker szöveget tartalmazó fájl, ami csak ep2/ mappábban lévő fájlokat sorol fel.
A másikban van, de csal hl2, és episodic mappán belül.
Szóval 90%, hogy nem lesznek stalkerek, akiket azért utálok, mert kurvára megijedtem egyszer, amikor a GModban az állítódott be playermodellnek, és azelőtt még nem láttam stalkereket, és véletlenül felrobbantottam magamat egy robbanóhordóval, és hirtelen kívülről láttam magamat, és tök váratlan volt meg minden, szóval megijedtem rendesen :D -
Dodo55 #3568 Kicsit ja :D
-
#3567 FragMaster vagy? -
FLeK0 #3566 Ezért van ahhoz igazítva a kezelése. -
Dodo55 #3565 Legfeljebb a wii mozgásérzékelős izéjével tudom elképzelni.
De egy joypaddal soha nem lehet úgy irányítani egy fpst, mint bill+egérrel. -
Code92 #3564 pff ép azt mondsom h. meg lehet szokni kontrollerrel is. -
Dodo55 #3563 A Steam hírekben kijött 3 concept kép, az utolsó 2 elég érdekes:
Ez elméletileg a Citadella romja.
Ez meg egy elég érdekes kép Gmanről. Ha jól látom van ott combine, meg lázadó is. -
#3562 Dodo: Üzletpolitika. Azt a konzolt fogják venni ami a legnaprakészebb. Valszeg Valve szerződésben áll ezzel is azzal és így anyagilag a legjobb neki ha egyidőben adja ki. De lehet szimpla nagyedéves bevétel kalkuláció is.
Code92: a mai konzolokhoz lehet kapni billentyűzetet meg egeret is.
Janos: Minden windows-os alkalmazás többszálú:) A HT technológia csupán párhuzamos számolást tud végezni, két processzort emulálva. http://www.intel.com/technology/hyperthread/ -
#3561 Valaki kipróbálta igazi kétmagos processzorral is? Régen volt HT-s procim, ahogy rémlik az nem sokat oszt vagy szoroz töbszálú alkalmazásokhoz, sima egyszálú alkalmazások alatt is gyorsabb a processzor ha engedélyezve van és olyankor is közel egyforma arányban van terhelve a 2 virtuális mag ha egy sima egyszálra optimalizált program fut (talán a chipset és a CPU közti 2 szálú komunikáció az amire jó, bár nem tudom). -
zoolee #3560 BAZE, előtte tömörítsd ki asztalra, és onnan be hl2 mappába -
#3559 csak mappák vannak!pl:bin,cfg,mapp stb..amit bemásolok a hl2 mappába és semmi se történik! -
#3558 nincs ilyen!én most a smodot nézem! -
#3557 ....omg
de van, csak be van tömörítve...
tömörítsd ki -
#3556 de ha zip fájl van akkkor nincs exe file! -
zoolee #3555 Feltelepíted, és az rak fel egy új exe ikont, azzal indítod és kész...
és amúgy simán hl2 főmappájába. -
#3554 Szevasztok!
Hl2-ben hogyan kell modokat berakni?Pl:. a smod azt szeretném berakni! -
FLeK0 #3553 ne reménykedj, szeptember 30 óta 1x sem dobálóztak időpontokkal. -
Dodo55 #3552 Amúgy rohadt jó ez az új engine, most a HL2-t próbáltam ki vele, és itt viszont nagyon jelentős FPS növekedés lett, sok helyen nem ment 100 alá, és a vasutállomás ajtaján kinézve se ment 50 alá. A HL2 engine-jével itt nekem 30 köré le szokott esni az fps. -
Dodo55 #3551 The reason of delaying -
strebacom #3550 És milyen topikot nyitottál, milyen cimmel??? -
Dodo55 #3549 Van egy olyan érzésem, hogy holnap, vagy hétfőn bejelentik az EP2 megjelenési időpontját.
