klónos sci-fi..
  • Sliders
    #42
    Igen kéne egy ilyen. Viszont nemtudom kihez forduljak, és sietni kellene mert aztán elviszik és kitudja nem e zuzzák be.

    Az hogy a film nálam nagyon bejött sokminden közrejátszik. Michael Bay egy rendkívűl jó rendező. Az Armageddon c. film után favorit lett, és mindegyik filmje tetszett. De ez főképp. Minden megvan benne amit szeretek akció, kis sci-fi, kis romantika, szóval tökéletes. Ráadásul szintugy kedvenc színésznőm játszik benne: Scarlett Johansson. Ő viszont Az Amerikai rabszódia c. filmel lopta be a szivembe magát :). Ha tudom ezt, főleg hogy itthon nálunk is forgattak, biztosan kérek autogrammot, és fényképezek. Viszont a legszomorubb, hogy ahhoz képest hogy a filmben a történet rólunk magyarokról szól nem!!! voltak idáig képesek kiadni DVD-n a filmet. egszerűen ezt felháborítónak tartom. IMDB

    Visszatérve, egyszóval minden megvan ami számomra kell egy filmhez. És ezért is kellene nekem az a nagy poszter makett. Csak tudnám hova forduljak, szóval ha valakinek van konrét tippje, szívesen veszem.