• Jockey
    kicsit félreértelmezted a dolgot, de többiek már reagáltak rá..
    Nem akarok nagyon bele menni, de darkfall-ba már működött ez, de más mmo-ba is. A bűn retorziókat vonhat maga után, lehet városokba stb rendőrség vagy bármi, ha valaki mag gankelt, váljon támadhatóvá bármikor (dfakrfallba piros lett aneve) és mehet a full lootdrop, bukik mindent ha megölik..ű
    hidd el működik, máshol is működött már és kellően nagy visszatartü erejű tud lenni...
    persze egyet érteni nem kell velem, márint hogy a sandbox a jövő, de ahogy chris is mondta, van az a játékidő (nem 1 mmo-ba, globálisan), amikor ezek a theme park cuccok már max szinben különbözne egymástól, plusz amiket leírtam...
    ez a játék is ebbe az irányba halad, azon kivűl, hogy személyes sztorija lesz mindekinek, a vége nagyon kérdéses, lehet megint instance-lni, stb, de nem lehet államot vezetni playerek által, csak a sciptelt dolgokat éred el, ez lesz a rákfenéje majd, bár ne legyen igazam...
    én továbbra is pvp oldalon képzelem a játékot, pve oldal engem (majdnme 10éves mmozás után) hosszú távon nem köt le, hacsak nem sandbox jellegű (komplex craft, házak, erődök stb) ha erre nem fektetnek kellően nagy hangsúlyt, akkor ez is megy a rift és stb mostanába kijött mmo sorsára az én részemről, persze ez nem jelenti azt, hogy a játék maga nem lesz népszerű, mivel ahogy kezdtem lentebb, az emberek ígényei rendkívűl alacsonyak, mivel nem túl régiek az mmo világában...