The Island - A Sziget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a film soundtrack albumán találod 😉
Mi annak a számnak a neve ami a végén szól?(mikor kiszabadulnak)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
a filmzene... az valami istencsászár..
DE ERÕSEN EREDETI NYELVEN ajánlott, nem bírtam végignézni szinkronnal :/
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a szokásos üldözõk üldözik az üldözötteket a szokásos gagyi jövõben a sablonos igénytelen pc trükkök nulla sztori és még a csajnak a felsõ ajka is annyira van szilikonozva hogy eltakarja az orrlukait <#levele>#levele>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A halál csupán a kezdet...
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nagyon tetszett <#eljen>#eljen>
A halál csupán a kezdet...
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
a nagy (értsd: óriási moziplakátokért) viszont elkér több ezer ft-ot. Ott, nála biztos van.
forgalmazónál próbáltad már?
mert az odáig oké hogy a mozikból a kiadóhoz kerül vissza, de utána kétlem hogy esetleg feladnák gyorspostán hollywoodba..
Az hogy a film nálam nagyon bejött sokminden közrejátszik. Michael Bay egy rendkívûl jó rendezõ. Az Armageddon c. film után favorit lett, és mindegyik filmje tetszett. De ez fõképp. Minden megvan benne amit szeretek akció, kis sci-fi, kis romantika, szóval tökéletes. Ráadásul szintugy kedvenc színésznõm játszik benne: Scarlett Johansson. Õ viszont Az Amerikai rabszódia c. filmel lopta be a szivembe magát 😊. Ha tudom ezt, fõleg hogy itthon nálunk is forgattak, biztosan kérek autogrammot, és fényképezek. Viszont a legszomorubb, hogy ahhoz képest hogy a filmben a történet rólunk magyarokról szól nem!!! voltak idáig képesek kiadni DVD-n a filmet. egszerûen ezt felháborítónak tartom. IMDB
Visszatérve, egyszóval minden megvan ami számomra kell egy filmhez. És ezért is kellene nekem az a nagy poszter makett. Csak tudnám hova forduljak, szóval ha valakinek van konrét tippje, szívesen veszem.
köcsög
Sziget kép 1
Sziget kép 2
elõre is köszönöm a segítséget
A neveket lehet átvették másik filmbõl... de viszont jól kitalálták Jorden 2 delta. Hihetetlen a név az igazi név a szám a körzet, a delta meg h melyik verzió ha úgy tetszik. fantasztikus. Nem egy eröltetett izé... Nagyon jó a film zenéje engem meghatott, nagyon tetszik, a 3-dik megnézésnél már erre is tud az ember koncentrálni. Rendkívül jó. Kár hogy iylen rövid, még vagy hat órát tudnám nézni. Egyszerûen sajnálom hogy vége, és következõ rész nem lesz belõle ez is biztos. Nagyon nagyon kár. bárki bármit is mond szerintem jó kis film ez. Én neem lehet azért tetszi ksok film mert nem gondolkodom annyira rajta hanem élvezem.
De azért ez holni összedobott eröltetésnél sokkal sokkal jobb volt.
ezt most nem értem ez miért meglepetés? Én még mindössze a tv-ben bemutatott elõzetest láttam és ezt ott mondják is....vagy csak elcseszték és spoilereztek egy hatalmasat???
PSN ID.: Beegabor
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Heh. Hetek óta filóztam, honnan ismerõsek a motívumok 😊
hááát😊 szerintem nagyon közhelyes volt, ráadásul szinte egy az egyben átemelték a logan futásának az alapjait (még a neveket is: ld. logan-6, jessica-7)
attól a film jó, csak a sztori nulla és nélkülözött minden meglepetést (csak ott lepõdtem meg, amikor kiderült, hogy klónok)
9 ponty a filmnek,jó látvány,jó szinészi alakitás,szuper sztori
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Csak lehet értelmes filmeket is csináni manapság...
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever