TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
  • bertino
    nekem most van kétmagos procim, méghozzá az is 3800+ és nincs olyan program, ami ne használná ki, mert mindkettő használatban van, ez így kicsit erős tulzás, hogy nincs értelme, mert már ma is van értelme, igen, akárki akármit mondd :)

általában ugy szokott működni, hogyha mondjuk indítok egy GTA SA-t, mellé mittomén nekiindítok egy video-rendert, akkorse röccen be egyikse (igaz a render kicsit tovább tart, talán 1 perccel tovább is, de igenis ki van használva, az már a maximalisták dolga, hogy nem olyan hamar, ahogy ők szerették volna)

hogyha pedig egy ilyen felállást elbír egy kétmagos- akkor nyilván kisebbet is, próbálgatni kell még mit bír el, mert a gép most épp szervizben van lapcserével :)

tehát van értelme kétmagosat venni már ma is, mivel később egyértelműen már szükség lesz rá

én lényegében össz vissz 7k-ért kaptam még egy magot, ami sztem nem rossz, mostmár sztem még olcsóbb, persze nyilván ha másra fontosabb az egyénnek a keret, akkor költse másra, de kétmagnak azóta van előnye, mióta mindkét magot használják az OS-ek