7613
-
neilszab #7493 Július 12.-én beröffennek a motorok és útjára indul a GT Legends Nyílt Nyári FunCup!
Az 5 fordulós kupán a részvétel teljesen nyílt és direkt az alkalomhoz illő rövid és könnyen tanulható pályákat válogattunk össze nektek, hogy a főszerep az izgalmakon és a test-test elleni küzdelmeken legyen és ne a pályatanuláson! A nyári kupának fődíja is van az abszolút győztes és a legjobb újonc részére is, a futamok a HTCM Nyári Kupával váltott héten kerülnek megrendezésre csütörtök esténként!
Mindenkit várunk szeretettel, aki szereti ha a feneke alatt a gép oldal irányba is csúszik, vagy csak egy kis változatosságra vágyik a nyárra!
További részletek itt: GT Legends Nyílt Nyári FunCup -
neilszab #7492 Elszúrtam a linket, így a jó:
GT Legends Nyílt Nyári Funcup -
neilszab #7491 Kiírásra került a 2012-es GT Legends Nyílt Nyári Funcup! -
neilszab #7490 Illetve Július 12.-én kezdődik a GTL Nyári Kupa, a részvétel teljesen nyílt lesz és a pörgős, fightolós futamokra helyezzük majd a hangsúlyt, rövidesen jövünk a részletekkel, figyeljétek az oldalunkat:
www.GTR-Masters.hu
-
neilszab #7489 Szia,
- első körben fontos a jó kormány beállítás, illetve nem árt az FFB effektek mennyiséget sem lejjebb venni közepesre, mert a Simbin játékokban e fölött már csak idegesítő kamu effekteket kapunk, mint amilyen a motor vibráció átvezetése is a kormányra, ami tök fölösleges. Ez az effekt a régi kocsik miatt erősebb mint más szimekben, de kikapcsolható!
- az aszfalt soha sem tükör sima, kis huppanók, egyenletlenségek mindig vannak, de amúgy ez is adódhat a rossz beállításokból is.
- nem tudom, én soha nem mentem assist-ekkel, viszont ezek régi autók, mai szemmel nézve rendkívül primitív gumikkal és felfüggesztéssel, persze hogy kenődősek, azé' szeressük!
- Lehet vele driftelni, gyakorlás kérdése, viszont ha megindul a feneke és túlságosan elveszed a gázt, az is baj, mivel a motorfék belassítja a hajtott kereket és - akárcsak a fékezéstől - szintén nem tud betapadni. Jól el kell találni az ellenkormányzást és a gázállást, a böhöm V8-kal például csak is folyamatos finom driftben lehet eredményesen közlekedni.
- Tessék, itt vannak a többszörös GTL bajnok Sinka Dani beállításai, viszont ezekről tudni kell,hogy kihegyezett versenybeállítások, elég fickósak. A steering lock-ot kormányszög)ne felejts el magadra állítani! ;)
Remélem tudtam segíteni!
-
#7488 RBR és Race-ON után közvetlenül megint elővettem
anno belőttem sok mindent, de a fenti 2 játék után mai szemel absz. nem tetszik, amit tapasztaltam
- a kormány álló helyzetben remeg (ez nincs sem az RBR-ben sem a Race-ONban)
- menet közben is a tükörsima pályaaszfalton reszel a DFGT
- rajta van sok assist, mégis az RWD autók kanyarban olyanok, mint a vajas szivacs: kenődik, mint az állat
- drift: nem tudom megfogni az autót. finoman rárúgsz kanyarban, megindul a popsi, elveszed a gázt, fékhez nem nyúlsz (a valóságban itt a gumiknak meg kéne tapadniuk), de az autó kenődik tovább és bepörögsz ringispilbe a sóderágyba
ha tud vki beállítás megoldást, jöhet
ha ez a game ilyen, akkor uninstall -
neilszab #7487 Az egyes kocsikat és pályákat meg kell nyerni, ehhez végig kell játszanod a játékot.
Persze van "cheat", amivel minden tartalmat alapból fel lehet oldani.
Ha pedig online akarsz menni, akkor lehet, hogy pont nem az a pálya verzió van meg neked, ami a szerveren, illetve a crack-eddel is lehet probléma. -
gögistar #7486 Nagyon sűrgős!
