60313
-
#8575 Nem véletlenül kéri el a knofigodat béta tester jelentkezésnél ,gondolom leszürte,hogy az átlagnak milyen gépe van és arra lőtték be körülbelül a grafikát,hogy minél többen megvegyék, ez is csak üzlet -
Boncmester #8574 Én nem azt mondtam, hogy a kettő kizárja egymást, hanem azt, hogy a tartalom elsődleges, a grafika meg másodlagos egy ilyen játéknál. Amúgy meg nekem tetszenek a közeli jelenetek is, szóval az, hogy neked nem, kizárólag ízlés dolga. -
#8573 "Egy MMO sikere egyáltalán nem a grafikán múlik"
Ehhez képest ha bejelentenek egy mmo-t picit átlag alatti grafikával akkor egyből megy az oltás.
Ez most nem személy szerint Neked szólt csak úgy általánosságban. -
#8572 Itt nem arról van szó,hogy nem szeretjük a szebb grafikákat , hanem,hogy itt rinyálsz már fél órája,hogy milyen fos lesz a grafika, ami szerintem senkit nem érdekel, ne játsszál vele ha nem fog tetszeni ilyen egyszerű. Másoknak sokkal fontosabb a játékmenet és nem a grafika az első. -
#8571 MIKOR vettem ezt a kártyát nagyságrenddel gyorsabb volt bárminél és még csak hasonló teljesítménnyű DX11-es kártya sem volt a piacon. -
#8570 De miért hiszi mindenki (te is), hogy a "fotorealisztikus", de legalábbis minőségi, korszerű grafika és a jó játékmenet kizárja egymást?!?! Ezt ki mondta nektek? Átmosták az agyatokat egy titkos földalatti létesítményben, vagy mi?
Akkor most már fix, hogy egy nő vagy szép, vagy okos, nincs átmenet (még sok-sok pénzért sem)??!? :DDD
Alapvetően és is a tartalmat kedvelem, de ha SZÉP is, nem tiltakozom. A kettő nem függ össze egy játékban, ezt csak el akarják veletek hitetni!
Egy film is lehet szép, modern, látványos ÉS tartalmas. -
Boncmester #8569 Akkor nem fogsz játszani SWTOR-ral, csak más, csilivili játékokkal. Tegye föl a kezét, aki sírni fog emiatt! :) -
Boncmester #8568 Ja, az meg a te hülyeséged, ha 130K-t adsz egy olyan videokariért, aminél 10-15%-al kisebb teljesítményűt kapsz kevesebb, mint fele annyiért, úgy, hogy mellesleg mindenki tudta, hogy 1-2 játék kivételével nem tudja kihasználni semmi azt a kártyát a következő pár évben.
-
#8567 Ebben megint egyet kell értenem! A nagyfelbontású gameplayeken azért látszik hogy ez a graf azért hagy némi kívánnivalót maga után 2011-ben, még akkor is ha ez egy mmo! -
Boncmester #8566 Játsszál Battlefield 3-at, azt csókolom. Egy MMO sikere egyáltalán nem a grafikán múlik, ezt már milliószor láthattuk. Ennyi erővel azon is rinyálhatnál, h miért nem pucér csajok vannak az intróban, kb ugyanannyira lenne helyénvaló. Nekem tetszik a grafika, egy MMO-tól nem is várok többet, sőt, kevesebbel is beérném. A játékmenet legyen jó, ne fotorealisztikus grafikával próbáljanak meg elkápráztatni. -
#8565 Amúgy nem azt mondta itt pár tájékozottabb ipse, hogy nem lesznek nagy tömegfájtok, mert nem fogsz sok playert 1 sessionben látni?!
Nomeg a beszélgetős quest részek (á la DA2), na ott minek spórolni a grafóval, hiszen azok kb. cut-scene-ek, röhögve elfut egy lowtech konzolon is 10x ilyen grafóval??? Az oké, hogy a karikat LOD-olják ha messze vannak, meg harc van, de közelről, mikor a fejük kpernyő angyságú, azért lehet oda pakolni részletességet dögivel. Megvannak erre a technológiák (pont a BW-nek is).
