Plata#60874
Tegnap este elmentem pár FP-re,koribban incursion-on benyomtam kezdésnél a czerka vackot,de azt a két hülye drónt adta be,ami stealth karakterrel nem jön jól,így az első csapat ellenség után leszedtem magamról.
Utána viszont valamiért az ellenségek nálam nagyobb szintűek lettek,viszont sokkal gyengébbek.
Végig tudtam darálni az egész Fp-t.A végén a sith temlomban vagy mi a túróban mikor ki kell nyírni pár rossz arcot,addig míg a többiek levertek egy manust én megöltem hármat csapatostól. :O
Simán elmászkáltam a sith templomban és egyesével kinyírtam őket amíg a többiek elvoltak hogy leüssenek egyet.
Másik furcsaság meg a trooper karim volt,akivel épp akkor toltam mikor feljöttél.
A trooper karakterem néha csapkodott a miniágyújával mintha egy fénykard lett volna.
És úgy tartotta egy kézzel a fegyvert mintha kard lenne. Addig csinálta amíg nem használtam valamelyik képességét.
Tudom hogy a másik trooper karim is lökött,de annak csak eltűnik a fegyver a kezéből és a semmivel lő,de ez újdonság. Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.28. 09:27:50