60268
  • Agamemnon69
    A Jedinek eléggé buzis feje van, a Sith meg egy beállt nyakú nyomi :)
  • [HUN]Crassus
    sry ,de a "csak komoly érdeklődők"-el szöges ellentétben van a bugyuta guild név....
  • Jabar
    :D
  • Torzonborz
    na mi van ezek meg mit mutogatnak egymásra ? másikra fogják hogy miatta nincs patch notes ?
  • TDC Geronimo
    ááá
  • Cat 02 #5754
    Sajnos nem az enyém :(
  • BoneDragon
    Ja ezen már én is gondolkodtam. Azért halasztgatják ennyire a gamet, mert csak Tatooine van kész?!
  • Jabar
    ez az egy q van ott kész hogy a multkori videón is pont ezt mutatták be? :D
  • BoneDragon
    Nem tudom melyik lenne rosszabb, ha megforgatnák valakiben.
  • j0nNyKa
    jaja, az is lehet éppen.... :D
  • Cat 02 #5749
    Vagy egy méretes csavarkulcs a videó alapján
  • j0nNyKa
    lesz benned elég LÉZERkard in-game, ha így folytatod :D
  • Agamemnon
    Fényeslézerkard
  • Cat 02 #5746
    Fck, sry, nem tudom miért van ez bennem :(
  • BoneDragon
    Lézeresfénykard
  • j0nNyKa
    végre valaki!!!! :D
  • V43 1105
    Fénykard :'((((
  • Cat 02 #5742
    Na ez már jobb. Mondjuk fura nála a lézerkard, mikor kb nem is használja...
  • j0nNyKa
    tölsd le akkor, én meglepődtem, hogy milyen szép .wmv-ben
  • orichalcos
    Aki esetleg szeretne csatlakozni a klánunkhoz annak egy link:

Katt

Csak komoly érdkelődök!
  • Jabar
    mostanában nálam iszonyat lassú youtube :/
  • j0nNyKa
    köszönjük!

itt van kihírezve jutub link
  • BoneDragon
    Tatooine Developer Walkthrough
  • Jabar
    jól hangzik, köszi.
  • Agamemnon
    Köszönjük a leírást. Akkor a prototype-al fejlesztett wow craftingról van szó nagyjából.
  • j0nNyKa
    Én még nem voltam flashpointban, csak a karakterek ownere, ő mesélt. A healről viszont tudok mesélni, mert partyztam healerekkel. Manából nem fogynak ki, ez nem az a játék. :)
    A bounty hunternek van valamennyi healje, ő amolyan off-heales. Szerintem nem érdemes a global cooldown-t healre pazarolni vele, mert kurvajó cc-i vannak, amikkel többre megy a group.
    A 2 érdekesebb healer a sith sorc, és az operativ. Az operativ inkább ilyen dot-healeket pakol, de vannak neki sima healjei is, a sorci meg inkább a sima healek / terület healek mestere. Én imádtam az operatívval partyzni, mert röhögve bírta a healt (én sith mara voltam), és mellette maradt ideje / energyje dps-t is osztani.

Úgy általában a healer.. pörgős, dinamikus. Sokat mozogsz vele (ugyanúgy mint az összes class), dobsz egy kis cc-t ide, egy kis dps-t oda, egy kis healt amoda. Sok dologra figyelsz egyszerre, amolyan mindenes vagy. Ahogy én látom, sokkal kevésbé "unalmas" a healer dolga. Mondom, manából nem fogy ki, tehát tényleg azt csinál, ami épp hasznos.
  • Cat 02 #5733
    Hát a kopasz faszi is mondta, hogy annyi fix, hogy idén.
  • j0nNyKa
    ja ehhez hozzátenném, hogy elég intenzíven alakítgatják a craftingot, napról napra polírozzák, úgyhogy ezektől lehet eltérés, de nyilván gyökeres nem.
  • j0nNyKa
    Na, összeszedtem a craftingról néhány dolgot, remélem, a kérdések nagy részére válaszoltam vele:

Crew skillek csoportjai:
    - mission skills
    - gathering skills
    - crafting skills

Gathering skillek listája:
    - scavenging (gyűjtögetés, főleg a "földön" lévő pile-okbol)
    - archeology (fénykard artificerhez material keresés)
    - slicing ("halott" robotokból, számítógépekből, ilyesmikből gyűjtögetés)
    - biometric analysis (humanoidokból, növényekből DNS kinyerés, ilyesmik)

