10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#2658 Nézd, valószínűleg üzletileg is hatékonyabb így viszont ez pont az a játék ami megéri a pénzt s 5000 Ft-ot nem fogok sajnálni rá(igaz 3X-or kell) de nem egybe kifizetni érte.Egyébként az meg , hogy fejlesztik szintén pozitív.Viszont az megint más kérdés, hogy az tuti, hogy nincs az a játék amiért kiadnék 7000 Ft-nál többet, inkább megvárom míg lemegy az ára.Így voltam pl a FEAR-el is. -
FLeK0 #2657 és mindíg pakolnak mellé újításokat is. A köv részben is fejlesztik a source motort (Cinematic Physics, soft particle systems), és adnak hozzá két játékot, amiből az egyikre 6 éve fáj sokak foga :)
nincs játékosbarátabb (és üzletileg is hatékony) módszer az epizódoknál. -
#2656 "amit írtam, az most az episode one miatt jött ki belőlem" - ez csupán kiegészítő, nem tudom miért vársz többet tőle?Sztem részenként kiadni jó ötlet, mivel ahogy mondták HL3-ra elég sokat kéne várni így legalább kapunk még egy ideig HL-t. :)
-
#2655 tökmind1, a lényeg szerintem az hogy, ez így drága szerintem. lehet, hogy te már ahhoz vagy szokva, hogy egy játékot 7-8-10 óra alatt végig lehet vinni, és ezért simán kifizetsz 12000 ft-ot, de néhány évvel ezelőtt még simán kb. 20, vagy akár több játékórát is adott egy játék. persze nyilván azóta eltelt pár év, változnak a trendek. namost, a tomb raider legend 12 vagy 13E ft volt. cod2 is asszem a 13-at verdeste. jó játékok tényleg, de pár óra alatt végigvihetők. oblivion 12000 ft, jó játék: játékidő: végtelen, gyakorlatilag sokkal több is mint 20 óra. battlefield2 (igaz, hogy multis) 12000 ft volt, tavaly nyár óta tolom folyamatosan. talán a far cry volt az utolsó hosszabb lélegzetű fps (ahogy így visszaemlékszem).
amit írtam, az most az episode one miatt jött ki belőlem, de igazából minden mai játékra igaz. meg nekem nem jön be ez az epizodikus kiadás sem. de ez más téma. de ha már felhozta valaki a prey-t, hogy az is pár óra (én nem játszottam még vele): szerintem nevetséges, hogy több évnyi fejlesztés után ennyi az egész. persze, szép grafika, jó ötletek a játékmenetben, stb., de bakker arra már nem terjed ki a kreativitás, hogy mondjuk legalább 15-20 órányi játékidőt kihozzanak ? bezzeg pl. a mafia minden egyes küldetése izgalams és új volt. ma már csak a hókusz-pókusz a lényeg, a játékosok meg benyelik a maszlagot, mindamellett lassan játékról játékra kéne fejleszteni a gépet, amiért kapunk kemény 5-8 óra játékidőt, meg persze esetleg egy látványorgiát, mondjuk átlag 30 fps-sel. röhej.
most már lassan 13000 ft-nál járunk egy új slágerjátéknál, ami ezek szerint egy hosszabb vasárnap délutáni szórakozást nyújt. szerintetek ez így jó?
