• arcosharcos
    A kis vörös,Sniper csajszi a meglepetés?:)

Sokkal magasabb szintüek voltak mint ami oda kell,kisebb szinten azért ez nem lesz ennyire "légies":)

Sniper harcmodort valamennyire tükrözte a vidi.Egy igazán távolról támadni képes advanced class.Támadásait fedezékből(cover system-mesterséges vagy természetes),rejtőzködésből(ambush nem stealth)célszerű használni,mert több skillje is ebben az esetben fejti ki igazán a hatását.

Amiért még hasznos,hogy cover-ban immunis vagy nagy ellenállása van a fear,charge,push támadásokkal szemben illetve az ebből indított támadások aggróra nézve is kedvezőek.

Ha valaki közzel kerül hozzá,akkor arra az esetre is van pár képessége,pl.a Flash Bang(nagy kedvencem)rank1en 5m-en belül 8secre mindenkit megvakít.

Vidiben jól látható,hogy futásban a 60 métert 6s alatt futja:)Akármelyik kasztot lefutja és skillből(core skill)(Boost,Escape),ilyenkor még stun,fear sem hatnak rá.

Aki nem tudja kijátszani a Long Range Combat,Cover System,Ambush taktikákat az ne indítson Snipert.Elég összetet a harc taktikája ezért "kezdő"játékosoknak szerintem nem jó választás.

Az Operative ágat sem ajánlom,mert nem egy szerepkörös specialization hanem alapból Supportnak tervezték.Stealthből CC/MDPS,Healelni tudó és RDPS szerepeket is betölt.A sokoldalúsága jó dolog ha gyorsan felismerjük,hogy egy adott helyzetben melyik képessége a leghasznosabb
    ------------------------------------------------------------------------
    Tényleg hangulatos FP.Először a Birodalmiak ölték egymást halomra de ezt tőlük már megszoktuk,aztán a galaktikus Köztársaság is beszált a buliba majd Grand Master Satele baba is megjelent de csak holografikus kivetítőn de mindegy,mert majd úgyis fölkeresem személyesen is a 100millió kreditért amit a fejére tűztek.

Tudom egy ügynököt nem érdekli a pénz,úgyis megkapja a legmodernebb hajót a legszexibb companiont...inkább a kihívás miatt és csak második a kredit miatt