• Jeffjohnson
    "Még régebben olvastam egy 2007-es fórumbejegyzést, melyben a hozzászóló azt bizonygatta, hogy kitöltettek vele egy kérdőívet a következő Star Wars MMO-ról. Akkor nem igazán foglalkoztam ezzel, de most hála a hivatalos fórumnak újra eszembe jutott.

Olyan hihetetlennek tűnő dolgokat említett a kedves felhasználó, hogy full voice over, companion karakterek, smuggler-BH kasztok, működő darkside-lighside pontok is lesznek a készülő játékban. A címe pedig Star Wars: The Old Republic.

Aztán szépen lassan bejött minden, amit előre jósolt. Ami azért is érdekes, mert olyan dolgokat is írt, amiket eddig nem jelentettek még be hivatalosan. Egész pontosan a következőket:

"Legacy system. When you reach top level, apparently you have the option of producing an offspring with special bonus traits and starting over...or something to that effect."

Legacy system: lényege, hogy amikor eléred a maximális szintet lehetőséged van új karaktert indítani, ami már kezdeti bónuszértékekkel, képességekkel rendelkezik.

"Fully customizable ship. Can be bought or stolen!!"

Teljesen átalakíthaó hajó. Lehet venni, de el is lophatják(!). A smuggler története ugye úgy kezdődik, hoy ellopják a hajóját...

Persze ezeket az infókat mindig fenntartásokkal kell kezelni, de több mint gyanus, hogy mindent eltalált, pedig a hozzászólás 2007-ben született."
    Sw-tor.hu oldalról való ez a szösszenet