-
FLeK0 #2654 TEAM FORTRESS 2 AZ EPISODE 2-HÖZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2653 Egyetértek. Ha látod, hogy azzal kezdődik milyen rövid ez a gáme, akkor nem gondolod, hogy elakadtam valahol ugyi? -
#2652 Akit izgat ne olvason fórumot. Én se itt lebzseltem míg nem játszottam végig. Akinek meg menet közbeni gondja van az úgyis kénytelen lesz olvasni ilyenket is a hol akadtál el résznél, akinek technikai gondja van az pedig óvatos lehet saját érdekében, mert sejthető az első pár szó után hogy ez nem a rountime error-al kapcsolatos post. -
#2651 köcsög:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
FLeK0 #2650 grat -
#2649 bár sejthető de szvsz spoiler tagek közt jobb lett volna... -
#2648 Miért ilyen rövid???? Mikor kezd bemelegedni a játék, hogy végre már kijutunk a városból, felrobban a Citadella és vége! AAARRRRGH -
#2647 Ezeket hol találtad? -
#2646 Köszi, müxik -
jesusKing #2645 hl2.exe -steam -game episodic
Egy ilyen tartalmú batch file-t csinálj. -
jesusKing #2644 EP1-ben miért ne használhatnám a hl2 modjait? olyan modokat, mint pl. a nagyfelbontású textúrák (ezt csak simán bele lehet másolni), de amit én használni akarok, az a HDR mod, ami Gef4 kártyákon is HDR-szerű hatást csinál. És mivel nekem Gef4 kártyám van, érdekes volna kipróbálni. -
FLeK0 #2643 milyen modokra gondolsz? hl2 modokhoz hl2 kell, nem ep1. -
#2642 azt sajna én sem tudom, de azért küldhetnéd :D -
jesusKing #2641 Elküldöm, csak segits megoldani a rejtélyt, hogy hogyan tudok modokat rakni a provisionos episode one-ba.. .) -
#2640 Letöröltem véletlen a provision-ös változatot. Namost gondoltam egyet, hogy a DVD-s változatot szedem le inkább, így is tettem, de ezt hogy a rákba lehet elindítani? A sima hl2 menüje jelentkezik be, mappák közt ott van az episodic, de ugye pvision változatnál ügyesen mellékeltek egy start.bat-ot,amire elindult. Ebből ez totál hiányzik, ha belerakom ezt a start.bat-ot,akkor indulni fog????? Ha igen akkor vki küldje el nékem pls -
jesusKing #2639 Nagyon halkan jegyezném meg... provision-os verzióhoz hogyan lehetne modokat használni? -
#2638 Köszi mindenkinek :) -
Aspyrin #2637 Áh igen :) A hordót tuszkold be a rács alá, hogy ne billenjen le amikor rálépsz. Ezután aktiváld a kapcsolót és ugrálj át szépen a túloldalra ahol az ajtó már nyitva is van. -
FLeK0 #2636 Van 1 kapcsoló a közeledben, utána meg a hordó fog kelleni a vízből. -
#2635 Erre gondoltam -
#2634 ugORJ be egY nyILásBA! -
#2633 HELP!!! -
#2632 bazz ennyire nemfigyeltem alyxot:O -
#2631 De már akkor felvoltam mászva mikor írtam először!
Hisz ott akadtam el!!! PLEase! SEGÍTS! -
FLeK0 #2630 picit nézz körbe/gondolkozz/figyelj arra amit Alyx mond. -
FLeK0 #2629 picit nézz körbe/gondolkozz/figyelj arra amit Alyx mond. -
Aspyrin #2628 Hehe, végigtolni nem fogom helyetted :P -
#2627 felmásztam. utána? -
Aspyrin #2626 Közvetlenül a gömb mellett tudsz felmászni egy létrán. -
#2625 lol Megint elakadtam egy terembe vaok Alyx már nincs ahol van egy geci nagy gömb és ott merre kell menni? minden út aktív már voltam a gömb közvetlen közelébe is. Mit kell csinálni? Merre kell menni? -
Aspyrin #2624 np :) -
Aspyrin #2623 Pár napja játszottam végig, ha esetleg tudnál egy képet feltölteni talán eszembejut a megoldás :S -
#2622 THX!!!!!! -
#2621 Én ott akadtam el amikor leszakad alattam a padlóat és beesek a vízbe. A csaj meg fent marad.
Van egy kijárati ajtó de ez zárva van. Körbe mentem de nem találom hol lehetne kimenni vagy kinyitni. -
FLeK0 #2620 és szemből is be lehet pattintani 2 irányból is. -
Aspyrin #2619 Oldalról megtudod közelíteni és ráállsz a tetejére majd becélzol a pajzs alá.