Mert túl nagy csönd lett mostanában, és engem is szépem elhallgattattak(zárták a topicot, amit nyitottam a steampowered.com-on) -
#3548 Mert szerited mindenről tájékoztatni fognak minket? :D -
FLeK0 #3547 láttunk 3 pályáról 5 videót háromnegyed éve, azóta még 2 képet
akkor most hirtelen mitől lesz 'naggyából kész'? -
Code92 #3546 sorry a kicsit hülye comment ért de ideges vok h. már naggyából kész van és nem képersek kiadni pc-re... -
Code92 #3545 1., lehet rendesen nyomni konzolon is meg lehet szokni én pl már megszoktam.
2., az EA az télleg egy k*csög h. beleívatkozik a hl2-be pedig k**vára semmi köze jozzá
3., mi a baj azzal h. más időpontokban jön ki konzolra és pc-re? (hülye f*sz EA) -
#3544 "Na de viccet félretéve semeik konzol sem jó"
Haha, ezt a hülyeséget! :D -
zoolee #3543 Ennek egy megoldásavan, a gyilkolás, leszedjön a gyökér konzolosakta és end...
Meg is van az ep2..
Na de viccet félretéve semeik konzol sem jó, eyre jó, szimulátorokra, de arrase nagyon... -
Dodo55 #3542 Amúgy rájöttem miért csak ősszel jelenik meg a játék, amikor már teljesen készen van: a b*zi konzolok miatt.
Ugyanis azt akarja a Valve, hogy egy időben jelenjen meg PC-re, Xbox360-ra, meg PS3-ra.
Nem tudom, hogy mi a f*sznak kell megcsinálni konzolra is, amikor azon nem is lehet normálisan FPS-t játszani.
Szerintem ebben az EA keze van, sosem szerettem őket...
Remélem, hogy a PS3 óriásit bukik végre nemsokára, és a Sony leállítja a gyártását, mert csak vesztesége van belőle(hivatalosan is elismerték, hogy drágábban gyártják őket, mint amennyiért eladják őket).
Akkor elvileg semmi akadálya nem lesz, hogy a Valve végre kiadja az EP2-t.
Az Xbox360-al nincs semmi gond, azt a Microsoft csinálta, szerintem 1 nap alatt átportolta rá a Valve az egész EP2-t.
A PlayStation 3 azonban a programozók legnagyobb rémálma. Teljesen logikátlanul kell programozni, van 7 darab eltérő teljesítményű logikai processzora, eddig minden programozó csak szidta.
Nyilvánvalóan az áll a dolog mögött, hogy a Valve programozói nem ilyen torzult agyúak, mint a PS3 készítői, és nehezükre esik parodoxonálisan gondolkodniuk, ezért időbe telik nekik portolni PS3-ra az EP2-t.
Egyébként nem tudom miért csak most jöttem erre rá(valószínüleg mert tudat alatt nem számoltam a konzolokkal), de mostmár MINDEN VILÁGOS: azért kell várnunk 1 évet, hogy az amerikai milliomos vérpistik, akik PC-t még életükben nem láttak is tudjanak játszani az EP2-vel, hogy ezáltal az EA tulajdonosai vehessenek maguknak még 1 szigetet. -
Dodo55 #3541 Amúgy a dinamikus elemlámpa árnyékolás is benne van ebben az engine-ben, és nagyon durva.
KB 10-15% FPS-t eszik, ha be van kapcsolva az elemlámpa, de van egy változó, hogy r_flashlight_forcecheapshadows, vagy valami ilyesmi, és az alapból 1-en van, tehát "olcsó" árnyékot vet, de át lehet állítani 0-ra, és akkor sokkal jobb minőségű árnyékokat fognak vetni az elemlámpa fényére a dolgok, de nagyon nagy FPS esés lesz, 50-60%.
És szó szerint minden vet árnyékot, a modellek, és minden worldbrush is.
Mert abban a videoban csak a hunter(mini strider) árnyéka látszik feltűnően, szóval azt hittem, hogy csak a dinamikus objektumok vetnek majd árnyékot, de nem, mert minden worldbrush is, tehát a pálya szilárd részei. -
strebacom #3540 Na mégegyszer!!! -
strebacom #3539 Egy pár kép!