DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• koschwarz
    tökmind1, a lényeg szerintem az hogy, ez így drága szerintem. lehet, hogy te már ahhoz vagy szokva, hogy egy játékot 7-8-10 óra alatt végig lehet vinni, és ezért simán kifizetsz 12000 ft-ot, de néhány évvel ezelőtt még simán kb. 20, vagy akár több játékórát is adott egy játék. persze nyilván azóta eltelt pár év, változnak a trendek. namost, a tomb raider legend 12 vagy 13E ft volt. cod2 is asszem a 13-at verdeste. jó játékok tényleg, de pár óra alatt végigvihetők. oblivion 12000 ft, jó játék: játékidő: végtelen, gyakorlatilag sokkal több is mint 20 óra. battlefield2 (igaz, hogy multis) 12000 ft volt, tavaly nyár óta tolom folyamatosan. talán a far cry volt az utolsó hosszabb lélegzetű fps (ahogy így visszaemlékszem).

amit írtam, az most az episode one miatt jött ki belőlem, de igazából minden mai játékra igaz. meg nekem nem jön be ez az epizodikus kiadás sem. de ez más téma. de ha már felhozta valaki a prey-t, hogy az is pár óra (én nem játszottam még vele): szerintem nevetséges, hogy több évnyi fejlesztés után ennyi az egész. persze, szép grafika, jó ötletek a játékmenetben, stb., de bakker arra már nem terjed ki a kreativitás, hogy mondjuk legalább 15-20 órányi játékidőt kihozzanak ? bezzeg pl. a mafia minden egyes küldetése izgalams és új volt. ma már csak a hókusz-pókusz a lényeg, a játékosok meg benyelik a maszlagot, mindamellett lassan játékról játékra kéne fejleszteni a gépet, amiért kapunk kemény 5-8 óra játékidőt, meg persze esetleg egy látványorgiát, mondjuk átlag 30 fps-sel. röhej.

most már lassan 13000 ft-nál járunk egy új slágerjátéknál, ami ezek szerint egy hosszabb vasárnap délutáni szórakozást nyújt. szerintetek ez így jó?