60330
  • Nephin
    Szerencsére direkt úgy csinálták meg, hogy ne lehessen senkit egy ütéssel lecsapni. Ez sokaknak nem tetszik majd, akik megszokták, a többi pedig örül. :)

PvP infók az swtor.hu-n
  • Egoraptor
    Szerintem megkapják, bár csak dísznek lesz mert használni nem fogja :D
  • mgerihun
    Viszont nagyon jól néznek ki az armor settek. Másik ami feltűnt, hogy dual-os Inkvizítor mást sem csinált, csak lightningot castolt Alderani pvp-n. Mostvagy Nub, mert Assassin és melee-znie kéne, vagy Sorcererek is megkapják a dupla pengés kardokat
  • Boncmester
    Elvileg igen, kifizettetik kétszer a futárt. Megoldás, hogy ha tudsz, menj be érte személyesen.
    Hogy a preordert érvényesítsd később, ahhoz be kell mutatnod majd nekik a számlát (a kóddal ugyebár nem tudnak sokmindent kezdeni), ezért szerintem ahhoz is személyesen kéne ott lenni, a futár nem hinném, hogy el tudja ezt intézni. De írj nekik mailt, eléggé gyorsan szoktak válaszolni a kérdésekre, 1-2 óra alatt.
  • Egoraptor
    Annak nincs köze az ölési sebességhez szerintem.
    Ha egy kaszt OP akkor mindegy hogy 10 mp vagy 1 min alatt
    hal meg.

De ha egy pvp arról szól hogy 10 mp alatt szétkapnak akkor az enyhén
    szólva röhejes szvsz.

Főleg hogy ezesetben jól képzett kasztokról beszélünk nem papírkatonákról.
  • Boncmester
    Az ok, hogy nem halsz meg 2 mp alatt egy ember ellen, de ha 3 ember ráfókuszál egy DPS-re, nem tankra, akkor azért az haljon már meg...
  • Chris
    Ennek azért ne örülj ennyire, ilyen esetben gyakran szoktak a hibrid, healelni és dmg-elni tudó kasztok rettenetesen kiegyensúlyozatlanok lenni...
  • LaCz
    Nem tudom megvegyem-e most személyesen a preorder cuccot amíg pesten vagyok, vagy majd később.

Amúgy siteon ez van írva magyar értékesítőkhöz: CD Galaxis, Mediamarkt, 576. Akkor máshol nem is lehet majd kapni?
  • BoneDragon
    Jó kis háttérképek.
  • t0xikus
    még nem néztem meg, de ha tankot ütnek addig benne, akkor az pl teljesen oké
  • Agamemnon69
    Igen Quno, ha preordert rendelsz, akkor kétszer jön a futárt, kétszer fizetheted a költségeit.

KandurEx, szerintem meg inkább 2-3 percig, mint 2-3 másodpercig. A wow-os megoldás nekem nem jön be :)
  • Kandurex
    azt decemberig meg malmozol ... ráérős a rendelés szvsz
  • Kandurex
    jó de ne is percig kelljen már püfölni, szó sincs 5 másodpercről
  • Sir Quno Jedi
    Habozok vagy mi. Megrendelném a CDgalaxis-tól (gyakran rendelek onnan), de akkor most is kifizettetik velem a futárt, meg majd ha megjön az indulás, vagy mi??? Egyáltalán, hogy műxik ez a preorder mifelénk???
  • Egoraptor
    Nekem meg pont ez tetszik benne hogy nem 3 lövés egy ellen.
    Nem az van hogy egy skillt nem bírsz elnyomni mert meghalsz 5 mp alatt.
  • Agamemnon69
    Jó a pvp videó, bár, egy Arcosharcos féle elemzés kellene hozzá, hogy tudjam, ki mit csinál :D
  • Boncmester
    Kapnak majd még egy szállítmányt aug 1-re, azt írták. Meg valszeg az 576ban is van még.
  • Kazagor
    Egyébként attól függetlenül, hogy a CDGalaxisban elfogyott a CE preorder, tuti lesz, nem egy, hanem jópár okostojás, aki majd hétfőn a boltban fog rácsodálkozni, hogy amit a kezébe kap, az nem a teljes játék 5000-ért, sőt, még lemez sincs benne, és felháborodva fogja visszadobni a pultra mikor meghallja, hogy a játék 33000 lesz.

Szóval mivel kedd estig teszik félre az előfoglalásokat, aki lemaradt róla, az szerdán tuti tud majd szerezni magának az át nem vett példányokból.
  • Braikingboss
    Lehet ez csak a bemutatás miatt van élesben másként lesz.
  • Boncmester
    Mondjuk azért ennél kicsit gyorsabban is halhatnának a playerek. Nem vagyok attól hasraesve, hogy egy embert ketten püfölnek fénykarddal, 1 másik meg rakétavetővel lövi fél percen keresztül, és az vígan arrébb urgál...
  • Agamemnon69
    Nagyon esélyes :)
  • Kyudo
    SWTOR a Comic Con-on: http://www.youtube.com/watch?v=p0EpMpROkRY
    Szerintem ez az ingame videó lesz a mai Update
  • Braikingboss
    A videó alapján többnek tűnt a várakozási idő mire használtak valamit néha. Akkor ezek szerint játékos függő.
  • Agamemnon69
    Így van, csak golbal cd van rajta, 0,5 sec ha jól emlékszem.
  • Boncmester
    Még nem láttam a videót, majd mindjárt, de amúgy minden kasztnak van tudomásom szerint spammelhető támadása, ami nem kerül heatbe/ragebe/action pointba/akármibe.
  • mgerihun
    Nagyon jók a videók :)
  • Agamemnon69
    Már nem hoz lázba, hogy mi lesz az update :(
  • Braikingboss
    A mai Update meg a Comic-Conrol való beszámoló lesz gondolom.
  • Braikingboss
    Hát jó kis PVP videó volt az biztos de én nem láttam IA-t lehet elsiklott a szemem:D Amúgy meg egy picit zavart az auto attack hiánya mert ha nincs skill akkor ott álltak egymással szemben és nem történik semmi ez kicsit zavaró számomra de lehet meg lehet szokni.
  • Kyudo
    PvP videót megnéztem, TÖKÉLETES ezt látni kell :)
  • Boncmester
    25-én jön a CD Galaxisba az előrendelői doboz, amit átvehetsz... Nem maga a játék!
  • Fpocok
    Valaki megnézte azokat? Kizártnak tartom, hogy letöltök valamit, amit egy most regelt linkelt... no offense.
  • Susarc77
    btw rohadtul igaza van ,de ez Star Wars úgyhogy megengedhetik maguknak...
  • Susarc77
    hát előfizettem:P

/Crasus/
  • Kyudo
    PvP gameplay video : http://www.multiupload.com/898V91DHAZ
    Coruscant gameplay video : http://www.multiupload.com/XVBKL1VLQG
  • Fpocok
    TotalBiscuit és az 50fontos ToR. 8adik perctől kezdődik

• FSpofon
    It's coming off as a presentation to people that have absolutely no idea what SWtOR is. Sad but to be expected I guess.

:(
  • FSpofon
    ajánlom hogy a "pvp" szó megjelenjen
  • TDC Geronimo
    Meg itt is
  • TDC Geronimo
    Itt is megy szövegesen a cucc