10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Aspyrin
    Ööö nem értelek benneteket, nálam sosem volt gond a lámpával, sőt a fényt adó izéket sosem használtam :O
  • RelakS
    Nemtom, de a piros rúd fényébek 2 méternél tovább nem láttam, az a rohadt lámpa meg folyton kinyiffant (igaza van Alyx-nek, hogy szarok az elemek). Viszont a HL1-ben még egész jól bírta szusszal :S
  • janos666 #2576
    Ehh... Szerintem csomagold ki újra az egész játékot ha még megvannak a rar-ok, utánna ha esetleg nem lenne feltéve akkor töltsd le és másold rá a Provision féle update1-et. Aztán mappástól és ne fileonként húzd bele a magyarosítást (ugye nem valami beta verzió, haneme ami a magyaritasok.hu-n van?), indítsd el parancsikonnal, konzolba cc_Lang hungarian, és ha úgy se megy akkor légy büszke az egyediségedre és ne foglallkozz gépbuziknak való játékokkal.
  • Agreal
    nem:(
  • janos666 #2574
    F - Flashlight, elég sokáig bírja, és feltöltődik míg a piros rúd égicskél.
    Nekem tetszett hogy nem volt töltény, mert legalább rávettek hogy használjam a gravity gunt. De én legalább csak akkor updatelek ha akarok.
  • RelakS
    Végigkommandóztam a sötét fejezetet: Tényleg könyebb lett szvsz, és nem csak azért, mert easy-n vittem végig. Folyton volt töltényem, míg korábban nem csak mediumon, de easy-n is folyton kifogytam...
    Inkább a végső összecsapáshoz rakhatnának legalább egy kis derengő fényt, mert ezek a vörös fényrudak kb szart sem érnek... (pedig az Unrealben milyen faxák is voltak)
  • Aspyrin
    Végigjátszottam, nagyon tetszett bár elég rövid volt :/
  • janos666 #2571
    Mikor már a csaj beszél hozzád az intro után akkor sem volt se angol, se magyar felirat?
  • Agreal
    csak aza két sor van feliratozva hoG "annyi mindent rombolt már le"
  • Agreal
    a menü zavart meg
    elindítottam de csak a bevezető rész első sora volt magyarul feliratozva!!!
    utána nem jenet meg semmi felirat ami magyar lehetett volna
    pedig a feliratozás be van kapcsolva:(
  • janos666 #2568
    A menü így nem is lesz magyar csak a felirat, de indítottál játékot? Be van kapcsolva a feliratozás az optionsban?
    Ne egyesével másold be a filokat, húzz át mindent mappástól.
  • Agreal
    most működik de hiába írom be akonzolba nem történik semmi
    az elején a resource mappában nem találta a hungarian.txt-t azt bemásoltam meg az összes többit is a magyar vonatkozású és van a magyarításban
    beírom és semmit sem csinál még hibát sem ír ki
  • Agreal
    nagyon szépen köszi
  • janos666 #2565
    CSinálsz egy parancsikont az asztalra a játék mappájában lévő hl2.exe-nek, jobbklikk, tulajdonságok, Cél mező. Pl. így néz ki (persze attól függően hova bontottad ki a játékot...)
    "C:\Games\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe"
    FOgod, és a végére írsz pár dolgot hogy így nézzen ki (a ""-ek közti részt hagyod, a többi pontosan így legyen):
    "C:\Games\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe" -steam -game episodic -console
  • Agreal
    légyszi ezt írd le részletesen hogy hogy kell megcsinálni mert nem megy:(:(
    mindig hibát ír ki amikor át akarom írni
    bocs a sok lámaágért de most tértem át pc-re konzolról:(
  • janos666 #2563
    Az indítófileban (vagy ha csináltál saját parancsikont a hl2.exe-nek akkor abban) szerkesztéssel beírod a végére hogy
    -console
    és ha undul a játék ottlesz a konzol, menet közben meg ESC-zel és akkor is előjön a menüvel együtt.
  • Agreal
    kösz

és a konzolt hogy/mivel lehet előhozni?
    mert sehogy sem tudom próbáltam az 1-es gombbal de nem ment:(
  • fokusz
    sziasztok visszaolvastam elolvastam a F.A.Q-t is de az istennek nem akar elindulni már leszedtem csomo mindent hozzá a GCW-röl is meg utánairtam h "C:\Program Files\Valve\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe" -steam .game episodic!!és nem megy!
    elindul meg minden ott vagyok a fömenüben New game...és semmi!vki segitsen pls
  • janos666 #2560
    A magyaritasok.hu-n lévő működik vele gond nélkül. Legalább is nekem úgy ment hogy beraktam a fileokat, aztán a konzolba beírtam hogy cc_lang hungarian.
  • Agreal
    Meg tudná valaki mondani hogy lehet a magyarosítást elindítani a provision verzióval?