Miért nem tudok egyes pályákon egyáltalán menni? -
gögistar #7485 egyébként most töltök le vmi 2008-as sound packot hozzá .
Azt írták jo lesz -
gögistar #7484 nem.
normál xp
-
neilszab #7483 Gondolom Win7-en tolnád, tölsd le a digitális kiadást, ott a link az előző hsz-emben. -
gögistar #7482 Tudnátok sgítei? -
gögistar #7481 Sziasztok!
Eredeti játékom van meg és van 2 problémám.:
1. A cd-key-t nem fogadja el , (a cd-rol néztem) amikor belépnék de ez még rendben van mert crack-eltem. (Tom nem szép dolog ilyet írni)
2. Averseny gyak, vagy időmérő közben nincs :effekt hang, motor hang se semmi .
A menüben minden rendben -
neilszab #7480 A dobozod GTL nem fog elindulni Win7-en, viszont itt van hozzá a megoldás:
GTL digitális kiadás
Fontos, hogy mind a telepítőt, mind a GTL:t adminisztrátor módban futtasd! -
Loki of a Down #7479 Helló!
jó ideje meg van a GT Legends eredeti DVD-n, de új a számítógépem, más a windows, és nem engedi telepíteni a játékot. Mindig kidob egy ablakot, hogy a számítógépemnek nincs adminisztrátori engedélye, vagy valami hasonló, csehül írja ki. Öcsém gépén gond nélkül megy. Neki régi angol 86-os XP-je van SP2-vel, nekem cseh 64 bites 7-es. Lehet a Windows a gond? -
santibi #7478 Tisztelt szimulátor rajongók !
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetőséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklődik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklődőnek.
Lehetőségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklődőt Teamspeakre egészen a késő esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing előfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program előfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelő bekalibrálásában.
-Déltől folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévő autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülő kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetője
Elérhetőségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
udvozlettel -
#7477 1:57 Porsce 911-el.Már csak 3 sec a szintidőig:) -
#7476 2:05-re faragtam az időt jelenleg ennyit tudok.Úgy érzem ennél jobbat nem fogok tudni.:( -
neilszab #7475 Nem tudom, itt vannak ez előző bajnokságaink adatai, a kis sárga és piros lapokra kattintva megnézheted a köridőket. Ha a mezőny végébe beleférsz, akkor már jó vagy:
HGTLM7 Tavasz
HGTLM7 Ősz
HGTLM6 Tavasz
HGTLM6 Ősz
HGTLM5 Tavasz
HGTLM5 Ősz
Ugyan akkor csak elhatározás kérdése a dolog, nagyon két ballábasnak kell lenni ahhoz, hogy vki ne férjen be a 107%-ba némi gyakorlás után, aztán pedig ha ráérzel, ki tudja meddig viszed... ;) -
#7474 Most 2.20-at értem el a Brandis Hatch GP pályán Ferrari 250GT-vel.Magny Cours international-ön 1.22-őt.Ez a versenyhez való minimumhoz nem lenne elég ugye? -
neilszab #7473 igen, 500 Ft a szervertagság. -
neilszab #7472 a menüben az állítod be, hogy hol jelenjen meg a tükör, alapól a helyén, ha pipát teszel a virtuális elé, akkor pedig egy kis ablakban középen felül. A kocsiban bent űlve pedig a beállíott gombbal magát a tükröt tudod ki és bekapocsolni, függetlenül attól, hogy hol van.
-
kisszollosi #7471 koszi, akkor megnezem majd holnap replay-t sok sikert nektek ;)
szervertagsagot olvastam, de nem ertettem pontosan ha en csak Gt legends-en szeretnek indulni akkor 500Ft-ot kell fizetnem ugye? -
#7470 A directx-szel nincs gond a 9c verzió van telepítve.A memória 2Gb-os,a videókártya Geforce 9800GT.
