• Boncmester
    Hát pl onnan, hogy leköveti, hogy milyen itemek vannak a karakteren, milyen questeket csinált meg, mennyi idő alatt, stb (mert egyébként ezeket is nézik a tesztelés alatt, lásd a kb 2 hónappal ezelőtti egyik pénteki frissítést, pl a fejlesztéshez és a questek kiértékeléséhez is kell nekik a statisztikához), és az alapján sokkal könnyebben megtalálják, hogy melyik karakterről mikor készült a felvétel, mint egy pár forum post meg IP nyomozgatásával.
    A regisztráción már rég túlléphetnél, nem a saját accjával játszott, szóval tök8, milyen regje van itt, amúgy meg az tuti, hogy azt nem tudják visszakövetni, hogy ide milyen IP-vel írt, tehát ez tök felejtős. Azt se tudják, melyik gépről tolja, ha ír ide a fórumba, nem jegyez meg mac-addresst meg gépnevet és hasonló hülyeségeket (ha meg mégis, azt nem adják ki az EA-nak). Tényleg az lehetett, hogy megnézték, milyen magyar IP-ről nézegette valaki az ő béta fórumukat, és utána bannolták ki a srácnak az accját.
    Ha fölveszel vmit a FRAPS-al videóra, az se jegyzi meg az IP-t, szóval ennyi erővel tökmind1, hogy mobillal vagy nem azzal veszed-e föl, de a mobil még mellesleg totál szar minőséget csinált volna (én legalábbis még nem láttam olyan minőségű mobil kamerát, amivel szívesen néztem volna SW videókat, hiába is tolják, hogy HD meg 720p meg hasonlók).