• j0nNyKa
    #6568:
    nem, ki fizet j0nNyKa-nak hogy videót csinál meg kérdésekre válaszol stbstb ?

NA EZAZ! :D

#6570, #6571:
    Köszi az újabb q&a-t. Egyre jobban hajlok az agent fele. :)
    Ja, igen, ez nagyon jól sikerült QA lett, köszi érte! :)

maximálisan mgerihun érdeme, ő találja ki a tök jó kérdéseket, amikre igazából jó válaszolgatni

#6572:
    Egy kérdésem lenne. Ha jól értelmeztem meg emlékszek bizonyos tárgyakhoz kell dark vagy light pont. Ha nem 100%osan jó vagy rossz karit csinálok akkor elrontottam, nem tudok majd bizonyos itemeket használni? Mi van ha valaki se dark se light nem akar lenni? Plusz, mennyire "ciki" ha egy agent light lenne? Mennyire befolyásolná a dolgokat.

Na ez több kérdés lett. :)

akkor az EGY kérdésedre válaszolva:
    - Jól értelmezed (elég sokhoz kell).
    - Hááát, valahogy úgy. A játék alapvetően úgy van kitalálva, hogy a karakterednek legyen egy rossz, vagy egy jó jelleme. Lehet ugyan grey irányba menni, de szerintem érdemesebb dark / light karaktert játszani.
    Vannak bőven dark / light point req. nélküli itemek is, tehát el lehet vele lenni, de azért nagyon sok az, amihez kell valamelyik irány.
    - Nem ciki, bár nem ismerem pontosan a storyt, szerintem kifejezetten "beleélős" tud lenni egy light agent, ha tudsz hozzá magadnak kitalálni egy jellemet / háttértörténetet, mert végülis a dark / ligh side választás arről szól, hogy bele tudd magad élni a karakteredbe. Nekem legalábbis a gyakorlati dolgokkal szemben (máshogy alakulnak a küldetések, más reward, más kinézet a karakter cuccainak, stb.) ez sokkal fontosabb szempont.

#6578:
    A bétáról még annyit, ha engem valami csoda folytán beválogatnak, odaadom nektek a kulcsot! Na persze egy szép zsíros összegért! Higyjétek el lenne egy pár ember aki képes lenne elég szép summát kicsengetni érte! [/guote]
    NINCS kulcsrendszer, elmondtam már 23232x. Az swtor.com accountodat tudod maximum eladni, de azért meg úgy megb*sznak, hogy 2 hétig traktort sz*rsz. Nagyon komolyan veszik az ilyesmit.

#6580: [quote]Az agent egyre inkább furcsa nekem. Így elsőre az jött le, hogy nagyon helyhez kötött kari lesz a fedezék miatt, amivel pvpben illetve helyezkedős WASD bossokon hátrányban lesz a többi karihoz képest. Jonnyka, tapasztaltál ilyesmit?

Jogos a felvetés, mert valóban kötöttebb, mint a többiek. Illetve az operative az nem, a sniper már annál inkább. Boss fightnál bőven lehet jó dpst / cct csinálni fedezék nélkül is, ott nincs baj. PVP-ben valóban jelenthet hátrányt a kötöttség, de cc-kkel megoldható, hogy ne legyen ebből gond. Végülis ha felhúzol magadnak egy "mobil falat", abból kilősz pár fincsi probe-ot / lövést, majd aki közel jön, visszarugdosod, akkor nincs gond azzal, hogy egy helyben vagy.

#6592:
    BH cikk is elkészült

http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/17-ora-bounty-hunter.html

Köszi!!

#6623:
    Jézusom mi megy itt.
    Robotszex, online gyereknevelés, nácizás.
    Kezdek félni...

Nálad a pont :(