• CAD
    Comet bazz, te azert lehetnel egy kicsit objektivebb is, de ugyan abba a kategoriaba vagy sorolhato mint az elozo elvtars. Ha lenne egy kis eszed, akkor nem divatbol utalnad ms-t, mint a legtobb progmatos lamagyerek, hanem objektiven felmerned a helyzetet, hogy egyik oprendszer sem kanaan...

Nem ertem mi a bajotok, ezek a fejlesztesek azoknak keszulnek akik vevok ra. Nem vagytok vevok ra? akkor nem, maganugy. Engem nem erdekel, es masokat sem akik ide irnak. Tessek pofat befogni es nem idenezni amikor ilyen hir van kint.

Nem ertem, miert kell idejonnotok teriteni a tobbieket, vagy egyaltalan fikazni, irigykedtek vagy egyszeruencsak trendi, vagy ha ugy erzitek kuldetesetek van a vilagban akkor tessek elmenni afganisztanba, ott lehet teriteni.

Komolyan mondom egyszer szeretnek rajonni, hogy jovobeli programozok - teljesen ertelmetlenul -, miert probaljak maguk alatt vagni a fat? Ez olyan, mintha autoszerelonek mennel, lenne 1 marka amelyet a vasarlok 90% preferal, es te minden lehetseges formaban ezt a markat fikaznad, mikor ha lenne kis eszed felismerned, hogy jo eselyel az idod nagy reszeben ilyen stufokkal kell majd foglalkozni, es a fikazas helyett, esetleg a megismeresre szanhatnad az idot es akkor kicsit elorebbjutnal... de nem, hat latod ezt tenyleg nem tanitjak meg az egyetemen.