Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
a retail az a bolti, szóval gondolom ez már image-es nem tömörítgetõs
amúgy hol látod nforce-on?

PSN ID.: Beegabor

fureszlap
nekem 9550GE-m van, azon a HDR cuccok elég szépen futnak, nem lesz gondod, sztem.

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

DJ Skyline
akkor 9550-es kártyámmal pláne nem lesz! 😞(

scorpeeon
Hali! Nah, az nforce tetején látok egy retail változatot tûnik, ez már rendes tört? A wandoo-n ez van fenn?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Elméletileg nálad nem is lehetne HDR! Mert a 9800 Pro csak SM2.0-ás!
Érdekes a HDR, mert nekem az élsimítást is engedi, pedig nem szabadna neki.
Lehet hogy ez a nem nagy általánosságban vett HDR, hanem a Valve saját optimalizált feature-je.
A HDR nagyon szép benne, és elég gyakran észrevehetõ.
A HDR majd fel sem tûnik olyan eseménydús. <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Igaz a hir, es az 575 shopokban mar tenyleg lehet kapni a dobozost?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Halfer
Szerintem is marha jó az E.Two trailer, nekem is kell 😄 De remélem este elkezdem már az E.One-t 😉 És a HDR nagyon sokat dob rajta látszólag (gondolom majd menet közben még jobban tetszik) mert sokkal szebbnek tûnik, mint a Hl2 😉

Seth
Jó a haja ott jobbra lent

Na beteszek egy képet Alyx-ról. Ezt 1600x1200-ban mentettem ki, aztán kivágtam hogy ne legyen túl nagy a kép (én egyébként ezen a felbontáson játszom).
Szóval TÉNYLEG nagyon szép a grafikája és szépen fut.

A haja az nagyon ott van 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mint a Lost Coastban.

NeoMaN
Sziasztok! Még nem tudtam kipróbálni, ezért egy gyors kérdés:
FULL HDR van benne mint a Lost Coast-ban, vagy csak ilyen himi-humi valami?
Köszi!

Seth
Na eddíg még senki nem tapasztalt olyan hülye hibákat,mint hl2 esetében???

Igen.

Kandurex
Valaki nem akar egy hosszabb bannert csinálni? A magassága még oké, de a szélessége :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

De ott vannak, azon a helyen, amit a spoilerbe írtam?
Kmarha
wow.. ezt nevezem.. nekem már az episode 2 kell.. 😄 teccik

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az Episode Two Trailer kb 3x ütõsebb mint bármelyik One Trailere.

DJ Skyline
még mindíh a "kutya" a legnagyobb arc!😄D

Nem viszik tulzásba õket.

reaper4
nem vágtam én fel semmivel..

és különben is csak poénnak írtam

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Jó, de ahogy ott hörögnek a videoban az elég ilyesztõ, most megnéztem megint a videot, tényleg nem ilyed meg, de én úgy emlékeztem(régen láttam már azt a videot), hogy halálra rémül, de ezek szerint rosszul emlékeztem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ott tartok, mikor a zuhanó autóból kiszállunk. Onnan 2 féle út van. Balra van valami olyan izé, mint amiben a videóban a stalkerek vannak. Ott vannak?

Amúgy azért nem szeretem ezeket a stalkereket, mert a Garry's mod véletlenszerûen állítja a be a player modelleket, és amikor elõször próbáltam egy stalkert állított be. Errõl én mit sem sejtettem, és véletlenül kinyírtam magam, és hirtelen megláttam a player modellemet kívülrõl ahogy összeesik(akkor még nem láttam stalkereket hl2-ben, mert még nem jártam ott) és eléggé hátraugrottam, úgy megijedtem (😄), azóta a stalkerek visszaemlékezetetnek erre a megijedésre, ezért ha lehet örülnék neki, ha nem bukkannának fel anélkül, hogy én számítanék rá 😄
DJ Skyline
pajszert?!😄 HL2-ben is csak azt dobta hozzánk a játék elején!😄

Pont ezért nincs pénze az Episode One-ra mert mindet eklköltötte a gépére <#hehe>

Nálam ezzel az FPS számmal is folyamatosnak tûnik.
Snecie Smicie
Ha ez a néhány óra is kellõképp odabaszós lesz, biztosan megveszem.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Noninnyó
Felteszem jó a vga-d is. Én majd 1440x900-ban jáccom, ha a HL2-höz képest nem kell nagyobb erõmû neki, akkor nem félek.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Igen és ez "csak" 1024x768.

Noninnyó
Nagyon szép a graf

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Elejefele, de nem ilyesztik meg, csak elszörnyed.

Kurvajó, amikor ilyen géped van, akkor nem vagy képes megvenni egy játékot... Szóval ezzel inkább nem vágnék fel, hanem inkább azzal, hogy megveszem eredetiben!
Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az mikor van, amikor Alyx-et megilyesztik a stalkerek(nem akarok én is megijedni 😄)?
Kmarha
Half-Life 2 Episode One verzióról hallott valaki valamit? még ezt találtam, és jön le türhetõ sebességgel.

mukika
csúnya az idõ, nincs kedvem kimozdulni. de perceken belül kipróbálom a warezt, és természetesen meg fog tetszeni, salz jövõ héten irány a bolt. 😊))

reaper4
mert mocskos szemét ingyenélõ állatok vagyunk azért 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Addig pár kép:
Alyx bedurvul a Shotgunnal:<#violent>

Régi jó haver, sose találjátok ki melyik fegyvert õrizgeti nekünk:

Alyx

Kmarha
5 ezeret az episode egy? szerintem nem. 5 ezret biztos nem adok ki 3 órányi játékért.

Fõleg ha nincs keresetem még, és erre pénzt sem adnak. 😊
Örülök ha a gépemet szinten tartom, és bízok abban nap mint nap, hogy nem megy tönkre benne valami. Anno HL2,CS:S-t megvettem...
Miért nem veszitek meg eredetiben? Alig 5e ft, azért ez a játék ér annyit, nem? <#szomoru1>
Ok, beleírtam a faqba.
Kmarha
az lesz a jó.. mert csak egy helyen találtam eddig ezt a 2 gigásat.. lehet átverés

A magyar torrent oldalon ez a pontos mérete.
1.37 GB (1,472,115,893 byte)
És ez biztos jó. Szerintem.
Kandurex
30X50 -es, azaz 2CD változat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Derítsétek ki melyik az igazi, és ha megvan beírom a méretet a faqba.
Kmarha
én is úgy sejtem.. de nekem meg csak a 2 gb-set akarja töltögetni 😊) na midnegy, négy nap mulva megmondom jó e ez a verzió is 😊))))

Mondjuk ilyen AI hibák nem lesznek meglepõek. 😊
grebber
1,37-eset szedi szerintem mindenki!

Next PC upgrade: 2022