Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
de mé vót gond hogy nyitottam??
így is jó lesz hogy egybe de azé nem kellet volna egybõl bezárni

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dave9214
nah eztis kijácottam

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Nem a textura hibákra gondoltam, hanem a megtorpanásokra, van ötlet????<#guluszem1><#guluszem1>

Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON NUKED - homemade

Miért azért mert otthon készûlt vagy mi? Ezt nem értem.<#idiota>
Alyx nálatok meg tudott halni?

Nálam mindent túlélt. Lõhették, haraphatták, felrobanthatták... semmi.
Ha valami közel jöt lerugta (meg is halt Alyx egyetlen rugásától). Ja meg a tölténye sem fogyot és medkit sem kellet neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem a törés miatt van. 😊 Már leírtam miért...
lol

bezárták a hl2 episode 9 topigot 😞((
http://www.sg.hu/galeria/10490249941149195818.jpg

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Hát én is ezt mondom, tehát a hibák a törés miatt vannak, ebbe bele kell nyugodni, vagy meg kell venni az eredetit ENNYI!!!<#ijedt><#ijedt>

jah értem😊nem nincs másik mûködõ verzió még, bár én nagyon várnék egy rendes installos-at😊

Nekem igaz elszinezõdnek a textúrák, de olyan nincs, hogy nem látszódik, eltûnnek. Egy újratöltésnél pedig minden rendben van, szóval ez a source motor egyik meglepetése, régebben is volt ilyen, azt kiküszöbölték.
Kandurex
Volt szó valami nagyobb verzióról itt régebben, fene tudja <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyébként nekem megvolt a kb 6 óra. De én kényelmessen játszottam, meg egy-két ütõs részt többször is megnéztem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

aligha mert csak 1 változat van és az 30x50..

raven87
Majd 2 óra múlva megmondom. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Affene, pedig de benne voltam a HL2-ben. Most mit csináljak? Vigyem végig még 1x?
Most valahogy nincs kedvem vissza slattyogni az Oblivionhoz, tiszta Half-Life hangulatom van. Csak legyen az Episode Two-ban is Alyx, mert nekem ez a közös kalandozás nagyon bejött. Bár egy kicsit idegesítõ, hogy mindig dönt helyettem, én meg birka mód úgy ugrálok ahogy õ fütyül, de hát elég jó nõ, ez belefér. 😊

Lehet felpakolom a F.E.A.R.-t. Az még hangulatban közel van.

Kandurex
Aligha, ez a hiba típus csak hiányzó texturáknál jön elõ. Szóval, lehet, hogy az a 2 gigás változat lesz a nyerõ.

szoval senki?

mivel túlsok véleményt még nem hallodtunk igy lehet csak radeon kártyáknál van ilyen hiba..

bigfoot
tényleg hiányos Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON ez a verzió?
úgyértem hogy nincs benne pl híd vmelyik résznél,hanem lehet sétálni a levegõben?

Kandurex
Kényszered van rá vagy mi? <#conf>

Bence94
hali megnyithatom már a episode 2 õt?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nálam régebben az eredeti hl2-nél is volt textúragond, szóval szerintem nem sok köze van a warezhoz. Igaz kijavították patch-el. De azt nem tudom, hogy itt miért jött elõ.
hány gigát rak fel?

Szintén eredeti, és semmi probléma, se akadás se textura gond.
Egyébként épp most vittem végig.

hehe látod erre nem is gondoltam 😊

egyébként nem lehet directx 8ba jatszani? 6600GT-vel? csak directx 9be?😊mert kiválasztani nem engedi...

raven87
"Remélem" hogy csak a Radeon-nál van ilyen és nekem mákom lesz! 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Nálam is ugyanez a hiba, a textúrák hibásak eleinte...
mukika
más fórumon is olvastam ezt a hibát, salz nem csak nálam. 😊

artschiatwork
nekem eredetim van, nincs vele semmi problem, sem akadás, sem graf. területen.

aha már látom😛 de lehet csak nálad van a gond én abban bízok😄 😛

mukika
nálam sosem fordult elõ...

© valaminick: Alyx(meg az 1. képen Gordon is) a levegõben áll. ott elvileg gondolom egy híd van, de nagyon nem látszik.

jah😊

scorpeeon
a textúra... de nálam ez elõfordul eredeti CS:S-el is már, szóval nem biztos, hogy a warez változatban van a hiba...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

és itt mi a rossz hír?

mukika
vagy csak nálam ilyen? akinek nem tûnik fel ott egy hídnak kéne lennie... salz tereptárgyak hiányoznak.

scorpeeon
Akkor mit tegyek ha én is inkább a biztonságra akarok menni? Uninstall Steam? Vagy elég ha nyitok egy új steam accountot, és azzal vagyok belépve, vagy ha kilépek a Steam-bõl? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mukika
rossz hír a warezosoknak. a kocsis rész után(kb. 10 perc játékidõ) az istennek sem tudtam, merre kell menni. de aztán rájöttem.... no meg a textúra sem valami szép. 😞 (kicsit sötét, és kicsi képek, nem a legjobban kicsinítettem õket, de a lényeg az látszik.)

Az akadás(torpanás) a törés miatt van, megnéztem a haver szar gépén, neki eredeti és minden OKÉ?Ez igyvan mindenkinek???<#eljen><#eljen><#kerdes><#kerdes>

artschiatwork
nem, nem is kell hozzá a HL2

Hali..
eredeti hl2 mellé telepítve,nem kavar be?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hát drága igencsak a mozi, mondjuk zalába annyi kb. amennyit írsz.. én is oda járok moziba zegre😄 mert pesten 900-1xxx ig terjed 1 jegy annyiból meg elmegyünk már 2en😄

Tinman
OFF:
Ugh... jó drága felétek a mozi. Mi elsõ elõadásra járunk az 590 Ft, popcorn helyett drazsét vagy egyéb csokit majszolunk így 2 személyre 1500-bõl megvan a legjobb film is :-)

ON: Igen... nekem sincs 100 órám 1 játékra, de azért a HL2 van annyira jó, hogy többre vagyok kíváncsi :-( Még nem játszok vele, de tök lehangol, hogy mindenhol ilyen kevés játékidõrõl bezsélnek.
Emlékszem anno a Far Cry elsõ pályájával még gyors tempóban is 1.5 órát elvoltam és akkor még hol volt a többi (18-20).

A játék tetszik, az üzletpolitika nagyon nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

artschiatwork
hm...

Legnépszerûbb témák

Half-Life 2: Episode One
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Battlefield 2
4. Football Manager
5. Humoros és aranyos képek
6. rFACTOR
7. SilkRoad Online
8. TOCA Race Driver 3
9. Hitman: Blood Money
10. KONAMI Soccer kiegészítõk

Mayday
Ez nem teny, hireztek a neten anno, hogy betiltottak 1-2 accountot ilyen kavarasok miatt. Jo esellyel nincs gond, de en inkabb felek, mint megilyedek. 😊

Tehat en nem akarok senkire raijeszteni, de azert merlegelni erdemes lehet!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ohh én ezt arra írtam, hogy melyik verzió jó😄

szerintem olvas vissza vagy FAQ

Maxtreme
Na ez vajon mé? Indítás után:

Mayday
Hat ez valtozo, nekem a HL2 alapjatek is tobb, mint 1 honapig tartott, amig vegigjatszottam. Egyszeruen kevesebb idom van, meg nem loversenykent fogom fel az egeszet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...