Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
jesusKing #1490 És akkor az első benyomásaim: Ez egy abszolúte kommersz "kiegészitő" (ami ugyan továbbviszi a történetet, ez jó ötlet, bár kétség kivül jó üzlet is) - nem mer kockáztatni, a bevált sémákat követi illetve az előző kliséit csattogtatja el újra. A kérdés az, hogy várhat e az ember többet egy kiegészitőtől, ami azért mégiscsak egy alapjátékra épül? Talán nem.
De ami csalódottságot okozott: mintha csak az első rész üresjáratait játszanám újra: szűk terek, monoton helyszinek, minimális változatosságot is nélkülöző romos épületek. Magánbejáratú véleményem, hogy az első rész legunalmasabb, legszokványosabb küldetése a harc volt a romokban álló 17-es városért. Ezért akaratlanul is temetni kezdtem már magamban a játékot, amikor meghallottam: az Episode One története pont az ostrom alatt álló 17-es várost dolgozza fel... khm. Fantasztikus...
Az innováció kevés, a játékmenet sablonos. A Valve nem mert kockáztatni: tény, hogy ez a chapter önmagából adódóan sok akciót igérhet (bár ez sincs maradéktalanul kiaknázva), azonban unikumot éppen ezért nem nyújt; a rajongók bizonyára örülnek, hogy egy kicsit még tovább nyúzhatják a HL2 felépitette világot, én azonban csalódott vagyok. Remélem a Half-Life 3 kevéssé lesz üzletszagú.