Én nem azt mondom, hogy terepen, mikor harcolsz, akkor tolják a 30k polys fejű pofákat eléd, hanem mikor hagyományos bejátszások és beszélgetések folynak. Nagyságrenddel meg tudja dobni a hangulatot, ha szépen ki van dolgozva egy-egy ilyen jelenet. -
#8564 "Johnnyka látta a grafikát élőben, te nem" EZ most komoly??? Szóval a nagyfelbontású HD videók alapján, amit más playerek szivárogtattak ki, meg sem lehet saccolni, hogy Johnnyka mit látott "élőben"??!?!?!?!?! :DDD
Látom már, ez valami misztikus techológiai űberszingularitás, amit az én 1xű elmém nem képes felfogni... -
Nephin #8563 A stílustól eltekintve Braikingbossnak igaza van: te KotORt akartál és a postjaid alapján nagy tüskét hagyott benned, hogy MMO lesz helyette (mert ez nem KotOR3...). Nézz meg egy megjelenéskor csilivili grafikásnak kikiáltott MMO-t (AION stb.), vannak trialok, dolgozz rajta egy-két hetet aztán menj el egy olyan helyre, ahol "tömeg" van, neadjisten a tömeg harcol is. Akár hiszed, akár nem, megfekteti a gépedet. A másik: Johnnyka látta a grafikát élőben, te nem, szóval valószínűleg tudja, miről beszél. Persze ízlésbeli különbségek lehetnek, de objektíven nézve egyáltalán nem rossz ez a grafika egy MMO-hoz, sőt. Felesleges single playerekhez hasonlítani, más kategória. -
#8562 Én pl. még mindig nem tudtam eldönteni, milyen karit indítsak. Más MMO-kban általában egyértelmű, hogy valami mágust, varázslót, elementalistát, papot, paplovagot, esetleg később meg valami rugót stb., DE itt valahogy még nem ennyire világos a dolog.
Elmesélhetnétek, hogy ti mit indítotok majd és miért is választottátok azt, mik az előnyei, mennyire fexik a játékstílusotokhoz. Csak úgy a saját szavaitokkal, nem kell a szakzsargon. :D -
#8561 egyetlen karakterrel kellett pvphez -
#8560 Ez így, ebben a formában nem igaz, mert még nem mindenki kötött belém. :D -
Warden #8559 Ugyan már jóember mikor kelett 12-14 óra játék a wowban?No meg ki a manó fordított rá ennyit?A közel 6 év alatt amit wowoztam a vanillában néha becsuszott egyszer kétszer egy 5-6 óra de utána...
Persze kretének vannak akiket apuci eltart, igényük nincs semmire és a 16. altjukkal is ugyanazt akarják mint a main karakterrel igy persze összejöhet de az ilyen playerek meg is érdemlik. -
#8558 lol, elmegyek fél órára a géptől és 40 új üzenet :) Na mondom magamban, vagy megjelenési dátum, vagy Quno-ba próbál belekötni mindenki :D -
#8557 Én ha jó gamma fog jönni, veszek ki szabit is. Most DA2 és W2 megjenéskor tettem ezt, bár nem biztos, hogy megérte. -
#8556 hát wowban amikor jó volt kellett a napi 12-14 óra is, gondolom ez casualabb game lesz és annyi is elég lehet. -
#8555 Ó, hát ha Isten ad időt, én akár napokig tudok egy gammát tolni megállás nélkül (max. némi egészségügyi séta fér bele, meg a kutyákat kell kivinni. Enni/inni meg lehet a gép előtt is. Kell pár marék gyógyszer és hajrá. -
#8554 Már aki 8 órát melózik. Nekem a duplája jutott. :D De igaz, mindég lehet pár órát csenni hajnali indulás előtt. -
#8553 8 óra játék??? kemény vagy:D -
#8552 A random játékokat félreteszed a következő uborkaszezonra, munka mellett is lehet kb 8 órát játszani és aludni is valamennyit, az már elég lehet. -
#8551 Amúgy tényleg jó lenne, ha valmai emberi időn belül megjelenne az SWTOR, mert most pl. uborkaszenon van, de ha akkor dobják ki piacra, mikor amúgy is könyékig lehet turkálni a jobbnál-jobb szoftokban, akkor nekem sem lesz rá túl sok időm (meg meló is több lesz nyilván). Ez meg elég időigényes lesz. -
#8550 Persze, hogy az én hibám. A legjobb kártyát akartam ami csak van. Akkor ez volt az. Most meg szart sem ér. Noprob. Mindig tanul az ember.
