60268
  • V43 1105
    Mekkora kocka vagy te Remélem jól sikerültek a kecón a felújítások Ha kijön a játék szeretnék melléd szegődni, ha lehetséges.. :D:D:D
  • TDC Geronimo
    Minek lenne :p Őket ismerem warból. PvE is érdekel meg pvp. Remélem swtorban jó lesz az utóbbi is. Szar úgy remegni rá, hogy messze a megjelenés :D
  • Nephin
    Ha ismétel egy folyamatot, akkor már helyetted játszik, még mindig csalás a szememben. :)
  • arcosharcos
    A Mercenary és Commando alosztályokról derült ki a legkésőbb,hogy healer szerepkört is képesek lesznek ellátni és azt nézem,hogy Bodyguard/Combat Medic specen teljesen egyenértékű healerek lesznek a többi healer osztályokkal.

Így a healer beállítottságú játékosok szélesebb skálán választhatnak maguknak kasztot.

Nálam a Mercenary és a Commandó felülmúlta a várakozást.A heal,buff...stb képességei rendesen megnövelték a túlélési esélyeit.

A talentfái is egész jól kombinálhatók hybrid vagy heal/rdps support irányba.Közös ágon BH plusz sebzést szerezhet magának ha áldoz rá talent pontokat,mégpedig periodikus sebzést fog növelni.Troopernél meg közös ágon AOE-t látok.
    ------------------------------------------------------------------------
    Hááát szerintem már most lehet fogadásokat kötni,hogy melyik kasztot fogják elsőnek nerfelni:))
    Healereknél maradva eddig képeken vagy vidiken láttam már heal,DoT,buff,debuff,resto...képességeket de most végre láttam egyik vidin group healt is,szal megy majd itt az AOE heal is:)
    Továbbra is a legjobb hightech hajó xD
    Lehet duelezni is,nem tudtam mi hiányzik,szocializálódjunk
    A Galactic Trade Network viszont buli,hogy egy helyen lehet bazaar,market és tradelni:)
  • Warden
    nem tudom hogy más mmo-nál hogyan működik de pl a wow raid része nem játszható addonok ill makrók nélkül.Persze át lehet rendesen esni a ló másik oldalára egy egy addonnal de az elöbb utóbb letiltják.A makró meg csupán egy folyamtot ismétel de nem játszik helyetted csupán bizonyos dolgokat megkönnyít.Pvp orientáltaknak mondhatni kötelező.
  • Jabar
    Addig nem baj amíg az ui változtatható (bár ezt nyugodtan megtehetnék belső opcióként) de amikor az addonok/macrók már túl sok mindenhez férnek hozzá aka wow, az már egy faszság és könyen exploitolható. :/
  • Nephin
    Remélem minél később rakják be őket. Az UImod még oké, de a többi nálam a csalás kategória.
  • Warden
    Lesznek.Strife a healbot continued-et készítő srác írta most valamikor a tavasszal hogy készítenek healer addont a tor-ra is.A makrókról is volt szó valamikor hogy a megjelenéskor még nem lesznek elérhetők de kisvártatva igen.

Az nem is baj hogy addonolható ill makrózható egy játék igy legalább mindenki olyan ui-t generál magának amilyet csak akar.
  • Jabar
    Még egy kérdés, lesznek macrók illetve addonok a játékban? (remélem nem)
  • Jabar
    Mindenre van ellenlépésük ezeknek a majmoknak, mint ahogy írta Warden is, jó vírusirtó/tűzfal nagyban csökkenti az esélyét de így sem nulla.
    Azért ha hallotok valami infót erről osszátok majd meg! :)
  • Torzonborz
    launcheres authentikációnál a windowsos on-screen ( virtual ) keyboard is simán megteszi.
  • Warden
    Hogy veszted el ha fix helyen van?Ezt nem kell cipelned ott van a géped-monitorod mellett.Ami macerásabb ha az elem lemerül, vagy a szerkezet valami oknál fogva meghibásodik.Az sem olyan nagy gáz, egy volt guild társam kb 10 perc alatt oldotta meg hogy levegyék az accountjáról mikor meghibásodott az övé.Egy biztos az autentikátornál ninncs per pillanat biztosabb megoldás az account lopás ellen.

sokkal macerásabb mint ha leveleznél a gm el hogy adják vissza a kis virtuális értékeiet-karaktereidet.Persze ha valaki az elemi biztonsági dolgokat betartja (normális víruskereső-tűzfal) azért lényegesen nagy százalékban tudja csökkenteni az account lopás valószínűségét.

Mindenesetre amennyiben lesz mód a tor-ra is autentikátort beszerezni én biztosan vásárlok nem múlik semmi azon 3-4-5 k pénzen.
  • Jabar
    Mi van Malav nem lesz YAE? :DDD
  • Jabar
    A monitor mellől nehezen hagyom el, a mobilt annál könnyebben. :)
    Amúgy igen, iszonyat sok acc lopás van.
    Bár nekem még nem nyúlták le de pl tesómét igen. A baj abból is fakadhat, hogy két kis gyerkőc is használja a gépet, nem gondolják át melyik oldal biztonságos/veszélyes és bármikor települhet keyloger vagy hasonló dolog.
    Szerintem egy nagyon hasznos dolog.
  • Fenrir
    Rá lehet hegeszteni winmobile-osra is, de baromi bonyolult.
  • Boncmester
    Akkor regelj az oldalunkon :)
  • Boncmester
    De egyébként nem értem, olyan gyakran nyúlják le emberek accjait? Eléggé bénának kell lenni hozzá szerintem...
    Pl ne add meg sehol bejelentkezési neved/jelszavad, és másik oldalakon se használd ugyanazt az emailcím/jelszó párost, amivel regeltél, azt kész.
  • Boncmester
    Aztán ha elveszted ezt a tokent, akkor bukó...
  • Jabar
    wow-hoz nem csak telefonra van ilyen authenticator hanem gey külön kis eszköz egy kijelzővel és egy gombbal.
    Nekem ilyen van és szerintem nagyon jó ötlet.
    A telefonos azoknak jobb talán akik nem csak egy helyről játszanak és úgy nem kell két cuccot cipelniük, nekem itt van a monitor mellé lerakva.