Crafting skillek listája:
    - artificer (fénykardhoz modok, egyéb upgradek)
    - synthweaver (light armorok, köpenyek, ilyesmik)
    - armormech (medium, heavy armor gyártás, upgdadek)
    - armstech (ranged fegyverek, ezekhez upgradek)
    - cybertech (droid cuccok, fülbevalók gyártása, bizonyos itemekhez upgradek)
    - biochemist (implantok, buffoló cuccok gyártása)

Mission skillek listája:
    - diplomacy
    - treasure hunting
    - underworld trading
    - researching

Mindenféle infó:
    - A fentiekből minden karakternek 1-1-1 lesz.
    - A recepteket a karaktered tanulja meg, onnantol az összes companion ismeri.
    - Vannak elite, meg rare receptek.
    - Dobnak op. bossok is recepteket.
    - Vannak receptek vendoroknál is.
    - Flashpointokból eső itemek jobbak, mint a sima craftoltak, viszont a prototype patternekkel kb. egy szinten vannak.
    - Nem csak magadnak tudsz craftolni, tehat a craftolt itemek eladhatók akár AH-n is.
    - Az adott crew skill használata fejleszti az adott crew skillt.
    - Vannak olyan receptek, amiket te fedezel fel (rare receptek, prototype pattern).
    Ezek úgy működnek, hogy ha egy bizonyos tárgyból craftolsz sokat, akkor van esélyed, hogy felfedezed annak a tárgynak egy fejlesztett verzióját, illetve annak receptjét.

- Van minden crafting skillhez reverse engineering, ilyenkor nem eladod a kész terméket, hanem lebontod, néhány materialt visszaad.
    Reverse engineerelhetsz bármilyen normál feletti itemet, ami a te professionodhoz illik.
    Tehát pl. armstech-el bármilyen lootolt puskát.

- Kb 1-2 percesek a kezdő craftingok.
    - 5 percesek a kezdő gathering missionok.
    - 5 percesek a kezdő diplomacy missionok.

- Fénykard kristályoknál úgy van, hogy pl. a kék fénykard kristály használhatához light side karakternek kell lenni, piroshoz dark, stb., de frakciótól ez független.
    - Fénykard kristályok egyben valamilyen stat növekedést is jelentenek. Ezért látunk pl. zöld pengés consularokat, vagy pl. piros pengés maraudereket.
    - Ez nem fix dolog, tehát nem az van, hogy a piros pl. csak sebzést adhat.

- Mission küldetésekre elküldöd a companiont, X pénzbe, és Y időbe kerül a küldi, cserébe hoz vissza cuccot (ez random), dark / light side pontot.
    - Az összes fajta crew missiont kioszthatod messziről, rádión.
    - Scavangingnal te választod ki, hogy milyen nyersanyagot keressen.
    - Ezen kívül persze a veled utazó társ is scavangelhet, illetve te magad is.
    - 2 karakter dolgoztathat offline, 5-5 companiont, ez a craftingra vonatkozik.
    - Minden prof leadható, ekkor 0-zódik, vehető fel helyette másik.
  • Tababo
    a razer szerint biztosan
  • Cat 02 #5729
    Idén jön :>
  • BoneDragon
    Ja csak ezt a videót már kb 3x leadták. Ez volt az a 20perc tor? Nekem 6 percnek tűnt.
  • TDC Geronimo
    Ja már vége is. HDben faszán nézett ki. Új ui kúl, mozgás animok eszméletlen jók. Majd jövőre meg is jelenik :y
  • Pluskast
    Hát itt nincs SWTOR.
  • BoneDragon
    Jókor szóltam. Pont most kezdődik.
  • BoneDragon
    Nem nagyon akar kezdődni IGN-n...
  • Jabar
    Hogy ne unatkozz kérdezek még! :D
    Gondolom voltatok már csapatosan flashpointokban, a heal milyen? Gondolok itt a cast időkre, hp-hez képest a mértékére, milyen hamar fogy ki a healer a "manából", van olyan healer mint pl WO-ban hogy közelharcos és közben healel (discipline of khaine de lehet már keverem).
    Úgy általában milyen a healer?
  • cikasz
    Majd adnak egy 7 napos trialt oszt jónapot.
  • Cat 02 #5721
    Arról nem is beszélve, hogy CB alatt mikor lézeng pár ember a mobok elvannak, de ha rászabadul X ember, akkor kellemetlen mikor X órát kell mobra várni.
  • Nephin
    Infók az utolsó napra