Én alapvetően nem sajnálom a pízt a szórakozásomra, de ha szart akarnak eltömni a torkomon a méregdrga hw-men, akkor azért nekem is kinyílik a bicska a zsebemben. ÉS akkor csodálkoznak, hogy az emberek miért térnek át konzolra. Navajon??!?!? :DDD -
#8549 mondjuk az a te hibád.p én mindíg megvárom a "korrekt" árakat és nem veszem meg egyből a legdrágább cuccot....lassan 2 éves lesz az 5850-en és 55 ezerért vettem anno..... -
#8548 Főleg, hogy 130k-t fizettem a szaros 5870-ért, mert akkor jelent meg és utána olyan játékokkal traktálnak, ami a harmadába kerülő x360-omon is lazán elfut. Többet ezzel nem szopatnak be a genyák. :DDD -
#8547 Kicsi dühös újreg vagy, látom. Nem baj. Jogodban áll dühösnek lenni! :D -
#8546 abban azért van igazság részéről,hogy 2012 derekára azért valóban padlót kéne fognunk a graftól..... -
#8545 Jaja, de ha sokat belefektetsz, még többet kaszálhatsz. Nopersze ha a parasztoknak el lehet adni az olcsó animációt is, minek törje magát... AZ üzlet az üzlet sajnos. -
#8544 Azért mert egy kurva jó mmo-t lehet belőlle csinálni és több pénz van benen mint egy single palyer gameban persze ha sikeres lesz. Ez a grafika tök jó egy mmo-nak és persze gépeken szebb mint amit képeken látsz. A folytonos grafikai rinyálásod kurva idegesítőőő. Fogadd el ez egy MMORPG lesz és nem KOTOR 3. Lefosom hogy te mire vártál ez itt nem az a rész.!!!!!!!!!! -
#8543 Lucas azért valljuk be nemgyengén sóher és pénzéhes... -
#8542 Noprob, az aknakeresővel is igen jól el lehet szórakozni, vagy a tetrissel is. DE EZ KOTOR. -
#8541 Miért csinál a BW MMO-t egy single player játék-sorozatból. "már itt elvan baszva a dolog" :DDD -
#8540 bahh grafika.....nekem a WOw is bőven jó grafikailag -
#8539 Példának ott van az SW Clone Wars animációs filmsorozat. Nincsenek benne normális árnyékok/önárnyékok, a szőr, haj megjelenítés nem is létezik számukra, egy szőrmegallér egyben van, egy ojjektum pl, de a hajakat is kőbe vésték, a terep általában siralmas. A Square évtizeddel ezelőtt is már komolyabb animácókat gyártott és sok-sok játéknak a CGI-ja jobb minőségű (klasszissal és újabb technikákkal), de még egy szaros W2-ben is ingame SZAKÁLLA van a törpéknek, nem egy textúra rábaszva pár polygonra.
Ettől még a Clone Wars jó, magam is mindig nézem, mert jópofa kis fimsorozat, de egy olyan tőkeerős cégtől, ami mögött a genygóc Lucas áll, kissé mást várna az ember és nem merő középszerűséget (SEM). Indstrial Light & Magic a tököm... :DDD
Szóval gondolom érthető a párhuzam. Egy utolsó senki kis cégtől parádés teljesítmény lenne egy Clone Wars, de azoktól akik ezt gyártják, ez csak csupán fércmunka (grafóban). Kb. ez a lényeg.
Ha ez sírás, hát legyen az! :D -
#8538 Miért vár valaki single player gamet egy mmo-tól? már itt elvan baszva a dolog -
#8537 Szerintem meg te vagy holt naív. Annak, hogy lényegesen szebb lesz ennél a grafika (mármint amit az eddigi trailerekben és kiszivárgott filmecskékben láttunk) kb. annyi az esélye, mint hogy az SG-re több csinos lány jár, mint kocka fiú. :D Sőt, pont ellenkezőleg szokott lenni sajnos.
MMO-tól "nem rossz" ez sem, csak vannak akik szingli játékot vártak, arra meg ez erősen gáz. -
#8536 Itt van egy ertelmesebb forditas a pre-orderes cucchoz (ez sem az igazi, de kozelebb all egy jo marketing dumahoz):
Description :
Discover the period of the Old Republic - thousands of years before the rise of Darth Vader when war between the Galactic Republic and Sith Empire divided the galaxy. Choose and create your own character of the many classic heroes of Star Wars ™ series, inter alia: Jedi Knight, Bounty hunter or smuggler. Make decisions that will define your personal story and peel your own path at the bright or dark side of the Force. During the adventures complement to your team that you support the will to fight.Together you experience incredible fight, you will collaborate with other players to overcome the toughest challenges and discover the wonderful world of Star Wars in the best MMO game genre.
* Create YOUR STORY IN THE WORLD Star Wars - Choose one of the eight available characters and become a hero of his own adventure - with an interactive storyline, cinematic way to conduct a conversation and a full dubbed (in English).
* Espouse to bright or dark side of the force - making meaningful choices during your adventures you specify your own path at the bright or dark side of the Force.
* Complete TEAM - Build your own relationships with associates who join your team and will fight at your side
* Experience the heroic clashes - Take part in the breathtaking lightsaber duels, space shoot-outs in the canteens and huge battles against other players.
* Fly OWN SPACE SHIP - earn their own ship, which will become your base of operations while you explore the galaxy and take part in epic battles in space.
* DISCOVER Fully functional MMO GAME OF THE SPECIES - Join your friends and experience the player-versus duel-player in special economic zones (Warzones), scenarios for collaboration between groups of players (Flashpoints) and challenges for many players (Operations). Join a guild, trade by auction houses, produce their own objects, sit at the controls of vehicles and much, much more.