Nyilvan a kisebb onkormanyzatokbol nem lesz sajtohir. Csak egy par peldat hoztam a legnagyobbak kozul. Te tudod.
"A bukástól az ibm menti meg a projektet ugyanis ingyen bocsátott több száz mérnököt münchen részére, hogy mégse tűnjön már akkora bukásnak az általa is szponzorált játék..."
Erre egy hiteles informacioforrast nem hallottam meg felhozni miota ez a tevinformacio kering bizonyos tudatlanabb körökben. Bocs.
"Ez nagyon durva. Halvány fogalmad sincs, hogy miről beszélsz, csak osztod az észt. Nézzél már utána, hogy mit is tartalmaz az sp1 2k3-on vagy az sp2 pl. xp-n. Kb. a fele a hibajavítás a többi a fejlesztés..."
Service Pack - Ezt talan neked se olyan nehez leforditani. Az tökmindegy hogy a design hianyossagait javitjak egy primiv tuzfallal vagy egy konkret bugot. Vegul is te szakertesz itt nekunk :)))
"Már megint mennyi szakmai érv. Fejtsd már ezt ki nekünk miben is torz a VMS. Aztán magyarázkodjál egy kicsit, hogy pl. az ACL alapú jogosultságkezelést - ami több mint egy évtizede elérhető NT-ken - miért csak 2-3 éve sikerült a linuxba koppintani?"
2-3 éve? Az 1997-es FUD-od kopog az ajtón és kéri vissza a dezinformációját. A VMS csak annyiban torz hogy egy rémálom használni és hiába volt viszonylag biztonságos, gyakorlatilag kistudású rosszul átgondolt szemét. Nagyon büszke vagy az ACL alapú jogosultságkezelésre amikor a legtöbb program MEGHAL adminisztrátor jogok nélkül windowson. Ez a "van de minek" tipikus esete.
"Tényekkel hogy linus hogyan hisz a nyilt forráskódban? LOL :)))))"
Pont azt mondtam hogy miért hisz, nem az open source "jóságát" szereti hanem hogy ez a leghatékonyabb fejlesztési modell. Tudod, szokták azt mondani hogy a linux habár rossz elmélet, de jó gyakorlat. Linus nem oktató hanem mérnök/fejlesztő.