• neuro
    #71
    Az ominózus egy mondat csak egy média hype volt, amit pont az ilyen szűklátókörű emberek felbosszantására dobtak fel az általad annyira dicsőített kereskedelmi adók és a jobbos újságírók. Megkongatták a kolompot a sok birka meg menetelt utánna.

    Más: "a többség - egész Európa, Dél-Amerika - vallását" - ilyet értelmes ember nem ír le. Gondolkodj már mielőtt vérig sérted a buddhistákat, a krisnásokat, a muzulmánokat, az ateistákat esetleg az észak- és dél-amerikai indiánokat, akiket a hozzád hasonló hardcore keresztények "térítettek" az igaz hitre.
    Ahogy a Tilosos műsorvezető is hülyeségeket beszélt, úgy most te is, csak te talán nem vagy részeg. Megsértetted a vallásos érzelmeimet ezért kimegyek a házad elé tüntetni és betiltatlak az ORTT-vel egy hétre.

    Még másabb: A Tilost (sok más magyar médiummal ellentétben) nem lehet egyetlen oldalra sem száműzni - ismerek rengeteg embert azok közül, akik rádióban dolgoznak és elhiheted nekem, hogy legkevésbé sem érdekli őket a politika, és egy ilyen vitán, csak úgy mint én, jókat röhögnének. A lényeg hogy jó zenéket toljanak és szarjanak a te általad anyira dicsőített kispolgári életre.