Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Lenne egy "kis" problémám, aki tud, légyszi segítsen! Szóval az van, hogy a HL2 nekem eredetiben megvan CS:S-el együtt, mind2 játék be van regelve a steam accountomhoz. A HL2-EP1-et nem vettem meg, steam nélküli változatát szedtem le, de amikor játszottam, figyeltem, hogy ki legyen kapcsolva a steam: biztos ami biztos. Erre most csatlakoznék a steamhez, erre kiírja h account name vagy jelszó nincs rendben. Megpróbálom még1szer, akkor sem jó. Regeltem egy másik steam accountot, azzal belépni belépett, bár csak demókkal engedett játszani természetesen, de ezzel is kiderült, hogy nem a steamnek van átmeneti baja. Először arra gondoltam, hogy biztosan letiltották az accountot, mert valahogy érzékelték, hogy EP1-eztem, de ez nemtom mennyire valószínű, hiszen egyrészt itt többen is játszottak ugyanúgy warezosan az EP1-el, mégsem jelezte még senki, hogy ilyen gondja lenne, másrészt amikor rámentem, hogy elfelejtettem a jelszavamat, nem azt írta ki, hogy nincs ilyen account, hanem kiküldte rendesen az e-mailt, amiben benne volt egy kód amit beírok arra a helyre, viszont alatta a secret answerre meg nem emlészem már, valószínüleg még anno regelésnél csak úgy rácsaptam a billentyűzetre, azt meg ki nem találom... Szóval ilyenkor mit lehet tenni? A CD kulcs megvan a HL2höz, át lehet ezt ruházni valahogy egy másik accountra, vagy mit lehet tenni? 
Nagyon nem akarom emiatt megvenni mégegyszer a játékot...