60268
  • Wlanseraf
    Persze majd kiderül, de azért több infó van náluk mint nálunk:(
  • Wlanseraf
    Én azt hittem beszélgetünk:( erre jön a vérpista nonpluszultrajollyjocker "ha nem tetszik nem játszol vele" kártya...

Ilyet én is tudok:) több 10 millió légy nem tévedhet:)
  • Wlanseraf
    Abban van igazad hogy SOKMINDENT:) kitaláltak már.. a probléma hogy nem építik be azt a játékokba..

Azt meg ne mondjuk hogy mennyi pénzbe kerül.. mert amit itt elszórtak erre az MMO-ra.. talán értelmes dolgokra is lehetett volna fordítani:(
  • Braikingboss
    Nem kell feltétlenűl repu grindelni ki lehet hagyni értelmetlen dolgokat. Ezeken kár is vitatkozni egy oylan játéknál ahol konkréten szart se tudsz a pontos gameről mi lesz benne iylen téren. Már vélemény alkotás mert pár faszkalap kipróbálta adott szinten egy apró részét a játéknak. Hát ez nem teszt. Ez számomra nem vélemény adó.
  • Svenhassel
    Mint írtam, konkrét példát kérnék, mert ez az "egyszerű mint a faék" nekem kevés.
    Egyébként nem tetszik nem játszol vele és keresel egy olyan mmo-t, ami kielégíti az összes elvárásodat. Ja, hogy nincs ilyen? Lehet nem a a játékpiaccal van a baj...
  • Torzonborz
    elkezdtem olvasni a cikket de aztán gyorsan abbahagytam. komolyan ennyi ember szürkeállományát égette ki a wow ? :(
  • Wlanseraf
    Juj tehát már mindent kitaláltak?:)) azért ne röhögtessetek már..

Innentől kedve csak wow klónt lehet gyártani? azért túl léphetnénk az agyatlan repu grinden....és hogy minden egyszerű mint a faék...
  • Braikingboss
    Hát ez a wow klón kijelentés looool. Én inkább úgy fogalmaznék hogy egy általános mmo sémára épűl nem feltétlenűl a wowra!!! Ilyen egy mmo kész bele kell törődni. Mindent ki találtak szinte. Volt amiben guild városokat lehetett építeni .... ebbe pont olyan dolgok vanank mint a wowba és sok más mmmo. Én annak is örülnék ha egy ez csak példa wow szintű pve tartalom bioware fűszerezésel és egy Warhammer online szintű pvp tartalom. Teljesen elégedett lennék:D
  • Torzonborz
    /megafacepalm :D
  • BoneDragon
    Mondom én, hogy 2012 lesz ebből. Játszatok fél évet vele, utána úgyis világvége.
  • Boncmester
    Én sem vágom. Egy MMO-tól alapvetően azt várom el, mint a wow-tól. Itt lehet max beszélni a pvp/pve arányról, meg hogy milyen a harcrendszer, a kasztok, bejön-e vagy nem, de ha mondjuk nekiállok Civilizationözni, nem anyázok, hogy nincs benne belső nézet, mint az F1 2010-ben, hanem egy jó stratégiát akarok.
  • Svenhassel
    De könyörgöm, milyen újítás hiányzik? Tényleg mondjon már valaki egy példát. (Craftrendszer nem ér...)
    Mi újat lehetne még kitalálni?! Tényleg várom a válaszokat.
  • Wlanseraf
    Én ezt már eleve nem értem.... személyre szabott történet? ez a nagy újítás benne?
    Mert akkor KOTORx közben TS-en beszélgetsz és kész a remek újítás....:D
    Egyre jobban úgy tűnik ez nem az én játékom lesz de 14 év feletti embereké sem...
  • Wlanseraf
    Valószínűleg nem tévednek:( de a kommenteken besírtam.. "valószínűleg minden MMO-t vissza lehet vezetni a wow-ra" :D
  • Svenhassel
    Hmmm a wow-ban van személyre-szabott történet? Nem vettem észre.
    Egyébként akik figyelemmel kísérik nagyjából a játékot, azoknak nem meglepő, hogy bizonyos részekben a wow-ra hasonlít...
  • Bandras DaSilva #6144
    Remélem azért ennyire nem tragikus a helyzet.

