60268
-
Plata #60228 Új szezon?
Na az WOW. :O
Fred nekem új szezont nem ír,csak vuki kergetést,meg dupla xp eventet és 50-80% leárazást maerketben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.06. 20:58:16 -
#60227 Jon vele uj szezon is, az nem kesobb indul par hettel? -
Plata #60226 Kezdtem egyébként ződ csápos karit.
Pasi lett mert hát csajszinak túl ronda.
Jedi knight origin és sith assa,méghozzá béna fajta.
Egy dologra azért nem gondoltam.
Nincsen jó armor szettem pasi kariknak,csupa női szettem van. XD
Tegnap egyébként teljesen véletlen magyarokkal játszottam.
Kedvenc sorcimmal mentem random FP-t mert az szórakoztató és magyarokkal futottam össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.06. 20:54:46 -
Plata #60225 Jippííí. Wow elöfozetést töröltem,marad Sw ToR. :D -
gunji #60224 Úgy tűnik jövő kedden, 10-én jön a 7.6-os kieg. -
Plata #60223 Alapsztoriban járok,a Voss-on küldizünk,csak gondoltam hazaugrom és felhúzom 50-re.
Felhúztam 50-re erre eltűnt a craft fülön a listából.
De megoldódott,voltam egy flashpointon és mikor vissza mentem voss-ra már jó volt. -
gunji #60222 És a 'companions & contacts' ablakban (N billentyű) látszik, elérhető?
Újabb történetekben előfordult, hogy egy-egy companion nem volt elérhető egyáltalán, pl. Ossus-on csak Tau-t lehetett használni. -
Plata #60221 Láttatok már olyat hogy a társatokat ha felhúztátok 50-es szintre tokennel akkor eltűnt a listából?
Jedi consular/sith jugger karimnál a sztori szerinti társát 4 miliós tokennel 50-re húztam,a kraft ablakból pedig eltűnt a listából. :D -
gunji #60220 Hétfőn le is lőtték a tesztszervert, s azóta mintha nem is engednék be az embereket. Vagy valaki be tudott jutni azóta?
Sikerült olyan 4-5 encountert megcsinálni. Alapvetően nem rossz, nem rossz, színesíti a játékot.
Az zavar benne, hogy ha az adott területre lépek, automatikusan felveszi nekem a küldetést és automatikusan részt tudok benne venni. Például: Salara Outpostnál van egy olyan encounter, hogy támadnak a birodalmiak egyszerre több csoportban, a végén egy kb. AT-ST-vel. És szvsz ez nehezebb már egyedül, s főként szintezés és a sztori közben ott szaladgálva nem biztos, hogy jó, ha ez az encounter bekavar kihagyhatatlanul egy alacsony szintű játékosnak.
A másik, hogy volt olyan, hogy random cserélődtek a küldetések, menet közben, nem a daily reset időpontjában. De remélem ez nem lesz végleges. Mert elég idegesítő, hogy ha egy nehéz encounter végrehajtás közben 24/25 killnél eltűnik. -
Plata #60219 Egyébként a régi bnet accomon nekem volt valami promós motor mountom.
Csak épp azt úgy elhagytam mint a fene.
Azóta nem tudok játszani a dobozos D2-vel meg W3-al és egyébbel mert a régi accomhoz vannak kötve és azt én piszkosul elhagytam. XD
Az a ciki hogy az acc nevemre sem emlékszem és a mailcím is valami olyan volt ami megszűnt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 07:49:27 -
Plata #60218 Grat szép mount.
Nekem a róka normál verziója is megvan,azután jöttem rá hogy megvettem. XD
Csak elfelejtettem.
Én is kiskarikkal játszom,lassan mind 70 lesz. :D
Bár raiden alig jön xp.
Ha már nem odailló outfit. XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 23:06:50 -
gunji #60217 Felmentem, Tatuinon megcsináltam hármat, vegyesen vannak könnyebbek és nehezebbek. A legacy window-n mintha több lenne, nem csak száz, úgyhogy nem értem. Amúgy ez így tényleg sok :( -
#60216 Minden nap vagyok, huzom az uj altokat - az 5 darab 80-as utan kaptam 25% xp warband bonuszt, plusz van alapbol 10% az event miatt es a napi kuldi is ad +10%-ot 12 orara, igy aztan egy TW dungeon 3 szint :)
Siralmas a felhozatal a TP-ban, par kopenyt es vallast vettem meg eddig, a tobbi vagy megvan, vagy estleg majd ho vegen, ha addig megjon a kedvem hozza. Azzal a mounttal, amit linkeltel, ki lehetne kergetni engem a vilagbol :) Nem tudom, jobb szeretem az egyszeru, a vilaghoz illeszkedo outfiteket.
