Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
hi...lenne egy problemam ezzel a game-vel, remelem valaki tud segiteni.....laptopot hasznalok, azon kene elinditanom a jatekot, de
valamiert mindig lefagy a loading kepnel...tehat amikor vege a valve logo avinak a jatek inditasakor, jon egy hatterkep es loading felirat, majd hirtelen kek halal es ujraindulas. ezt egyebkent csak a hl2-vel tapasztaltam eddig, megvolt az eredeti verzioja, az orvoslas az volt, hogy a steamen belul a hl2 ikonra jobb egergombbal kattintani kellett es a properties-be beirni az inditashoz hogy -autoconfig ez megoldotta az eredeti hl2-nel a problemat, de ennel az episode egynel nem....nincs semmifele steam feltelepitve a gepemre, elvileg ennek nem kell. ha kicsomagolom rarbol, akkor van egy hl2.exe es egy start.bat file-om, ha a start.bat-ra kattintok tortenik ez a lefagyas...probaltam a start.bat-ba beirni az -autoconfig cuccot notepad-del, de nem jo...ha parancsikont csinalok a start.bat-rol, akkor tudom csak beirni utanna az autoconfigot...de ez sem segit....egyebkent minden driver fenn a gepen, dx9-es kari, egy ket nappal elotte a prey-jel jatszottam, tokeletesen megy, csak ez a hl2 nem indul....nos, most csak az episode egy....haver ajanlotta, hogy probaljak ki valami refreshlock progit, amivel minden jatekot 60hz-re lehet kenyszeriteni, mert ugyi a lapik azon futnak, ez sem segitett....-autoconfig parancsal a hl2-n tudtam javitani, csak ezen nem...valaki, plz, help me...thx.