Az elmúlt jó pár évben már leírtam többször is, megteszem megint: Aki kicsit is ért a Windows-hoz, az nem teszi tönkre, nem fikázza, egyszerűen használja.
Volna egy egyszerű mondás: "Senki sem xarik a saját portájára" - Értsd: ha van egy géped, amit ráadásul összekapargatott pénzen vásároltál, akkor legyen azon bármilyen operációsrendszer, igyekszel NORMÁLISAN, helyesen használni.
A Windows nélkül, valljuk meg, nem itt lennénk - pozitív és negatív értelemben egyaránt - , de megszoktuk, használjuk (még azok is, akik divatból fikázzák), és ha csak a Játékok miatt is, de jó nekünk.
Nekem semmi bajom vele.
Az XP-met (immáron 1,5 éve használom, a mostani telepítés immáron 9. hónapos) nem sikerült tönkretennem.
Pedig én több tucat játékot használok, fordítok, és kipróbálok mindent!
=============================== .:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2