GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Akkor csak 10 s-mal vagyok lemaradva 😊
Feltettem az 1.1 patchet és az õszi futam autócsomagját meg a Brandis pályát.Bemásoltam az autókat feloldó fájlt is és van egy problémám:Elindítottam egy gyakorlást Ferrari 250GT SWB-vel de az opciók/egyéb beállításoknál sok pipa fekete és nem választhatók ki.A fõmenüben pedig mûködnek ezek a baállítások.Így pl a Ferrarinál most nincs virtuális tükör.Valamit rosszul telepítettem volna?

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Willenbrock
A beállítások realisztikusak,segítség minimum,sérülés maximum.

Willenbrock
Keveset játszottam ezzel a játékkal,csak az autókereskedõs próbavezetést próbáltam ki eddig.Mostani eredmények:
Magny Cours Club-Ford Mustang: 0:58
-Chevrolet Corvette: 0:53.3
Mondello Short-Ford Mustang: 45.5

Ezek kezdõnek hogy minõsülnek?

Indul a Tavaszi Bajnokság!

Elsõ futam: HGTLM7 - Brands Hatch

A GTL-ben is lehet defektet kapni, de amit a videón láttál az nem az volt.

Jól láttam?Defekt volt a végén?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

V8 Christmas Fun

Sebring, December 29. (csütörtök) 21:00
További infók...

Nézd, ha neked is megvan pont ugyan az a verziójú pálya, autó, és a szerver nem jelszavas (vagy tudod a jelszót), akkor be tudsz lépni. Ha nem, akkor valamelyik feltétel nem teljesül.

De a lényeg, hogy mûködik az online rész is, emiatt ne aggódj! 😉

Még az nagy segítség lenne, ha meg tudnátok mondani,ti fel-e tudtok menni a többi szerverre a kb 15 közül, vagy 2 re fel enged a többin a track hiány üzit kapom vagy kódos.

Mindenesetre, most hónap elején be tudok szállni.
A bajnokságban használt pálya pack letölthetõ a honlapról, link a versenyszabályzatban található. Viszont amíg nem vagy tag, addig nem tudod meg a jelszót és addig nem tudsz csatlakozni. De én ma is voltam fent szerveren, szóval minden oké a technikával! 😉

Bõvebben: HGTLM7 - Õszi Szezon

Értem, nos tagságban benne lennék, csak aggaszt, hogy a pl azt írja: 09_Charade, nevû pálya fut. Többek közt a tieteken is, a Locations mappámban nekem is szerepel ez a pálya, sõt már a 2011 es is külön fel lett téve, szerintem ami nekem van és a futó egyezik, más lehet a gond 😞
Én csak egy Patch-rõl tudok, az pedig ez GTL v1.1 Patch

Viszont amennyiben az új digitális(Win7-es) kiadást használod, akkor az nem kell (nem is szabad) fel"patch"elni.

Szia,

a sötét szürke szerverek jelszóval védettek, a többin meg valószínûleg nem pont ugyan az a pálya verzió van fent, ami neked is megvan.

A GTR-Masters.hu szerverhez jelszót csak a szervertagok ismerhetik, a szervertagság ára most 500 Ft. Részletekért katt ide

Melyik a legutóbbi patch vajon, és sorban kell õket feltenni, vagy elég az utolsót?
Miért lehet,hogy letöltöttem tõletek mindent, elérhetõek, s mégsem lehet csatiznom sehova. Pálya hiányra hivatkozik, pedig ott van a pályáim között. Továbbá a magyar szerver sötét szürke, ez mit jelent?
Szia, itt a legális megoldás:

Tölthetõ a GT Legends Win7-es kiadása

Úgy, hogy a kód még megvan 😊 A lemezzel pedig nem bántam kellõ tisztelettel...
A Párbaj!

Két igen magas minõségû mod és két igen komoly nehézfiú csap össze egymással, lássuk ki lesz a gyõztes...

részletket itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3841

Ezt hogy érted?

Sziasztok,

Van valami esélye, hogy csupán egy eredeti kóddal, mûködõ letöltést találjak?

Következõ futam:

GTC-76 - Donington Park

bardocz
911-essel volt csak idõm próbálni, az mindig. Olyan, mintha túltekerném a kormányt, és emiatt a kerék elkezd csúszni, de ilyen kis kormányszögnél nem tudok elképzelni beállítást, ami így viselkedne.
tehát fixen mindig 45 foknál kanyartól, verdától, sebességtõl függetlenül elhagyja magát az FFB? Mindig, vagy csak olykor?

