• j0nNyKa
    Hát, én inkább az eredeti, angol szövegre hivatkoznék, mert a fordításban vannak hibák.

"Water volumes are not fully implemented." - Magyarul kb. a tavak alja, ami változó mélységű, még fejlesztésre szorul.
    "Companion pathfinding has been improved significantly." - Nem tudom, a patch előtti verzióban mi volt a helyzet, de itt 100%-osan rendben van, ezt késznek vehetjük.
    "Resolution preferences do not always function properly." - Ez már javítva lett, és csak extrém esetekben volt vele baj.
    "Some conversations that should start automatically do not and require interaction with the mission NPC." - Ezek szerint voltak olyan beszélgetések, amiknek el kellett volna indulnia már akkor, amikor csak közel érsz az npc-hez. Ehhez képest meg rá kellett kattintani. Őszintén ez olyan szinten pici hiba, hogy ha benne marad a játékban, sem fogod észrevenni.

Szóval ezek miatt félni attól, hogy "korán sem kész a játék".. furcsa.

Meghát igazság szerint én játszottam ~1 hónapot vele, te olvastál egy 1 hónappal ezelőtti patch note-ot. Én késznek érzem a játékot, és higyj nekem, te is annak éreznéd.