TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
  • [NST]Cifu
    Nekem is kétmagos procim van (4400+ @ 2500Mhz), és én is tudom, hogy mindkettő használatban van, de a teljesítmény nem növekedett látványosan ezáltal.

Az átlag user nem fog videót tömöríteni játék mellett, sem gigás file-okat betömöríteni WinRar-al, sem 3DMax-on rendelerelni. Őt az érdekli, hogy az általa futtatott játékprogramok hogy futnak. Márpedig a játékok többségénél én nem látok igazi előnyt a két mag miatt. Egy X2 3800+ teljesítménye játékok alatt pedig kb. megegyezik egy 3000+ prociéval, én egy 2300Mhz-en futtatot 3000+ prociról váltottam X2-re, és ami változást látok, az minimális. Szóval ennyi. Egyébként én is azt írtam, hogy akkor lesz értelme a kétmagos rendszereknek, ha a játékok elkezdik kihasználni. De most kb. annyiban kimerül az előnye, hogy ha Alt-tabolok, akkor nincsenek másodperces szünetek, hanem egyből a desktopon vagyok. Ez minden, amit tényleg pozitívan megtapasztaltam az X2-vel kapcsolatban.