Itt van róla a cikk: Tölthetõ a GTL digitális kiadása!

Itt a magyar leírás a folyamatról: Digitális upgrade magyarul

Viszont csak a kulcsért nem kapsz ingyen új kiadást, fotót kell küldeni az eredeti tokról, lemezrõl, miegymás. Viszont a shopban 2 ropiért megveheted, vagy beszerezheted "máshonnan" és ahhoz használod a kulcsot.

Urak!

Lecsaptam a Csokis által felkínált kulcsra, és az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnám leszedni ezt a digitális verziót? A RaceRoom-ról nem lehet...

www.smart-bus.hu

Van nekem egy multiplayer kulcsom, amire nincs szükségem. Az elsõ leggyorsabban privátban jelentkezõnek odaadom! <#wink>

bardocz
Alap beállítás.
De hát, hogy a gumi tapadását hol veszti el, az nem csak attól függ, hogy mennyire tekered ki a kormányod. Ha olyan a futómûbeállításod, a sebességed, a kocsid egyensúlya, a pálya, a kanyar.... akkor ez simán lehet pont 45 fok-nál is.

bardocz
Tekerem a kormányt kanyarban, és egy bizonyos szög után az ffb azt érzeti, hogy a gumi elkezd csúszni, emiatt elgyengül az ffb. Pedig még alig tekertem, ~45°-ot.
Ezt a kérdést nem értem... picit kifejtenéd bõvebben?

Igazából nem tudom, mert amióta online versenyeken veszek részt, azóta teljesen felhagytam az offline karrier móddal, mert egyszerûen értelmetlen 😊

Sziasztok!

Leszedtem ezt az új Win7-en is mûködõ verziót (Simbin oldaláról), de problémám van vele. Kupabajnokság alatt, verseny közben egyszerûen kifagy a játék néhány kör után. Valamikor ctrl+alt+del segít, és visszadob a játékba, de van olyan amikor csak az újraindítás. Nem értem miért. Sima versenyen semmi gond nincs vele. Kíváncsi lennék hogy ez egyedi hiba, vagy másnál is elõfordul? Vmi megoldás esetleg?

Köszönöm a segítséget!
bardocz
720fok és max kormányzár mellett kormányzásnál miért enged el az ffb még 45° tekerés elõtt?
Ombika
Meggondolando, mivel csajom kihuz 3 honapra, lesz idom! 😊

Akkor gyere, most a Masters-nél a ROOKIE tagsággal csak 500 Ft a szerverdíj és jó kis futamok vannak szép számú mezõnnyel:

HGTLM7 - Õszi Szezon

Ombika
KEdvet kaptam hozza fel ev utan. ISteni a gazfroccs hangja! 😊

Dietrich
az élet igazságtalan néha 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
De mekkora feje lett már a Ferrari sofõrjének, azt tuti Szabi vezeti, neki kell 68-as sisak 😄
SuperCharger
Nem látod, hogy nem a gumik füstölnek, hanem a fékek? Agresszí féktávokat kellett venni, mert szegény kis Ferrarit jól megkergette a nagy gonosz Falcon! <#eplus2>

pointer4
A füstön nem 😄 Se a kerekén, nem homályos a felni 😛
Amúgy 4 kerék meghajtásos ? 😄
Hátnem látod,hogy megy? <#mf2>

pointer4
Kigyulladt a motor álló helyzetben ? 😄
Kezdünk!

Oldschool verdák, változatos, izgalmas versenyek, profi szervezés, nagy társaság, jó hangulat, ROOKIE tagság és brutál fõdíj... mit modjak még, gyertek!<#nyes>

HGTLM7 - Õszi szezon

Ma este van az uccsó nyílt futam, lehet jönni:

Zárófutam

Elérkeztünk a [url=http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3623GTL Nyílt Nyári FunCup[/url] utolsó versenyéhez, aki eddig nem jött, annak itt az utolsó alkalom beleszagolni egy vérbeli közös online GTL verseny hangulatába... ezen versenyre még bárki szabadon benevezhet, utána azonban hamarosan indul ugyanis az éles bajnokság, ahol már szervertagságra lesz szükség.

GTL Nyár - Imola (zárófutam)

Csabesz6
WTCC.2011 mod

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SuperCharger
Milyen rF alapú játékról tudtok, amihez van mai Hungaroring, addon v. beépített?

Csabesz6
jóvót😊😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"