60268
-
#5759 A Jedinek eléggé buzis feje van, a Sith meg egy beállt nyakú nyomi :) -
#5758 sry ,de a "csak komoly érdeklődők"-el szöges ellentétben van a bugyuta guild név.... -
#5757 :D -
#5756 na mi van ezek meg mit mutogatnak egymásra ? másikra fogják hogy miatta nincs patch notes ? -
#5755 ááá -
Cat 02 #5754 Sajnos nem az enyém :(
-
#5753 Ja ezen már én is gondolkodtam. Azért halasztgatják ennyire a gamet, mert csak Tatooine van kész?! -
#5752 ez az egy q van ott kész hogy a multkori videón is pont ezt mutatták be? :D -
#5751 Nem tudom melyik lenne rosszabb, ha megforgatnák valakiben. -
#5750 jaja, az is lehet éppen.... :D -
Cat 02 #5749 Vagy egy méretes csavarkulcs a videó alapján -
#5748 lesz benned elég LÉZERkard in-game, ha így folytatod :D -
#5747 Fényeslézerkard -
Cat 02 #5746 Fck, sry, nem tudom miért van ez bennem :( -
#5745 Lézeresfénykard -
#5744 végre valaki!!!! :D -
#5743 Fénykard :'(((( -
Cat 02 #5742 Na ez már jobb. Mondjuk fura nála a lézerkard, mikor kb nem is használja... -
#5741 tölsd le akkor, én meglepődtem, hogy milyen szép .wmv-ben -
#5740 Aki esetleg szeretne csatlakozni a klánunkhoz annak egy link:
Katt
Csak komoly érdkelődök! -
#5739 mostanában nálam iszonyat lassú youtube :/ -
#5738 köszönjük!
itt van kihírezve jutub link -
#5737 Tatooine Developer Walkthrough -
#5736 jól hangzik, köszi. -
#5735 Köszönjük a leírást. Akkor a prototype-al fejlesztett wow craftingról van szó nagyjából. -
#5734 Én még nem voltam flashpointban, csak a karakterek ownere, ő mesélt. A healről viszont tudok mesélni, mert partyztam healerekkel. Manából nem fogynak ki, ez nem az a játék. :)
A bounty hunternek van valamennyi healje, ő amolyan off-heales. Szerintem nem érdemes a global cooldown-t healre pazarolni vele, mert kurvajó cc-i vannak, amikkel többre megy a group.
A 2 érdekesebb healer a sith sorc, és az operativ. Az operativ inkább ilyen dot-healeket pakol, de vannak neki sima healjei is, a sorci meg inkább a sima healek / terület healek mestere. Én imádtam az operatívval partyzni, mert röhögve bírta a healt (én sith mara voltam), és mellette maradt ideje / energyje dps-t is osztani.
Úgy általában a healer.. pörgős, dinamikus. Sokat mozogsz vele (ugyanúgy mint az összes class), dobsz egy kis cc-t ide, egy kis dps-t oda, egy kis healt amoda. Sok dologra figyelsz egyszerre, amolyan mindenes vagy. Ahogy én látom, sokkal kevésbé "unalmas" a healer dolga. Mondom, manából nem fogy ki, tehát tényleg azt csinál, ami épp hasznos. -
Cat 02 #5733 Hát a kopasz faszi is mondta, hogy annyi fix, hogy idén. -
#5732 ja ehhez hozzátenném, hogy elég intenzíven alakítgatják a craftingot, napról napra polírozzák, úgyhogy ezektől lehet eltérés, de nyilván gyökeres nem. -
#5731 Na, összeszedtem a craftingról néhány dolgot, remélem, a kérdések nagy részére válaszoltam vele:
Crew skillek csoportjai:
- mission skills
- gathering skills
- crafting skills
Gathering skillek listája:
- scavenging (gyűjtögetés, főleg a "földön" lévő pile-okbol)
- archeology (fénykard artificerhez material keresés)
- slicing ("halott" robotokból, számítógépekből, ilyesmikből gyűjtögetés)
- biometric analysis (humanoidokból, növényekből DNS kinyerés, ilyesmik)
Crafting skillek listája:
- artificer (fénykardhoz modok, egyéb upgradek)
- synthweaver (light armorok, köpenyek, ilyesmik)
- armormech (medium, heavy armor gyártás, upgdadek)
- armstech (ranged fegyverek, ezekhez upgradek)
- cybertech (droid cuccok, fülbevalók gyártása, bizonyos itemekhez upgradek)
- biochemist (implantok, buffoló cuccok gyártása)
Mission skillek listája:
- diplomacy
- treasure hunting
- underworld trading
- researching
Mindenféle infó:
- A fentiekből minden karakternek 1-1-1 lesz.
