-
arcosharcos #8312 (#8271;mgerihun):Egész pontosan 3/4 órás flashpointokat ígérnek ezért lendületes dinamikus FPkre számítsunk.(A Taral V előzetesben volt egy miniboss majd következett az első boss a terentatek házikedvencével és addig a részig volt negyedóra.Az egész FP lesz 3/4 órás)Az Operationok,eddig egy 16 fősről tudunk,gondolom az már több időt vesz igénybe.
Én PvE beállítottságú vagyok de még így is azt mondom,hogy nem kell feltétlenül,főleg induláskor elhalmozni a játékot FP és Operationokkal.Legyen kevés de adják meg azt a hangulatot és felfedezést,magas kihívást vagy heroic változata is legyen és olyan lootokkal amiért érdemes a játékosoknak szerveződni.
Legutóbbi állás szerint FP-ben kompanionokat is alkalmazhatunk vagyis ha valamelyik játékos kiesik vagy nincs meg a csapatlétszám akkor jól jöhet a kompanion.
------------------------------------------------------------------------
(#8288;Boncmester):Meredek egy história:)Én mégis örülök,hogy Lucas így áll hozzá,mert ez csak azt bizonyítja,hogy ez sem szól másról mint az üzletről és mivel az SWTOR-ba rengeteget fektettek bele ezért mindent elfognak követni,hogy működjön.
(#8278;TDC Geronimo),(#8279;Tababo):Sajnos ebben egyetértünk.A mai játékosok türelmetlenebbek mint sok évvel ezelőtt.Nem várnak hónapokat,hogy eltünjenek a bugok vagy menet közben fejleszék olyan szintre a játékot amit már indulásnál elvárnak.Itt valami értékelhetőt kell az asztalra tenniük megjelenésre és nem menet közben,különben bukta.
Sokkal nagyobb konkurencia van mint sok évvel ezelőtt,átmennek máshová.És még csak az SW fanokkal sem példálózhatunk,mert a WHO-t pont a fanok hagyták ott,már az első hónapokban.Én is otthagytam pár hónap után,mert meguntam,hogy nagyobb játékos tömegnél egy állókép volt az egész.Később visszahallottam,hogy sokkal később megoldották de addig véglegesen elveszett a játékos tábor nagy része.
(#8304;LaCz):Ez az ne fogd vissza magad ne is foglalkozz vele,hogy a filmgyártás folytatódik.2017ig az összes SW filmet elkészítik és levetítik 3D-ben.2019-ben pedig mozikba kerül egy új SW trilógia első része.
A stafétát már szinte most is átadta Katie Lucas lányának aki többek közt a CW animációs sorozat story írója{amiből hamarosan érkezik a 4ik season:)}Valamint George testvére Ann Lucas is oszlopos tagja a film és animációs film storykért.
George Lucassal semmi nem fog véget érni amíg ebben pénz van és egy hatalmas rajongó bázis akik igénylik a folytatást és lehet rájuk építeni.A munka oroszlán részét már most is Katie és Ann Lucas végzik,lesz aki átvegye a melót:)
Crassus:"nem bugok vannak hanem TARTALOM nincs:S:(((" "kezdek attól félni idén nem játszunk vele....:("
Tudod Crassus:HOPE.Köztársasági Tank Trooperként ezt tudnod kéne:)