Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl egyszer majdnem megõrültem, mert sehogy sem akart csatlakozni a sztím, és kiderült, hogy netlimiter miatt nem mûködik...<#duma>#duma>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
www.sabian.com
nem kell installálni semmi..
Nem értem ezt a FAQ-ot :(
Ismerõsöm letöltötte mind2 verziót, de nem sikerül neki elindítani :(
Gondoltam megnézem itt a FAQ-ot, hát nem sokkal lettem okosabb :(((
Eddig 2 játékot vettem meg. A Nexus-t és a HL2!!!
De nagyot szívtam vele, mert kellett volna Internet a Steam miatt ami Nekem otthon ticcsen, így az original game azóta sem volt használva.
Mégegyszer nem akarom ezt megszívni, mégha 5 ezer pénz lenne, akkor sem...
Esetleg magánba, vagy mail-be... Nem tudna v.ki segíteni, hogy mi a rák rossebbet kellene csinálni?!
Köszi: KranaZoli
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
@
játszatok a hl1 el is!attól hogy nem annyira jó grafikája van még lehet vele játszani,ne legyetek már ilyen grafika mániások...<#ejnye1>#ejnye1>
Meg emlékszem, hogy ki van fektetve 3 hulla, a zombivá válás folyamatának 3 fázisa. Az hol van? Meg hol van a fegyver(asszem csavarkulcs) és a pcv(páncél)?
@
Régen kicsit én is féltem a hl-tõl, mostmár csak a stalkerektõl :D:D:D
Azért mondtam a doom 3-at, mert van 1 barátom, aki még 1 játéktól se félt, és átvittem neki a doom 3 demot, felraktuk, õ meg behúzta a függönyt, hogy még félelemtesebb legyen, mert nem számított arra, hogy a doom 3-tól függöny nélkül is félni fog :D
Szóval megy benne, és odaér, amikor megtalálja azt kínai vagy japán professzort. Erre elkezdenek repkedni a szellemkoponyák, barátom kezd félni. Erre hirtelen zombi lesz a professzorból, a barátom halálra rémül, és rájön, hogy nem kellett volna a függönyt behúzni...
10 percig bírta ezután, akkor megilyedt valamitõl, és rácsapott az ALT-F4-re.
Aztán 1 érdekes dolog: a Quake 4. Az ellenségek grafikailag félelmetesebbek mint a Doom 3-ban a zombik az elején, és nagyon hirtelen bukkanak fel, mégis egyátalán nem féltem a Q4-ben, csak mentem és lõttem. Semmi félelmem nem volt, pedig nagyon ilyesztõen jöttek elõ. Volt hogy megilyedtem, de nem érdekelt, annál jobban mentem tovább, nem féltem.
HL2: a várva várt folytatás. mikor meghallottam hogy készül egybõl elkezdtem sporolgatni. egyik karácsonyra meg is kaptam. másnapra végigtoltam :) nagyon teccet és GF FX 5200-zal elég szépen futott (ajánlottnál feljebb állitottam a grafot). Mostmár történetet is megértettem (HL1ben csak találgattam meg utánaolvastam mi lehett a story mert még nem tudtam angolul). Végigvittem felirattal is.
HL2-EP1: nagyon jó hangulata van! nekem jobban teccik mint sima HL2. szebb is, AI is jobb, de nem ezért jön be jobban. hanem mert sokkal jobban látni az érzelmeket az NPCken! (hát a fõszereplõkön...) és olyan filmes feelingje volt. királyul beleéltem magam :)
***Esetleges spoiler következik. csak saját felelõsségre (bár trailerben minden benne van)***
sorry ha netán tul hosszu lett. még igy sem irtam le teljesen a véleményem. ezt az élményt nem nagyon lehet szavakba önteni...
@
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Wow 60napos kártya 6750 forint asszem! Amivel ha játszol napi 1 órát, már "enyhén" kisebb lesz az "órabér" mint ep1nél..<#integet2>#integet2>
Ne mondjátok azt hogy ezt azért csinálják mert hogy szervereket fizetni kell... mert a Guild Wars is ugyan olyan online játék mégse kérnek érte a készitõk havidijat.Ennyi.Meg a wow card is 9ezer forint,60nap game.Guild Wars havidij talan és szerintem jobb is<#nevetes2>#nevetes2><#wave>#wave>
Ez már egy kicsit elvakult dolog, hogy azért vegyük meg ep1et, mert a hl2 is megérte.. Tipikusan az az eset, amikor nem a játék miatt veszed meg a játékot, hanem a fejlesztõk miatt.
on
Egyik fejlesztõ sem azért dolgozik, hogy letöltésk a játéakikat, de mindegy, ez már offtopic:|
Jason Top 5 Akció játék:
-Half-life2
-Half-life2 Episode One
-Halo2
-Halo1
-Battlefield2
<#szeret>#szeret>
4 óra játék 5ezer forint. Ezt összehasonlíthatjátok bármelyik játékkal, több mint 1000forintos "órabér" nagyon kevésnél van, sõt sztem egynél se!
(most ami hirtelen eszembe jut pl oblivion, elsõ végigjátszás 40-50óra, és úgy kerül <10Kba)
amúgy aki végigjátszotta a game-t, annak elérhetö a New Game-nél az EP2 trailere, mint "utolsó pálya"