Ez a bajom mostansag a Conannal, Diabloval, SWtOR-kal, ESO-nal, stb. battlepass rendszert vagy ahhoz hasonlot hasznalokkal, hogy siralmas a kinalat, legalabbis szamomra 90%-uk ertelmezhetetlen es hasznalhatatlan, akar ujdonsag, akar korabbi verzio reskinje.
Viszont, hogy ne csak panaszkodjak, baromi nagy makom volt. FB-n az egyik nemzetkozi nagy wow csoportban masodpercre pontosan ahogy odakattintottam, kiraktak 10 kodot es sikerult az egyiket behuzni, igy megvan a korabban linkelt zold mountnak a voroses verzioja is (ez valami csak amerikaiak szolo kampany volt, mint anno a KFC-s kajahoz kapott diablo skinek)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #60215 Húúú,na akkor hagyjuk,annyi encounter sokk. -
gunji #60214 Nem, rosszul írtam: a Vulptilla a twitch nézésért jár. A tesztszerveres játékért egy-egy Kai Zykken-féle mount jár: le kell nyomni a v7.6 indulásáig az összes 50-50 dynamic encountert egy-egy fedes és birodalmi karakterrel is.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.12.01. 21:41:45 -
gunji #60213 A STO-nál is azt írja, aztán azonnal kész. Legfeljebb elindítod, aztán másnap ránézel. -
Plata #60212 Ha már wow,nézz fel a havi trading post ajánlatokért,én vettem egy félig aranyos félig fura ruhát,a szoknyája vállalható,a többi hát izé. XD
De vettem egy tök flúgos róka mountot.
Szerintem tök hülye. XD
Olyan dilis hogy az már aranyos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 20:59:00 -
Plata #60211 Van előfizum.
De egy órát vááárni,lusta vagyok. XD -
gunji #60210 Ha van előfizetésed és bejelentkezel a kliensben, az első oldalon a bal alsó sarokban lesz egy kétfele mutató elágazó nyíl. Az a szerverválasztó. Ott ki tudod választani a Public Test-et, s míg tölt, az swtor.com honlapon az account-nál lesz egy 'pts-copy' fül, ott tudsz karaktert átmásolni a tesztszerverre (azt írja, hogy kb. egy óra a másolás, bár ki tudja). -
Plata #60209 Én még sosem voltam PTS-en,hülye kérdés ha megkérdezem hogyan kell oda felmenni?
Még mindig STO-zok,50 karival mire letolom admiraltyt addigra kihullik a hajam. -
gunji #60208 Jah. Meg a PTS-ről szerezhető egy lila Vulptilla - ha jól emlékszek még -, már mennék rá, ha nem lennék annyi ramatyul :( -
Plata #60207 Olyan gyíte rühes gebe féle motor. XD
Vagyis mount. :D
A társad és a peted is felülhet rá.
Nem minden társunkal lesz kompatibilis.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 17:47:14 -
gunji #60206 Motor? Grafikus engine v. mount? -
Plata #60205 Sw ToR új motorja érdekes lesz.
Csak nem tudom mikor jön.
-
#60204 raersz, januar 8-ig tart a 20. evfordulo event, addig szerintem a motor is osszeszedheto. -
Plata #60203 Nagyon jól néz ki.
Talán holnap ha lesz időm megnézem.
Ma megint kifarmoltam TW raiddel két szettet.
Már csak kettő kell.
De most megyek és jól megcsiklandozom dárt malgus-t fénykarddal. :D
#60202 Te mondtad, hogy nincs mit csinalni, hat tessek :D Cserebe kapsz egy fasza mountot. Bar szerintem nem kell az osszes kuldi ehhez, csak a fobb chapterek, meg nem tudom, nem jarok a vegen.
Plata #60201 Szent szar,most néztem át amit linkeltél,ezt nem lehet megcsinálni,vagy 500 óra mászkálás lenne. -
Plata #60200 Köszi.
De én ezekből párat csináltam kis karival mert poén volt.
Van fáklyám,vicces sapim,meg valami gezemice még,nem jut eszembe mi,hülye tájoló lesz a fejem felett tőle.
Most úgyis alig van időm,ma sem volt időm semmire,mert melóztam köményen.
Vagyis hát WoWs-ben letoltam két csatát,de az lópikula,mentem egy star trek eventes csatát meg egy operations-t ami csúfos kudarc volt,ami botok ellen ciki.De a csapattársak gyorsan meghaltak én meg egyedül maradtam.
Most meg fáradt vagyok mint a dög,még le kell nyomon 50 karival sto-ban admiraltyt mert admy event van,szeretném tolni sw tor-ban a hülye fp conquestet,de szerintem ahhoz fáradt leszek megint.Még azt hiszem kellene 7 meg 3 fp.
Plusz még mindig nem kezdtem el a nautolan karit mert nem jutok dűlöre mi legyen.
