TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
  • AnonyX
    Aham.Azért kérdeztem mert árban a 3700+ meg a 3800+ X2 között ugyebár 15490Ft van. Ami azért nem elhanyagolható. De ugyanakkor ha már váltok platformot, tehát AthlonXP 2600+ ról Athlon64 re akkor már X2-t kellene. Tehát ha nem használja ki a progi a 2 magot akkor egy 3200+ os telyesitményt biztosan hozza. Mivel az is 2GHz en megy. De tuningal pl. felteszem 2400MHz-re a 3800+ X2-t akkor már azért csak ne m olyan rossz. Erről mit gondoltok? Mert a 3700+ ot sem birnám szerintem 2500MHz felé feltuningolni, ramok nem birnák az iramot annyira. Telyesen fogalmam sincs, hogy melyiket vegyem, nem feltétlenül szempont a játék, mivel nem játszok sokat, ugyanakkor az X2 vel birnék szórakozni, 2 magos progikat keresgetni meg futtatni pl. Folding@Home-ot akár 2 proci magon is. Vagy egyiken fut fullon a másik meg dolgozik nekem a játék alatt, vagy akármi. Maga az Windows XP is profitál a 2 magból nem? Meg a Vista is fog valamellyest biztosan. Nem??