Sikerült egyébként visszaállítani a tükröket:az opciók/egyébnél kivettem a pipát a virtuális tükrökből majd a betöltött autóban az 1-es gombot nyomtam le és bejött.Eddig azt hittem elég hogy ki kell pipálni a virtuális tükröt hogy látszódjon.Amíg be volt pipálva hiába nyomtam az 1-est is nem jött elő.De nem akkor aktív egy beállítás ha ki van pipálva?Megkevert ez most kicsit. -
neilszab #7469 Élőben sajnos nem, Live Timing lesz, illetve a replay elérhető lesz holnaptól innen. -
kisszollosi #7468 Koszi, jol hangzik, valoszinuleg en is elindulnek de nem vagyok tul jo, setuphoz sosem nyulok csak benzint szoktam lentebb venni.
Ahogy latom pont ma van futam Hockenheim-ben, azt esetleg lehet nezni neten eloben? -
neilszab #7467 Szia,
Futamaink a kis autókkal május 3.-án és május 31.-én lesznek a versenynaptár szerint.
Nézz be hozzánk, ha van kedved, elég nagy a mezőny, biztos találsz a tudásodnak megfelelő ellenfeleket majd! ;) -
kisszollosi #7466 Sziasztok én is mostanság vettem elő újra a GT Legends-et nagyon jó újra játszani a karrier módot mar a C kategoriánál vagyok de az mar nagyon nehéz nekem max nehezségen. Valamikor szivesen multiznek is, de csak kis alap autókkal, mini, lotus alfa stb... -
moneytoo #7465 Akkor gyakorolj kicsit még és gyorsabb leszel.
Az autók és a pályák feloldását csak úgy tudod megcsinálni, ha azt az egy filet bemásolod a gtl gyökerébe és utána hozod létre a profilod. Ha később másolod be, akkor nem old fel semmit, se autót, se pályát.
Hogy miért nincs virtuális tükröd nem tudom, de biztos beállítás beli gondjaid vannak. Csak tippelni tudom, hogy esetleg a dx beállítása, vagy a video kártya memória mérete miatt csökkent le. Kicsit próbálgasd. -
#7464 Csak nem az lehet a baj hogy felülírattam a már meglévő fájlokat? -
#7463 Akkor csak 10 s-mal vagyok lemaradva :)
Feltettem az 1.1 patchet és az őszi futam autócsomagját meg a Brandis pályát.Bemásoltam az autókat feloldó fájlt is és van egy problémám:Elindítottam egy gyakorlást Ferrari 250GT SWB-vel de az opciók/egyéb beállításoknál sok pipa fekete és nem választhatók ki.A főmenüben pedig működnek ezek a baállítások.Így pl a Ferrarinál most nincs virtuális tükör.Valamit rosszul telepítettem volna? -
#7462 Itt osszehasonlithatod az idoket.:) -
#7461 A beállítások realisztikusak,segítség minimum,sérülés maximum. -
#7460 Keveset játszottam ezzel a játékkal,csak az autókereskedős próbavezetést próbáltam ki eddig.Mostani eredmények:
Magny Cours Club-Ford Mustang: 0:58
-Chevrolet Corvette: 0:53.3
Mondello Short-Ford Mustang: 45.5
Ezek kezdőnek hogy minősülnek? -
neilszab #7459 Indul a Tavaszi Bajnokság!
Első futam: HGTLM7 - Brands Hatch -
neilszab #7458 A GTL-ben is lehet defektet kapni, de amit a videón láttál az nem az volt. -
HUN BECSEHELY #7457 Jól láttam?Defekt volt a végén? -
neilszab #7456 V8 Christmas Fun
Sebring, December 29. (csütörtök) 21:00
További infók... -
neilszab #7455 Nézd, ha neked is megvan pont ugyan az a verziójú pálya, autó, és a szerver nem jelszavas (vagy tudod a jelszót), akkor be tudsz lépni. Ha nem, akkor valamelyik feltétel nem teljesül.
De a lényeg, hogy működik az online rész is, emiatt ne aggódj! ;)
-
brendon566 #7454 Még az nagy segítség lenne, ha meg tudnátok mondani,ti fel-e tudtok menni a többi szerverre a kb 15 közül, vagy 2 re fel enged a többin a track hiány üzit kapom vagy kódos.
Mindenesetre, most hónap elején be tudok szállni.