• j0nNyKa
    Lehetne hogy nem pofázol bele a dolgaimba? Sokat segítenél vele.
    Addig olyan nagyon aranyos-kedves-cukifiú voltál, amíg válaszolgatnom kellett a hülyeségeidre, most, hogy oltani kell, megint nagyobb lett a szád, mint kéne. Mivel itt nincs "ignore" funkció, így csak megkérni tudlak, hogy kerüld a nevem melletti válasz gombot, köszönöm.

geri: Nem az én karaktereim voltak, és nem csináltam volna jonnyka néven karaktert, ennél pont több eszem van. :)

Boncmester: A haver szerintem nem leakelt, inkább ip miatt szúrhattak ki, mert csak a játékot játszottam az ő ipjéről, béta fórumot simán itthoni ip-vel használtam.
    Végülis ezt az ipt valahogy összeköthették a kiszivárgott infókkal sgn, meg swtorhun.tk-n. Valami olyasmi lehet, hogy meglátták egy magyar oldalon az infókat, és elkezdték vakarni a fejüket, hogy ugyan ezek honnan tudhatnak ilyesmit, leültettek valakit ip logot nézegetni swtor.com béta fórumon, és megtalálták a haver accát.
    Várható volt? Igen.
    Ciki? Az. :)

itlosz: A shiv jó nagyon, szerintem az említett videókban nem voltak rátalentelve (concealment-ben is sokat lehet erősíteni, meg valamennyire lethalityben is). Az effektes dologról fogalmam sincs.