Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így is jó lesz hogy egybe de azé nem kellet volna egybõl bezárni
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Miért azért mert otthon készûlt vagy mi? Ezt nem értem.<#idiota>#idiota>
Nálam mindent túlélt. Lõhették, haraphatták, felrobanthatták... semmi.
Ha valami közel jöt lerugta (meg is halt Alyx egyetlen rugásától). Ja meg a tölténye sem fogyot és medkit sem kellet neki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://www.sg.hu/galeria/10490249941149195818.jpg
http://www.lohere.net - a MagyarChan
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Most valahogy nincs kedvem vissza slattyogni az Oblivionhoz, tiszta Half-Life hangulatom van. Csak legyen az Episode Two-ban is Alyx, mert nekem ez a közös kalandozás nagyon bejött. Bár egy kicsit idegesítõ, hogy mindig dönt helyettem, én meg birka mód úgy ugrálok ahogy õ fütyül, de hát elég jó nõ, ez belefér. 😊
Lehet felpakolom a F.E.A.R.-t. Az még hangulatban közel van.
úgyértem hogy nincs benne pl híd vmelyik résznél,hanem lehet sétálni a levegõben?
Egyébként épp most vittem végig.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
© valaminick: Alyx(meg az 1. képen Gordon is) a levegõben áll. ott elvileg gondolom egy híd van, de nagyon nem látszik.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
eredeti hl2 mellé telepítve,nem kavar be?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ugh... jó drága felétek a mozi. Mi elsõ elõadásra járunk az 590 Ft, popcorn helyett drazsét vagy egyéb csokit majszolunk így 2 személyre 1500-bõl megvan a legjobb film is :-)
ON: Igen... nekem sincs 100 órám 1 játékra, de azért a HL2 van annyira jó, hogy többre vagyok kíváncsi :-( Még nem játszok vele, de tök lehangol, hogy mindenhol ilyen kevés játékidõrõl bezsélnek.
Emlékszem anno a Far Cry elsõ pályájával még gyors tempóban is 1.5 órát elvoltam és akkor még hol volt a többi (18-20).
A játék tetszik, az üzletpolitika nagyon nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legnépszerûbb témák
Half-Life 2: Episode One
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Battlefield 2
4. Football Manager
5. Humoros és aranyos képek
6. rFACTOR
7. SilkRoad Online
8. TOCA Race Driver 3
9. Hitman: Blood Money
10. KONAMI Soccer kiegészítõk
Tehat en nem akarok senkire raijeszteni, de azert merlegelni erdemes lehet!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...