- A recepteket a karaktered tanulja meg, onnantol az összes companion ismeri.
- Vannak elite, meg rare receptek.
- Dobnak op. bossok is recepteket.
- Vannak receptek vendoroknál is.
- Flashpointokból eső itemek jobbak, mint a sima craftoltak, viszont a prototype patternekkel kb. egy szinten vannak.
- Nem csak magadnak tudsz craftolni, tehat a craftolt itemek eladhatók akár AH-n is.
- Az adott crew skill használata fejleszti az adott crew skillt.
- Vannak olyan receptek, amiket te fedezel fel (rare receptek, prototype pattern).
Ezek úgy működnek, hogy ha egy bizonyos tárgyból craftolsz sokat, akkor van esélyed, hogy felfedezed annak a tárgynak egy fejlesztett verzióját, illetve annak receptjét.
- Van minden crafting skillhez reverse engineering, ilyenkor nem eladod a kész terméket, hanem lebontod, néhány materialt visszaad.
Reverse engineerelhetsz bármilyen normál feletti itemet, ami a te professionodhoz illik.
Tehát pl. armstech-el bármilyen lootolt puskát.
- Kb 1-2 percesek a kezdő craftingok.
- 5 percesek a kezdő gathering missionok.
- 5 percesek a kezdő diplomacy missionok.
- Fénykard kristályoknál úgy van, hogy pl. a kék fénykard kristály használhatához light side karakternek kell lenni, piroshoz dark, stb., de frakciótól ez független.
- Fénykard kristályok egyben valamilyen stat növekedést is jelentenek. Ezért látunk pl. zöld pengés consularokat, vagy pl. piros pengés maraudereket.
- Ez nem fix dolog, tehát nem az van, hogy a piros pl. csak sebzést adhat.
- Mission küldetésekre elküldöd a companiont, X pénzbe, és Y időbe kerül a küldi, cserébe hoz vissza cuccot (ez random), dark / light side pontot.
- Az összes fajta crew missiont kioszthatod messziről, rádión.
- Scavangingnal te választod ki, hogy milyen nyersanyagot keressen.
- Ezen kívül persze a veled utazó társ is scavangelhet, illetve te magad is.
- 2 karakter dolgoztathat offline, 5-5 companiont, ez a craftingra vonatkozik.
- Minden prof leadható, ekkor 0-zódik, vehető fel helyette másik.
-
Tababo #5730 a razer szerint biztosan -
Cat 02 #5729 Idén jön :> -
#5728 Ja csak ezt a videót már kb 3x leadták. Ez volt az a 20perc tor? Nekem 6 percnek tűnt. -
#5727 Ja már vége is. HDben faszán nézett ki. Új ui kúl, mozgás animok eszméletlen jók. Majd jövőre meg is jelenik :y -
#5726 Hát itt nincs SWTOR. -
#5725 Jókor szóltam. Pont most kezdődik. -
#5724 Nem nagyon akar kezdődni IGN-n... -
#5723 Hogy ne unatkozz kérdezek még! :D
Gondolom voltatok már csapatosan flashpointokban, a heal milyen? Gondolok itt a cast időkre, hp-hez képest a mértékére, milyen hamar fogy ki a healer a "manából", van olyan healer mint pl WO-ban hogy közelharcos és közben healel (discipline of khaine de lehet már keverem).
Úgy általában milyen a healer? -
#5722 Majd adnak egy 7 napos trialt oszt jónapot. -
Cat 02 #5721 Arról nem is beszélve, hogy CB alatt mikor lézeng pár ember a mobok elvannak, de ha rászabadul X ember, akkor kellemetlen mikor X órát kell mobra várni. -
Nephin #5720 Infók az utolsó napra