Én egy hasonlónak örülnék. Telefonom old school úgyhogy az nem jó nekem. :D
  • j0nNyKa
    Fojtás tehát mind2nél van.

Szóval akkor a speckó képesség az, amit csak az adott ac tud? Mert azért abból van vagy 15-20 legalább mindenkinek... :)
    Maránál ezek pl. DoT alapú támadások (bleed főleg), meg az ilyen "egyszerre 2 karddal ütök / sokszor ütök egymás után" típusú jelenségek. :)
    Ezekből van egy pár fajta, néha nehéz is dönteni, hogy melyik hány rage-ért lenne a jó.
    Illetve akkor a stealth is speckónak számít, mert a jugger olyat nem kap.
    1-2 CC kiesik neki a juggerhez képest.
    Az Annihlation ágat annyira nem ismerem, Carnage-ben arra mész rá, hogy minél rövidebb időn belül minél több fajta támadást egymásra pakolj, akár több ellenfélnek is. Durva, na. :)
  • Pluskast
    Igen:)
  • j0nNyKa
    Nem nagyon értem a kérdést. Mit jelent az, hogy speckó képesség?

FoJtásra gondolsz egyébként? Mert azt tudja a mara is. Erő dobálás = force push?

• Pluskast
    És azt meg tudod mondani, hogy mi a speckó erő képessége? Csakmert a Jugnak baromira tetszik ez az erő dobálós illetve folytós képessége:)
  • j0nNyKa
    jaigen, photobucket, hátha így megy
  • j0nNyKa
    muszáj bevágnom, annyira SZEXI:
  • TDC Geronimo
    Elvileg :)
  • Boncmester
    Te akkor nálunk leszel, ugye?
    Helyes, kell a tank :D
  • j0nNyKa
    lenti linkemet olvasd el, az elég jól leírja, hogy mire számíthatsz a juggertől, annál sokkal többet nem tudok mondani :)
  • j0nNyKa
    érthető, jogos kérdés

a) a 2 kard, illetve az armorok kinézete miatt számomra sokkal "feelingesebb" a mara
    b) mindemellett ő is heavy armorban rohangál, ezt ne felejtsük el, tehát fizikailag tulajdonképpen nem sokkal gyengébb, mint a jugger (persze end game-re ez a különbség nyilvánvaló lesz, de 50-ig alapvetően nem vészes)
    c) kb. 5-6x gyorsabb a mara a jugernél (carnage talenttel legalábbis)
    d) tehát alapvetően a mara gyorsabban öl (meg merem kockáztatni, hogy soloban talán a leggyorsabban az összes ac közül)
    e) kap stealthet a mara, az azért megdobja a dolgokat
  • TDC Geronimo
    Jugger az a sith warrior tank ága ugye? Arról vmi tapasztalat? Mióta meghallottam, hogy visszatér a war féle guard pvpben, azóta eldőlt, hogy mivel is leszek :)
  • Boncmester
    Ehhez képest milyen a Marauder Johhnyka? Te azt toltad már, és én az szeretnék lenni, de ez kicsit elbizonytalanított, ha ilyen jó a Juggernaut :)
  • j0nNyKa
    jugger / mara egyetlen nagy hátránya, hogy utána relatíve lassú a játék a többi kaszttal, szóval pl. az altoddal furcsa lesz, hogy nem ugrálsz mindenkinek az arcába :)

őszintén szóval egy marauder után pl. egy sniper az őrületbe kergetne - mire azzal megtervezel egy rendes harcot, meg megtalálod / felhúzod magadnak a fedezékedet, a mara már szétcsapott mindent :)
  • Pluskast
    Nekem jó lesz:) Amúgy is minden mmo játékban a tank az első amivel próbálkozom:)
  • Nephin
    Na ez jó lenne, egy ilyen javas, bár fogalmam sincs, hogy milyen a WoWban, nem játszottam vele. De androidos telefonom nem igazán lesz mostanában, az biztos. :D
  • j0nNyKa
    legyen már a legnagyobb gondunk az SWTORRAL, hogy egy 12 éves mmo lett felhozva a "csúnya grafikára" példának :D
  • Torzonborz
    na de akkor se egy 12 éves mmo-t hozzál már fel példának hogy annak szar a grafikája.
    mostaniak között is van olyan bőven. :D
  • Kazagor
    IOS = IPhone, szóval azon is megy a Rift authentikáció.:) Bár én is Androidos vagyok.
  • j0nNyKa
    +1
  • Boncmester
    Újabb ok, hogy Androidot vegyenek az emberek (iPhone-t meg véletlenül se) :)
  • Kazagor
    Itt nem arról ment a beszélgetés, hogy melyik játékot mikor adták ki, és ahhoz képest milyen a grafika.