• arcosharcos
    Off:Miért van az,hogy mindig akkor csinálnak valami nagyobb bejelentést mikor nem vagyok kép előtt?Figyelik műholdról,hogy mikor lépek le több időre és direkt úgy időzítik a bejelentéseket vagy ez egy fanboy debuff?
    ------------------------------------------------------------------------
    On:A gépigénye nagyon kellemes én durvábbra számítottam.Ez a konfig szélesebb tömegek számára sem okozhat gondot.

A játék ára viszont izgalmasabban hangzik,beleadtak apait-anyait:)A CE verzió többe kerül mint a megszokott de több dolgot is tartalmaz.
    Azzal,hogy a Standard,Collectors és Digital Deluxe előrendelőknek korai játék belépést engedélyeznek az okos dolog,mert így több hullámra osztják a kezdeti rohamot ami server terhelés szempontból is kedvezőbb és talán a mi időnk sem server crashokkal fog telni.

Akármelyik verziót előrendelőknek szánt másik ajándék a Color Stone a sárgás-zöld színével szerintem nagyon egyedi színt alkottak a lézerfegyó lövedék vagy fényszablya színének.
    A collectors-ban az ingame cuccokból még hetet számoltam össze.Abból háromra rácsodálkoztam,mert szerintem némi előnyhöz jutatják ingame a játékost.

- jOnNyKa az oké,hogy a kompaniont is elküldhetjük eladni a cuccainkat de csak a szürkéket.Az Ithorian "mobil" CE vendor viszont helyben marad és nem csak a szürke itemekre korlátozódik a sell.Az,hogy CD-s lesz(remélem igen)majd meglátjuk.

- A STAP (Single Trooper Aerial Platform) mount,gondolom mint a többi,legkorábban lvl 25-től használható de ha nem kell megvenni akkor az egy ingame anyagi előny a nem CE-t vásárló játékosokkal szemben.

- Ha a training droid valóban aszisztálhat combatban,esetleg kompanion mellett is(ez még csak felvetés)az már egyértelmű előnyt jelentene.

Mondom ezt úgy,hogy megrendeltem a CE-t,mégsem akarom,hogy sok ilyen marhasággal felboruljon a játék egyensúly.
    Collectorban Malgus statue klassz meg minden de egy Satele baba jobb lett volna:)Különben legutóbb is egy Empire hősből(Shae Vizla statue ) készítettek limitált kiadásban statue-t .Igen még mindíg Sith oldalon vagyok csak Satele statue-t akartam legjobb
    Nephin:Biztos,hogy vannak nagyobb piacok ahol nagyobb készlettel rendelkeznek de az sem garancia arra,hogy mindenkinek jut CE.Ez nem a rendelés hiánya hanem,hogy a kereslet felülmúlja a kínálatot és ahogy nézem itt az első pre-ordert elég rendesen szétkapkodták,gondolom külföldön is hasonló a helyzet.

A WoW-al kapcsolatban emlékszem hasonlóra és külföldön történt,vagyis ez nem feltétlenül hazai probléma.forrás