122
  • riviera
    Egyszerűbbet mondok: szimplán sznobok.
  • Garfield
    Érdekes módon ez valahogy egyetlen nagy hangú keresztény viselkedéséből sem derül ki.

Verbálkeresztények, na.
  • RIZLA
    “Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
    Szenteltessék meg a Te neved;
    Jöjjön el a te Országod;
    Legyen meg a te Akaratod,
    mint a Mennyben, úgy a Földön is.
    Mindennapi Kenyerünket add meg nekünk ma;

És bocsájtsd meg a mi vétkeinket,
    miképen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezõknek
    ;
    És ne vígy minket a kísértésbe,
    de szabadíts meg a gonosztól!

Mert tied az Ország, a Hatalom, és a Dicsõség
    mind örökké. Ámen."
    (Máté VI.9-14.)
  • Garfield
    Egyszóval: amúgy a kutyát nem érdekli sem a rádió, sem a műsorvezetői, mindaddig, míg egy buzgómócsing jobbikos patáliát nem csapott.
  • Garfield
    OFF:

Egyébként még szerencse, hogy felfújták az ügyet, hisz egyébként szinte senki sem tudta volna meg, hogy milyen tahók dolgoznak a Tilos rádióban, hisz Szenteste nem hallgatjuk.

No látod, te magad ismered be, hogy egy bazi nagy hype volt az egész, hogy mesterségesen gerjesztették, egy hatalmas nagy lufi. Milyen hűűű, de veszélyes kijelentés az, amit külön fel kell fújni, hogy egyáltalán eljusson emberek nagyobb tömegéhez?
    Ugyan mondd már meg, miféle veszélyt jelent egy pár tucat (pár száz? - vagy ezzel már nagyon túlbecsültem) hallgató előtt, egy részeg műsorvezető által benyögött mondat?

Tudod, ez nem kereszténység védelme, meg hasonlók, hanem szimpla paranoia. (Hogy amit csináltak aztán a rádió előtt állítólag keresztény emberek, na annak aztán végképp semmi köze sincs a kereszténységhez.)
  • Taranov
    A Tilosról beszélek, nem a te ügyedről.
  • neuro
    Gondolokozz már el mielőtt lebunkózol valakit - te jöttél ide kötözködni és amikor emberedre találsz rögtön trágárkodsz?

Egyébként meg nem érdekel mit gondolsz a Tilosról, rólam vagy akárki másról: te csak foglalkozz a saját dolgoddal, én is foglalkozok a sajátommal. Részemről befejezve ez a vita.
  • Pyotr
    nem akarsz elhúzni a sláger rádió topikba?
    van olyan is ááám!

• Taranov
    Sajnálom, hogy a BUNKÓ emberek mindenkit kispolgárinak tartanak, ez azért van, mert mikor tizenévesen bunkók kezdtek lenni, az apjuk nem pofozta őket fel. Vagy azért, mert épp a szüleik is olyan bunkók.

Egyébként még szerencse, hogy felfújták az ügyet, hisz egyébként szinte senki sem tudta volna meg, hogy milyen tahók dolgoznak a Tilos rádióban, hisz Szenteste nem hallgatjuk. A kereskedelmi adókat nem dicsőítettem, szóval légyszíves NE HAZUDJ, mert már eléggé unalmas. Csak azt mondtam, hogy ott tudják, hogy mit szabad és mit nem.

És megbocsáss, de nem sértettem meg egy muzulmánt sem, egy krisnást sem, egy buddhistát sem.
    Nehogy már azt is bemagyarázd nekem, hogy Európában és Dél-Amerikában nem a kereszténység a meghatározó vallás. Ha te ateista vagy, legyél, semmi közöm hozzá, csak attól fogva, hogy nekem szólsz be.
  • andriska
    loool
  • neuro
    Az ominózus egy mondat csak egy média hype volt, amit pont az ilyen szűklátókörű emberek felbosszantására dobtak fel az általad annyira dicsőített kereskedelmi adók és a jobbos újságírók. Megkongatták a kolompot a sok birka meg menetelt utánna.