Wowot betateszteltem, de utána nem játszottam vele mert túl lineárisnak, ismétlődőnek tűnt. Bízom azért abban, hogy a tesztelők tévednek.
  • Boncmester
    Újabb gamepod cikk
  • Boncmester
    Terveznek
  • Sáska
    hello,
    nem tudjatok, terveznek RP servereket is?
    thx
  • Tababo
    mi köztársasági oldalon leszünk, szigorúan csak pvp szerverre megyünk.
    átlag életkor 30, ts-en mutálatlan gyerekcincogást nem nagyon lehet hallani
  • Sir Quno Jedi
    Yep, bár fura 37" után.
  • Tababo
    hmmm, Dell U2711-el nyomulsz? az derék. wqhd felbontás odabasz.:D
  • Boncmester
    Huh, most nálunk is durván elszaporodtak a Sith Warriorok, eddig van belőlük vagy 5, a többi kasztból meg max 2-2 :)
  • Sir Quno Jedi
    Igazándiból jómagam egy szingli (vagy coop) KOTOR3-mat várnék, dehát most ez primitív MMO mánia dúl még.
  • Sir Quno Jedi
    Mind1, elsőre én sem szívesen kezdenék egy nagyon HC klánban, mivel én már nem vagyok az a korosztály, aki megengedheti magának, hogy heti 3-4 napot ezen lógjon. EZ reménytelen is lenne. Ha a fejlődés nagyon nyögvenyelős lenne, valószínű abba is hagyom időben. Viszont ha elég gördülékeny és látom a szemem előtt felnőni a karimat és élvezhetem a jobbnál-jobb main quest sztorikat, akkor adok neki esélyt hosszabb távon is. Ámbár ha a főquestek megvannak, akkor mégis hova tovább??? (esetleg más osztályokkal más sztorik)
  • calis
    Szerintem fölösleges korlátozni a tagfelvételt... Az induláskori és az első raid közötti népességben nagy változások lesznek. Pistának nem tetszik az a class, Jóska megy a haverokkal játszani, Zolcsi meg hozná 2 haverját. Úgy is alakul még sokat.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem mondjuk van egy SW őrült barátom (vele kezdjük majd együtt szvsz.), meg jónéhány túlélők földjés, meg élő szerepjátékos, meg Shakes-es stb. cimbim, tán őket is rá tudom venni egy próbajátékra. Persze éjjel-nappal melóznak (én is) ünnepnapokon és hétvégeken is (nomeg soknál ott az x gyerek), így nem hiszem, hogy túl nagy raid-elésbe fognánk, de őszintén szólva én KOTOR2 kedvelő vagyok, így engem csakis a coop sztori mód érdekel. Ha együtt át tudunk élni faja kalandokat (mintha szingli lenne) én már boldog vagyok. Ha még némi PvP is beesik olykor, na bumm! :DDD

Ha nem lesz elég komoly a sztori és a küldik, akkor sztorno. Ámde BioWhore-ék azt ígérték, hogy DE! :D
  • [HUN]Crassus
    értelmes ,felnőtt guild köztársasági oldalon?
  • Sir Quno Jedi
    Bullshit. :D
  • mgerihun
    Minden class értelmes class :)
  • Sir Quno Jedi
    Még el sem kezdődött a jáék és szinte minden értelmes class zárt.
  • calis
    Jah, követem nagyjából az eseményeket. A szerverkérdés és a Guild launch miatt érdekes, hogy egy szerveren legyek biztosan, akikkel kell.
  • mgerihun
    Van még időd, ráérsz. November eddig a legkorábbi időpont ami kicsúszott mint lehetséges megjelenés.
  • calis
    Igen, a Nemesis klánt ismerem, csak mivel még nem találtam életképes alternatívát/riválist, addig nem adnám be sehova a jelentkezésemet.
  • j0nNyKa
    nemesis klán pl. ilyen
  • Tababo
    itt szinte csak az szerveződik, nem lesz nehéz találnod 1et
  • j0nNyKa
    iszonyat jók a storyk, szerintem felülmúlták magukat bioware-ék a dragon age / mass effekt sorozathoz képest

persze van, amelyik izgalmasabb, van, amelyik picit gyengébb, de mindegyik igazi bioware "mű", szokás szerint félig a story, félig a karakterek miatt
  • calis
    Üdv!
    Érdeklődnék, hogy szerveződik-e komolyabb pve beállítottságú, de pvp szerveren játszani akaró birodalmi klán, ahova lehetne jelentkezni.
    Köszi az ötleteket!
  • Sir Quno Jedi
    Tök8, mert komolyabb nemzetközi klánokba NEM vesznek fel idióta 8 éves vérpistikéket. Toltam SilkRoad-ot és ArchLord-ot is és bezony egy vezető klánban erősen 25-35 körül voltak a főbb vezetők és tisztek. Aki hülye volt, fel sem vették, aki hibázott néhány felszólítás után ment a lecsóba. Aki nem képes tartani magát a parancsokhoz és uralkodni magán, esetleg támadja a szövetségeseket és nem képes kooperálni, annak lőttek...

Pl. engem is sokáig megfigyeltek, majd személyesen megkerestek, miután meggyőződtek róla, hogy megbízható kultúr kari vagyok. :D
  • Jabar
    Mondjuk én szint biztos hogy az összes class-t végig fogom vinni ha jók lesznek a történetek.