• neilszab
    Szia,

- első körben fontos a jó kormány beállítás, illetve nem árt az FFB effektek mennyiséget sem lejjebb venni közepesre, mert a Simbin játékokban e fölött már csak idegesítő kamu effekteket kapunk, mint amilyen a motor vibráció átvezetése is a kormányra, ami tök fölösleges. Ez az effekt a régi kocsik miatt erősebb mint más szimekben, de kikapcsolható!
    - az aszfalt soha sem tükör sima, kis huppanók, egyenletlenségek mindig vannak, de amúgy ez is adódhat a rossz beállításokból is.
    - nem tudom, én soha nem mentem assist-ekkel, viszont ezek régi autók, mai szemmel nézve rendkívül primitív gumikkal és felfüggesztéssel, persze hogy kenődősek, azé' szeressük!
    - Lehet vele driftelni, gyakorlás kérdése, viszont ha megindul a feneke és túlságosan elveszed a gázt, az is baj, mivel a motorfék belassítja a hajtott kereket és - akárcsak a fékezéstől - szintén nem tud betapadni. Jól el kell találni az ellenkormányzást és a gázállást, a böhöm V8-kal például csak is folyamatos finom driftben lehet eredményesen közlekedni.
    - Tessék, itt vannak a többszörös GTL bajnok Sinka Dani beállításai, viszont ezekről tudni kell,hogy kihegyezett versenybeállítások, elég fickósak. A steering lock-ot kormányszög)ne felejts el magadra állítani! ;)

Remélem tudtam segíteni!