Nem sokára itt van a kicseszett karácsony,még kevsebb időm lesz. De ha mázlim lesz akkor karácsonykor is melóznom kell. XD -
#60199 Ez
Ha mar ugyis unod magad a platinazott swtor szezon utan, csinald meg ezt. :) -
Plata #60198 Nem. :D
Fogalmam sincs hol kezdődik,csak farmoltam a tokeneket timewalking raiden vagy 20 karival. -
#60197 Megcsinaltad a zold motoros kuldeteslanc eddigi reszeit? Azt hiszem tww nelkul is letolhato. -
Plata #60196 Megvan.
De csak karakter unlock.
Ami fasság.
Nem fogom 31 karival kivenni. -
gunji #60195 Ma a 'HK-55 Chapter: Shroud of Memory'-t 67%-os leértékelésben 1254 CC-ért adják. Itt szerezhető meg Z00M. -
Plata #60194 Volna egy kérdésem megint,most hogy végeztem a seasonnal kell valami ami újra leköt.
Míg nem jön a köv season.
Még sosem volt nagy karakterem csempész akinek damage over time skill fája lett volna.
Van olyan spec ami élvezhető ebben a formában?
Vagy esetleg a jelenlegi peccsnél már nem olyan béna mint pár éve?
-
Plata #60193 Kérem a kövtkező seasont. :D
A magyarok ma nagyon aktívak.
Bár nem túl pozitív értelemben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.26. 17:55:29 -
Plata #60192 Tegnapelőtt jöttem rá hogy TW raid már be enged nem 80-as karakterrel is,régebben nem engedett be,kiírta hogy kicsi a szintem.
30+-os karival vettem észre hogy elérhető TW raid,nem csak az insta,de akkor nem volt kedvem mert nagyon késő volt,mert sokáig Sw ToR-oztam.
Tegnap elmentem a druidámmal és letoltam kettőt is.Meg is kaptam a cuccot érte így elértem a 100 tokent.
Mostmár minden TW insta ad 2 tokent.
Gondoltam akkor előveszem az unholy deathknight karit és megyek szórakozni.
Mentem is három kört,csak hármat mert késő volt vagy 10-20 perc mire behív és sokáig Sw ToR-oztam.
Az utolsón viszont történt valami érdekes dolog.
Az unholy DK karimnak disease buildje van,mert az nagyon poén hogy egyszerre akármennyi ellenséget megfertőz,simán felrak akár mennyi ellenségre talán 5-7 féle fertőzést és az terjed. :D
Csak hogy az egyik boss nyomott rám charm-ot és átáltam az ő oldalára,itt kezdődött az érdekes dolog,az egész csapatot telepakoltam akaratom ellenére mindenféle dot-al meg egyéb szösszel.
De ahogy vissza nyertem a kontrolt a karakterem felett és utána a csapattársakon lévő átkok fertőzések meg egyéb szarok nem múltak el.Amikor lejárt az idejük és el kellett volna múlniuk újra kezdték a fertőzést,olyan mint valami végtelen ciklusba kezdtek volna.
A legtöbb fertőzés az ellenségről egy idő után lejön,ha túléli,de csapattársakról nem,újra és újra kezdte a sebzést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.23. 07:43:33 -
Plata #60191 Nézd én sem ma kezdtem,még simán az alapjáték idején,de mostanában megint sokat játszok vele,amikor be jött a 7.0 akkor kezdtem újra sokat tolni.
Szerintem poén sith jedi karikkal tolni.
Föleg hogy amikor valami vicces hibára akadsz vele.
Például köztársasági karin birodalmi buffok vannak. :D
Vagy ha be akarsz menni egy sztori területre és nem enged be a bejárat mert nem megfelelő class. :D
Sosem szerettem a jedi lovagot,de mióta lehet vele mást is tolni,a jedi lovag/sith sorci a kedvencem.
Sajnos már az összes aranyos hibrid karim maxos szintű.
A jedi consular/sith juggernaut épp most lett 80. :(
Igazán jó szórakozás volt húzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.22. 19:06:23 -
#60190 Arra jöttem rá, hogy igazából lényegtelen. Bár amikor megjelent elég sokáig toltam, elég hosszú szünet következett. Ma viszont ismét beléptem, és sajnos nem éreztem elég késztetést arra, hogy elinduljak a világban. Ez van. Eltelt 13 év (ha jól emlékszem). -
gunji #60189 Nekem sikerült kedden este kifognom egy jó csapatot, de hogy hogy lett meg Dromund Kaason, azt nem tudom, mert a boss bebújt a föld alá és nem tudtam becélozni. A többiek szerencsére megoldották.
Nekem még egy fickó van, talán Huttán, de lehet, hogy már csak a flottán a sniper. Az ugrálgatáshoz kell majd nagy nyugalom. xD
8 óra után szerintem fognak keresni dvl-csapatot, vagy hétvégén tuti. De szívesen segítek.