Ariakus#6801
Na, megnéztem ezt az E3-as mmo díjazást és a TERA-n nem vagyok meglepődve, hogy bezsebelte a legjobb harcrendszernek járó díjat.
Nem azért, de ha a Star Wars TOR-t és a TERA-t egymás mellé tesszük HARCRENDSZER szempontjából (legalább is az eddig látottak alapján) nagyon rosszul áll a Star Wars szénája. Olyan semmitmondónak és vhogy unalmasnak tűnnek a SW csatái, nincs benne elég hangulat (főleg a zseniális cg intrók után). Az animációk sem olyan szépek, még mindig darabosak egy kicsit (bár sokat fejlődtek az első gameplay videók óta), pedig pénz az van a projectben úgyhogy pénzhiányra nem lehetne hivatkozni. Lehet, hogy a játék többi része nagyon jó (történet, űrcsaták, párbeszédek stb.) de vhogy maga a sima harc eddig nem volt olyan meggyőző.
Félreértés ne essék, én nem agyoneffektezett tipikusan ázsiai harcot várok, de azért ha már nextgen mmo akkor vmi jobbat mutasson már fel ezen a téren. Tudom, hogy a két játékot nem is szerencsés nagyon összehasonlítani, mert azért más tészták, de azért jól látszik, hogy jobbnak és látványosabbnak tűnik a TERA harcrendszere.