60268
  • Boncmester
    OMG!
  • N1ggA
    Nem értem miért gondoljátok ezt..
    Eddig minden Bioware szerepjátéknak fontos része volt a romance, annyit kérdeztem, hogy itt is lesz-e, és milyen mélységben. Egy szót sem mondtam arról, hogy ez nekem miért fontos, vagy bármi, a robotszex meg azt hittem, csak poén. De ha ennyi humorérzéketek sincs, az baj :(
  • calis
    Reméljük te nem kapsz :)
  • calis
    Az agent egyre inkább furcsa nekem. Így elsőre az jött le, hogy nagyon helyhez kötött kari lesz a fedezék miatt, amivel pvpben illetve helyezkedős WASD bossokon hátrányban lesz a többi karihoz képest. Jonnyka, tapasztaltál ilyesmit?
  • BoneDragon
    Ezzel a bnődet minősíted.
  • Witcher
    A bétáról még annyit, ha engem valami csoda folytán beválogatnak, odaadom nektek a kulcsot! Na persze egy szép zsíros összegért! Higyjétek el lenne egy pár ember aki képes lenne elég szép summát kicsengetni érte!
  • [HUN]Crassus
    ofc! mindenki próbálta már....
  • Torzonborz
    honnét tudod , próbáltad már ?
  • Pluskast
    Nincs mit máskor is :D
  • N1ggA
    Van, de köszi ;)
  • Pluskast
    Szerezz magadnak egy barátnőt sürgőssen... Ha meg nem tudsz menj el kurvázni. Hidd el sokkal jobb mint a droid sex...
  • petecz
    Egy kérdésem lenne. Ha jól értelmeztem meg emlékszek bizonyos tárgyakhoz kell dark vagy light pont. Ha nem 100%osan jó vagy rossz karit csinálok akkor elrontottam, nem tudok majd bizonyos itemeket használni? Mi van ha valaki se dark se light nem akar lenni? Plusz, mennyire "ciki" ha egy agent light lenne? Mennyire befolyásolná a dolgokat.

Na ez több kérdés lett. :)
  • Boncmester
    Ja, igen, ez nagyon jól sikerült QA lett, köszi érte! :)
  • petecz
    Köszi az újabb q&a-t. Egyre jobban hajlok az agent fele. :)
  • Boncmester
    Nemtom! És ki fizet nekem, hogy ide postolok? :D
  • Torzonborz
    nem, ki fizet j0nNyKa-nak hogy videót csinál meg kérdésekre válaszol stbstb ?

• Boncmester
    De várjál, és ki fizessen neked azért, hogy megnézd a videóját? :P
  • picket
    Haverod?
  • j0nNyKa
    jogaik? ok.
    nemi szervük? hááát.
    méhük? hm.
  • Nephin
    Ha már ez a téma, nem maradhat ki az egyik legzseniálisabb klip, amit valaha készítettek. :)

• N1ggA
    Miért, a terhes férfi milyen? :)
    Nem látom a különbséget. Az sw univerzumban a droidok már olyan mesterséges intelligenciával rendelkeznek, hogy személyiségük van, ezáltal jogaik is kéne, hogy legyenek.
  • j0nNyKa
    végülis semmi sem lehetetlen.
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy akkor be kéne vezetni a droid-prostitúciót, és akkor meg az lenne diszkrimináció

ráadásul tisztázni kéne, hogy ember-droid, illetve droid-droid "kapcsolat" hogy jöhet létre... egy csomó kérdést felvet

pl. milyen a terhes droid?
  • Agamemnon69
    Nem tudtam milyen hsz lehetett hogy a ceg tartalomszuroje letiltott...
    Meg jo hogy mobil wifin meg engedelyezett minden :-)
  • N1ggA
    Hát még jó, hogy legyen. Ez diszkrimináció a droidokkal szemben, ami megengedhetetlen. Szerény véleményem szerint mindenkit engedni kéne hálni mindenkivel.
  • [HUN]Crassus
    azigen:D
  • TDC Geronimo
    :dd
  • j0nNyKa
    az a beteg, aki béta fórumon pollt indított, hogy legyen-e droid szex a játékban.... igen, van ilyen
  • BoneDragon
    Hát na, valaki csak emiatt játszana vele.
  • [HUN]Crassus
    te beteg vagy....
  • N1ggA
    Hmm :)
    Mégvalami: Miután 10-es szintnél elhagytad a kezdőbolygót, fogsz még visszatérni quest miatt? Hogy lesz megoldva, hogy erősebb mobok legyenek? (tyhtonos 3 órás béta videóban nem láttam olyant területet, amit nem lehet bejárni). Ha nincs quest, valami más miatt van értelme visszatérni?
  • j0nNyKa
    eddig úgy tűnik, egyet sem.. :)

lehet, hogy tényleg nem tudják, hol van magyarország :(
  • BoneDragon
    Mennyit oszthattak itt szét? 1 db-ot?:)
  • j0nNyKa
    van szex, ráadásul nem csak companionokkal :)
  • BoneDragon
    Kotor első része sokkal "epicebb" lett...
  • j0nNyKa
    egyébként survey mailt senki nem kapott innen? furcsa, állítólag régiónként dobálták szét

.. lehet, hogy nem tudják, magyarország melyik régióban van?! :D
  • N1ggA
    Azt esetleg meg tudnád-e mondani/nézni, hogy milyen szinten lehet companionokkal flörtölni. Vannak Mass Effect szintű szexjelenetek, vagy inkább csak beszélgetés meg smár van?
  • j0nNyKa
    kikérem magamnak!

nem vagyok amerikai.
  • MrStokes
    Es gondolom te is 10 eves vagy es meg raadasul amerikai is? :P
  • j0nNyKa
    2 ember bannolásához bőven :)

más ötlet esetleg?