Más: "a többség - egész Európa, Dél-Amerika - vallását" - ilyet értelmes ember nem ír le. Gondolkodj már mielőtt vérig sérted a buddhistákat, a krisnásokat, a muzulmánokat, az ateistákat esetleg az észak- és dél-amerikai indiánokat, akiket a hozzád hasonló hardcore keresztények "térítettek" az igaz hitre.
    Ahogy a Tilosos műsorvezető is hülyeségeket beszélt, úgy most te is, csak te talán nem vagy részeg. Megsértetted a vallásos érzelmeimet ezért kimegyek a házad elé tüntetni és betiltatlak az ORTT-vel egy hétre.

Még másabb: A Tilost (sok más magyar médiummal ellentétben) nem lehet egyetlen oldalra sem száműzni - ismerek rengeteg embert azok közül, akik rádióban dolgoznak és elhiheted nekem, hogy legkevésbé sem érdekli őket a politika, és egy ilyen vitán, csak úgy mint én, jókat röhögnének. A lényeg hogy jó zenéket toljanak és szarjanak a te általad anyira dicsőített kispolgári életre.
  • RIZLA
    akkor talán te is kattints, és LOL! most is milyen mocskos,antiszemita, drogos műsor megy ezen a tetű rádión....(mint mindig)
  • RIZLA
    nincs távolság... :D
  • Taranov
    Azt hallottam, csak nem élőben, hanem felvételről.
  • RaSTaBaNDiTa
    ő most akkor hallotad az adást vagy nem?
  • Taranov
    Nem tudom hogy nem lehet felfogni, hogy ilyet nem lehet mondani. Bár szerintem már rég felfogták, hiszen nem sugározhattak egy jó ideig, de biztos csak szitkozódtak magukban, ahogy ez tőlük szokás.
  • VinylToy #65
    éljen.
  • Taranov
    Én csak annyit fogok mondani, hogy de primitív vagy.
  • Taranov
    Szerintem elment az eszed, szinte ugyanezt a szöveget minden topikba benyomod, amibe én írok, úgy látom van egy löketed, de ez már nem rám tartozik. Csak azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy az agyadat ilyenkor teljesen "lezárod", nem is próbálod megérteni amit írok, csak mondod, és mondod a süket dumád. Hát, ha neked ez elégtételt jelent, akkor örülök, hogy csinálod.
  • VinylToy #62
    Engem meg a magad fajta ember nem idegesít, akik azt hiszik hogy Ők szarták a spanyol viaszt, csak megint nagyot fognak kopani egy év múlva, és mekkorát fogok röhögni rajtad, meg a Vikin! :DDD
  • Taranov
    A te bajod, nem idegesítesz fel, nem tartom sokra az ilyen nyíltan ateista embereket, akik büszkék rá, hogy nem tudják elfogadni a többség - egész Európa, Dél-Amerika - vallását.
  • VinylToy #60
    De csak azért hogy téged bosszantsallak Taranov!
  • VinylToy #59
    Én már csak azért is hallgatnám, mert keresztényellenes, csak sajnos messze vagyok a "Büdöspesttől"
  • VinylToy #58
    Hagyjad rá, Ő mindig azt szajkózza, amit Ő úgy gondol, hogy helyes, és persze mindenkinél jobban tudjuk már, hogy Taranov az ész, a jobboldali példakép, és aki bármi olyat tesz, mond, ami a polgári-keresztény-anyámtyúkja nézeteit sérti, akkor annak hangot ad.
  • RaSTaBaNDiTa
    ohh mostmár hallotad is :D
  • Roly
    legjobb a csütörtöki ska club krsaval és lipivel
  • Taranov
    Mi az, hogy hallottam róla a sajtóban? Gondold már át kicsit jobban, amit mondasz.
    Hallottam a felvételt többször is, egy csomó helyen lejátszották, szerintem egy ilyen kijelentés bőven elég ahhoz, hogy ne hallgassam ezt.
    Ha nem beszélnek róla a sajtóban, még te sem tudnál róla!
  • andriska
    Ez azzz fléééééém!!!4
  • RaSTaBaNDiTa
    őőő a tilos nem az én radióm, hanem mindenkié, rengeteg műsor van rajta jobbak rosszabbak, és aki miatt adásszünet volt az nem underground arc hanem 1 részeg punkénekes [metálpowaa :(] , de van pl jobboldali/polgári/miépes műsör is pl csonkamagyarország című, de amit tőled idéztem az az a színvonal mint akik síppal mennek kendertüntetésre meg márc15.ét ünnepelni a miniszterelnökkel ... (hogy mondhatsz kritikát valamiről amihez fingod sincs, csak hallotál róla a sajtóban?)
  • Taranov
    Sajnálom, hogy így ragaszkodsz és véded a szadeszes rádiócskádat, már csak az kéne a meghitt hangulathoz, hogy indokold is meg a commentedet. De indoklás nélkül ki ne rakd a neved alá!
  • RaSTaBaNDiTa
    hát ez nagyon lol, nemakarok flémelni,de: "Mégis hogyne tudnám, hogy mi megy rajta?... Anélkül is kritizálhatom a politikai beállítottsága miatt, hogy nem hallgatom, hisz erről zengett az egész sajtó... " hát apám ezzel legalább akkora szegénységi bizonyítványt állítottál ki most magadról, mint a barangó aki élőadásban szenteste kijelenti, hogy kiirtaná az összes keresztényt, ezt az idézetet betehetnéd commentnek is a neved alá
  • Taranov
    Paizs Miki "balra át, balra át, isten áldja meg a horn gyulát" végűt, ami miatt bevonják a sugárzási engedélyüket :))
  • Taranov
    Nem mondtam egy szóval sem, hogy igényes zenét játszanak azokon, amiket én hallgatok, de azt egyáltalán nem értem, miért mondod, hogy nincs alapom kritizálni a Tilost.
    Mégis hogyne tudnám, hogy mi megy rajta?
    Hát pont a keresztényellenes beállítottsága miatt nem hallgatom!
    Nem azért, mert igénytelen rajta a zene. Én egy szóval sem szídtam a zenéket.
    Anélkül is kritizálhatom a politikai beállítottsága miatt, hogy nem hallgatom, hisz erről zengett az egész sajtó, mikor ez történt, majd később is többször előkerült az ügy, tehát nem tudom ezt hogy értetted.
  • RIZLA
    rádió....vki mondott rádiót...?!
  • andriska
    Mi az a rádio?
  • criminal law
    Rossz zenét tesznek be????? Ezen te mit értesz?
    Előttem szólóval meg teljesen egyet értek, mármint amit az igényes zenére való fogékonyságról mondott.
  • neuro
    A zene minősége szubjektív dolog, de szerintem egy Tiloson játszott Thievery Corporation messze megelőzi a Juventuszos Dupla Kávét...