előre is köszi

a faq-ban nincs benne:(
  • soldier 16
    Még nem, majd később, most egyenlőre nem is kell.
  • janos666 #2557
    Grúz proxi szervereket próbáltál már?
  • FLeK0
    ne itt pls kosz
  • soldier 16
    Kezdjük ott, hogy mi az a GCF? Ha megtudom, akkor gondolkozhatnék is, de most be se jön a honlap... Tegnap nem volt időm átnézni...
  • takraj
    öööö...GCF-ek kellenek? akkor nézz körül azon a fórumon aminek elküldtem a linkjét. ;)
  • FLeK0
    nincs is grúz content server :)
  • soldier 16
    Konkrétan HL-os dolgot.
  • soldier 16
    Na azt tudja valaki, hogy lehet grúz ip címet szerezni magamnak?
    Kéne, hogy letöltsek valamit egy bizonyos grúz honlapról...
  • janos666 #2550
    Ez konkrétan rossz példa, mert alap udvariasság hogy előreengeded a nőt a liftnél, így én nem is akadtam ott el. Aki meg nem tudta az legalább innen megtanulta.
    Az agreement utóljára februárban frissült ha jól emlékszem, de ki olvassa azt. :D
    A Sin episodes meg nem is valve játék. (bár nem mondom hogy ezt a jelentést nem ők te/te/tték bele) DOD:S-t meg csak nyíltnapon játszottam, nem is tudtam hogy már abban is van ilyen. Attól még elférne az optionsban egy pipálás, mondjuk alapból beX-elve hogy küldhet-e ilyesmit, ez így nekem már spyware, kéretlenül küld infókat...
    Nem szeretem az online CS:S statokat se, mert hangulattól függ hova megyek és van amelyik szerveren 1.7-es, van ahol 0.7-es KD_m van és aki csak az egyiket nézi (Már aki nézi ezt, mert érdekli, de róla beszélünk :D) az úgy skatujáz be.
  • FLeK0
    bocs.
    A steam subscriber agreementben biztos benne van (amellett, hogy nem garantálják a vírusmentes működést :D ), de ez nem új dolog, a sin episodes is csinálta már, és a dod:source is folyamatosan jelent. Szerintem jó a játékosoknak, ha picit tudnak igazítani utólag is az ilyen dolgokon, most biztos többen folytatják onnan is azok akik a lifetes résznél megrekedtek.
  • janos666 #2548
    Mit ittál ember, mehúztad a köpéses üveget a sörös helyett? Lazuljál...

Nem volt valami ilyesmi news hogy az EP1 infókat küldött a játékosok játszási szokásairól ami alapján finomítják majd a következő játékok menetét?
    A CS:S-s VST is megkérdezi hogy feltöltheti-e hány FTP-em van, akkor arról nem illene megkérdezniük hogy kielemezhetik-e hogyan játszom? Vagy legalább is előre és nem utólag szólni róla... Ez olyan mintha mögémülne egy ismeretlen ember egy teremben és figyelné mit hogy csinálok, aztán kielemezné a kézügyességem. Ne mond hogy nem lenne zavaró ha senkit nem kértél hasonlóra és csak fél óra bogarászás után vetted észre hogy néznek...
  • FLeK0
    legközelebb a cs topicban fogsz szakérteni hogy egy webes statba kerültél kézzel írott szerződés nélkül vagy mi?
  • FLeK0
    <3
  • FLeK0
    spyware - bocsmi?
    loptak meg - wtf?
    te loptad meg őket *FASZFEJ*
  • janos666 #2544
    Hát nevetségesek ezek a valvenál. Mikor jött egy steam news hogy volt az EP1-ben egy kis spyware ami infót küldött az emberek játékmódjáról már rosszat sejtettem és örültem hogy no-steam releaset toltam és engem nem loptak meg ezzel kérdés nélkül. Erre most figyletem hogy van egy update ami több lőszert-életet ad, csökkenti a zombik számát, stb, stb... A következő játékuknál meg majd már hard módra kell tenni normál helyett hogy ne agyhalott combinek ellen keljen menni?
    Szerintem is kevés volt egy picit a lőszer a sötétalagutas zombizásnál, de összességében nem volt az rossz, mert ha rájött az ember hogy csínnyán kell vele bánni utánna ez is a játék része volt hogy ne lövöldözz égbe-világba csak zombira, meg ha vannak hordók használd azt az istenverte gravitigunt és azokkal is sózz néha oda...
  • soldier 16
    Köszi megkaptam.
  • takraj
    [privi ment]
  • soldier 16
    És tudnál mondani egy helyet, ahol bármelyiket le lehet tölteni?
  • gaalgergely
    hi...lenne egy problemam ezzel a game-vel, remelem valaki tud segiteni.....laptopot hasznalok, azon kene elinditanom a jatekot, de
    valamiert mindig lefagy a loading kepnel...tehat amikor vege a valve logo avinak a jatek inditasakor, jon egy hatterkep es loading felirat, majd hirtelen kek halal es ujraindulas. ezt egyebkent csak a hl2-vel tapasztaltam eddig, megvolt az eredeti verzioja, az orvoslas az volt, hogy a steamen belul a hl2 ikonra jobb egergombbal kattintani kellett es a properties-be beirni az inditashoz hogy -autoconfig ez megoldotta az eredeti hl2-nel a problemat, de ennel az episode egynel nem....nincs semmifele steam feltelepitve a gepemre, elvileg ennek nem kell. ha kicsomagolom rarbol, akkor van egy hl2.exe es egy start.bat file-om, ha a start.bat-ra kattintok tortenik ez a lefagyas...probaltam a start.bat-ba beirni az -autoconfig cuccot notepad-del, de nem jo...ha parancsikont csinalok a start.bat-rol, akkor tudom csak beirni utanna az autoconfigot...de ez sem segit....egyebkent minden driver fenn a gepen, dx9-es kari, egy ket nappal elotte a prey-jel jatszottam, tokeletesen megy, csak ez a hl2 nem indul....nos, most csak az episode egy....haver ajanlotta, hogy probaljak ki valami refreshlock progit, amivel minden jatekot 60hz-re lehet kenyszeriteni, mert ugyi a lapik azon futnak, ez sem segitett....-autoconfig parancsal a hl2-n tudtam javitani, csak ezen nem...valaki, plz, help me...thx.
  • takraj
    DarkSteam, de ugyanezzel az accal használtam előtte SteamDown-t is meg StarSteam-et is.