DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• armageddon666
    HL: mikor először láttam kb. 5-6 évesen naon paráztam elején a zombiktól (tovább nemnagyon vittem a gémet). kb. 10 éves koromig játszottam vele de sosem vittem végig csak cheattel ugráltam pályákon. mai fejjel már végigvinném csak sajna grafikai igényeim megakadályoznak ebben... (De majd BMS!)
    HL2: a várva várt folytatás. mikor meghallottam hogy készül egyből elkezdtem sporolgatni. egyik karácsonyra meg is kaptam. másnapra végigtoltam :) nagyon teccet és GF FX 5200-zal elég szépen futott (ajánlottnál feljebb állitottam a grafot). Mostmár történetet is megértettem (HL1ben csak találgattam meg utánaolvastam mi lehett a story mert még nem tudtam angolul). Végigvittem felirattal is.
    HL2-EP1: nagyon jó hangulata van! nekem jobban teccik mint sima HL2. szebb is, AI is jobb, de nem ezért jön be jobban. hanem mert sokkal jobban látni az érzelmeket az NPCken! (hát a főszereplőkön...) és olyan filmes feelingje volt. királyul beleéltem magam :)
    ***Esetleges spoiler következik. csak saját felelősségre (bár trailerben minden benne van)***
    HL2-EP2: vajon mi lesz Alyxszal? :S reméljük megmenekül... meg kiváncsi vagyok a 3lábú izékre :D

sorry ha netán tul hosszu lett. még igy sem irtam le teljesen a véleményem. ezt az élményt nem nagyon lehet szavakba önteni...