Az "1 sláger 2 danubius 3 semmi 4 info 5 sztár fm 6 juventus" playlist azonban azt mutatja, hogy nem vagy fogékony az igényes zenére. Ez nem baj, csak akkor ne szólj bele olyan témába, amihez nem értesz, vagy ha beleszólsz, akkor ne sértődj meg azon, ha hülyének néznek.

Ettől még elmondhatod a véleményed egy rádióról, de azt írtad, hogy nem is hallgatod a Tilost, akkor ugyan milyen felindulásból kritizálod, ha fogalmad sincs arról milyen műsorok mennek rajta?

Egy civil rádió teljesen más közönséget szolgál ki, mint egy kereskedelmi: ha neked az kell, hogy gondolkodásmentesen öntsék rád a szar műsorokat, a szar reklámokat és a szar zenéket, akkor hallgass kereskedelmi adót. Ha provokatív, elgondokztató műsorokat, progresszív zenéket akarsz hallani, akkor maradj a Tiloshoz hasonló rádióknál.
  • Taranov
    nálam 1 sláger 2 danubius 3 semmi 4 info 5 sztár fm 6 juventus
    De mondjuk egyik sem tetszik olyan nagyon, mindegyiken mennek nekem tetsző számok, de olyanok is, amiket már nem bírok hallgatni.
    Hát ez van, a rádió az ilyen.
  • Taranov
    Hanem miért?
    A Tilos az egy politikával foglalkozó adó, vagy mikor jön a beszéd, akkor kapcsoljam ki, majd te szólsz, mikor már újra zene van?
    Csak akkor mondhatod, hogy zene fórum, ha pl. a Juventusról szól a topik, ahol nincs politika.
  • Taranov
    Igazad van, amiket én említettem, profitorientált adók.
    A tilosnak be is vonták a sugárzási engedélyét elég hosszú időre, a részeg műsorvezetőt meg kirúgták, szóval többeknek nem kellett korán kelniük egy ideig.